ELS CODIS DE LA RIQUESA. VIU UNA VIDA D’ABUNDÀNCIA I PROSPERITAT 

Un curs per persones que volen viure l’estil de vida d’abundància i riquesa que sempre han desitjat  de forma consistent i volen posar les bases per  arribar a ser financerament lliures mentres s’alineen amb el seu propòsit de vida.

EL CAMÍ DEL DESCOBRIMENT INTERIOR

Un curs per persones que volen aprendre a gestionar les seves emocions, a tenir una mentalitat d’èxit, a recuperar el poder interior, a viure amb autoritat i integritat personal i a descobrir el poder que tenen per canviar les seves vides.

OBRE EL COR A LES FREQÜÈNCIES DE L’AMOR 

Aquest curs et permet elevar i expandir a les freqüències de l’amor i la consciència crística  mentres tens una profunda sanació de traumes personals i familiars. Et retorna al patró original del disseny de  l’Humà Diví per reconnectar-te  de nou a la Font Original.   Accedeixes a profunds estats d’auto acceptació, fluidesa, nutrició, dolçor i felicitat i amor. 

ATRAU A LA TEVA ÀNIMA BESSONA  I VIU UNA RELACIÓ DE PARELLA CONSCIENT

Aquesta formació et prepara per atraure la teva ànima bessona, aquesta persona conscient que saps que encaixa exactament amb qui tu ