NIVEL 1: AUTO EMPODERAMENT

EL CAMÍ DEL DESCOBRIMENT INTERIOR

 

Aquest curs és per a tu quan has sentit que no tens poder sobre les teves circumstàncies, que estan més enllà de la teva capacitat de canviar-les. Com et sentiries experimentant pau i equilibri, la ment clara i estable, una profunda sensació de confiança i autoritat interior per trobar un nou camí amb noves solucions que permetin canviar la teva realitat? Tenir una profunda connexió amb tu mateix/a, incrementar la teva autoestima i confiança perquè poguessis veure de forma clara els següents passos cap a un destí millor?

Millorar la qualitat de les teves relacions des d’un lloc d’equanimitat, un gran respecte, afecte i una profunda connexió. Millorar la teva salut i sentir-te més energètic/a. 

Aquest curs et permetrà accelerar la teva transformació restaurant la teva fortalesa i poder interior, millorar en totes les àrees de la teva vida, creant els fonaments i les arrels necessàries per evolucionar cap a elevats nivells de consciència. Un arbre només pot créixer amunt quan té unes arrels i fonaments fortes, profundes i estables.

NIVEL 2: AUTOESTIMA I MAGNETISME

OBRE EL COR A LES FREQÜÈNCIES DE L’AMOR 

Els éssers de Llum i Amor més amorosos t’ajudaran a realitzar un bonic viatge d’auto sanació per aprofundir en l’autoestima, et sentiràs completament recolzat/da, nodrit/da, abraçat/da i cuidat/da per obrir-te a rebre, per alquimitzar els traumes més profunds personals d’aquesta vida i de totes les vides passades, per alliberar els problemes familiars ancestrals a través de l’amor i la compassió, per sanar el nen interior i restaura la puresa de la teva ànima, per renéixer en una vida plena de compassió, dolçor, alegria i connexió interna amb el teu Ser Diví. 

Aquest viatge et permet aprofundir en l’experiència de l’amor incondicional, sanar, equilibrar i neutralitzar les energies masculina i femenina per experimentar la unió sagrada. Et tornaràs més magnètic/a per atraure de forma fàcil i elegant sincronicitats i oportunitats, relacions amoroses, amics i comunitat més al següent nivell d’evolució,  més compassius i amorosos, més equilibrats i radiants, atrauràs treballs i/o negocis i clients més abundants, i experiències de felicitat i plenitud.  

Obrir el teu cor et permetrà aprofundir amb la connexió amb la teva ànima, el teu Ser Superior i la Divina Presència per ser guiat/da a través de la teva intuïció i missatges interns cap als teus millors potencials i realitats més elevades. Obrir el cor serà la teva porta per accedir a estats més elevats de consciència i amor incondicional. Començaràs a experimentar estats alquímics de transformació pel rejoveniment i la curació. Començaràs a rebre les energies de la consciència krística.

NIVEL 2: ABUNDÀNCIA I MANIFESTACIÓ CONSCIENT 

ELS CODIS DE L’ABUNDÀCIA

 

Arriba un moment en el qual saps que hi ha una manera de crear abundància a la teva vida i vols saber com fer-ho. L’abundància és un estat del Ser. Requereix que et converteixis en el següent nivell de la teva millor versió, la versió de tu que manifesta de forma conscient la teva realitat. Aprèn com crear conscientment una nova realitat que canviarà la teva vida per sempre.

La quantitat d’abundància que estàs rebent actualment és el reflex de la quantitat que permets rebre. Elimina tots els obstacles que t’impedeixen rebre més abundància i obre les portes al flux deixant que et nodreixi. Quant més tens, més pots compartir amb els altres, donar, servir, ajudar, crear impacte i canviar el món. 

Podràs connectar-te amb la veritable Font d’Abundància, que és l’única manera de rebre i viure constantment una vida abundant, t’alinearàs amb el teu propòsit de la teva ànima i el teu destí més elevat. Aquí és quan el teu magnetisme s’ampliarà i et convertiràs en un imant per atraure abundància a totes les àrees de la teva vida. Abundància de diners i ingressos, però també abundància de clients o treballs, abundància de relacions que t’omplen i et fan feliç, abundància d’oportunitats que et permetin experimentar una vida més expandida i alineada que es convertirà en el teu nou estil de vida.  

 

Ser abundant no és només aconseguir un desig. Ser abundant és un estat del Ser que genera abundància de forma consistent.

NIVEL 3: RADIACIÓ I EMANACIÓ DE LLUM 

EXPANDEIX EL TEU COS DE LLUM I INCREMENTA LA TEVA LLUMINOSITAT. DESBLOQUEJA ELS CENTRES PSÍQUICS. 

 

Les energies còsmiques que banyen la Terra de forma constant, t’impulsen en el teu procés de creixement espiritual, porten a la superfície tots aquells aspectes amagats en el teu subconscient que necessiten curació, harmonitzar-se i dissoldre’s. Quan el teu cos de llum està activat, aquestes energies entren de forma fluida i la teva transició és molt més suau i s’integra harmoniosament eviant sofriment innecessari. 

El teu cos de llum està en constant comunicació amb el teu cos físic, nodrint els teus òrgans i el teu sistema de circuits biològics. Activaràs els punts receptors  dels teus chakres, creant un camp unificat, dissolvent les barreres per poder ascendir a la Divina Presència, augmentant el teu poder i capacitat cerebral. Transmutaràs la teva energia més densa en freqüència d’alta vibració. 

Activa els teus punts receptors per rebre més llum i assimilar més energia al teu cos físic, a la teva ment i a tots els nivells del teu ser. A mesura que actives, augmentes i cultives el teu cos de llum, estàs elevant la teva vibració, emanant i irradiant més llum. Prepares les teves cèl.lules per la transició cap a un disseny humà més harmonitzat, ampliant la teva capacitat de ser multidimensional i instal.lant la nova plantilla morfo genètica que et prepara per tenir un cos més evolucionat. 

 

Canviaràs l’antiga matriu de limitació i malaltia al nou model de consciència krística constantment connectada al punt d’incepció de la Font Original. El teu camp energètic i el teu cos físic estaran preparats per la següent fase d’alliberació alquímica. 

Activa els teus centres psíquics, comença a refinar els teus sentits per descodificar i entendre  la informació que reps constantment a través dels teus chakres i sentits extrasensorials. Amplia la teva capacitat per sentir, descodificar i escoltar i entendre la informació que t’envolta constantment més enllà dels sentits físics. 

NIVEL 3: RELACIONS CONSCIENTS I LA UNIÓ SAGRADA

ATRAU A LA TEVA ÀNIMA BESSONA  I VIU UNA RELACIÓ DE PARELLA CONSCIENT

Quan hi ha el retrobament d’ànimes bessones, és un reconeixement mutu d’ànimes més enllà de les aparences. L’amor és molt profund i qualsevol experiència s’intensifica enormement. Hi ha relacions de parella que han vingut a fer-te evolucionar i créixer de forma accelerada. Hi ha relacions de parella que no es troben fins que ambdues parts no han revelat la Divinitat Interior. Aquestes últimes són les més profundes i sagrades. És el retrobament de la teva pròpia flama interior. És la unió sagrada del masculí i femení, la unió de la dualitat. 

Aquest curs et prepara per elevar la teva freqüència al nivell d’atraure la teva ànima bessona, aprendre a cultivar la relació amb la teva ànima bessona des d’un amor incondicional i plena responsabilitat per viure una relació de parella conscient.

També és adequada per a tu quan has trobat la teva ànima bessona, et trobes en moments de turbulències i desitges construir una relació més madura, equilibrada, una relació conscient amb una comunicació oberta i un amor profund per viure en unió sagrada.  

ENTRA A LA NOVA ESPIRAL EVOLUTIVA D’ASCENSIÓ PLANERÀRIA

Aquestes 6 poderoses  transmissions energètiques i activations et preparen per fer un salt quàntic cap a una millor versió de tu mateix mentres reps una profunda purificació dels aspectes més densos subconscients, una massiva actualització del teu sistema operatiu, una increïble obertura a estats expandits de consciència i et prepara per rebre noves fonts d’abundància. 

NIVEL 4: ASCENDINT A LA DIVINA PRESÈNCIA 

ASCENDINT A LA DIVINA PRESÈNCIA

La teva ànima vol completar-se a si mateixa. Vol tornar al seu disseny original, el que significa revelar la Divina Presència que ja Ets. Ja estàs complet/a i unificat/da. Ets un ésser espiritual que viu una experiència humana. Ara el teu viatge és recordar la teva llum interior, el teu Origen Diví, i restaurar tot el teu potencial i les teves capacitats. 

Aquest viatge et permet eliminar les capes que estan bloquejant la teva capacitat de recordar com accedir a estats de comunió amb la teva llum interior i Divina Presència. Això permetrà expandir les teves percepcions extrasensorials més enllà dels sentits físics per experimentar estats de consciència multidimensional, on  les realitats estan més enllà del món 3D.

Estaràs elevant la teva freqüència de manera accelerada, desbloquejant els segells que impedeixen expandir-te, integrant la nova plantilla que et permetrà anar més enllà de l’experiència física, per poder encarnar més de la teva Divina Presència.

Encarnar la Divina presència canviarà completament la teva vibració i elevarà la vibració al teu voltant on sigui que vagis, podent equilibrar el teu camp i el camp que t’envolta, per afectar positivament els altres. També augmentarà l’efecte i l’impacte de les teves habilitats sanadores, rebràs guia directe de la teva Divina Presència i t’alinearàs amb el teu destí més elevat. Experimentaràs la realitat més enllà del temps i l’espai. Rebràs un propòsit més alineat i elevat on les teves habilitats podran ajudar de manera més àmplia i arribant a més persones. 

THE DESCENT OF THE DIVINE INTO THE PHYSICAL FORM. (NOMÉS DISPONIBLE EN ANGLÈS)

  • 12 Initiations through the different temples of Egypt to allow the Soul to be embodied into the physical form by opening the seals to activate the Divine Human.
  • Balancing the polarities to allow the sacred union of masculine and feminine within to be integrated as One Unified Being. 
  • Activating the principle of Divinity with the Holy trinity of Divine Masculine or Ascended Power , Divine Feminine or Divine Love and Divine Child or the Golden frequencies of Horus, the enlightened Being in  the Human form. 3 strand DNA activation
  • Receiving of the frequencies of the Cosmic Mother, the return of the planetary Divine Love. Activating the ancient wisdom and knowledge of the ancient civilization of Egypt
  • Activation of the planetary crystalline network transmitting the new codes and information. Activating the Lemurian Codes and ancient wisdom.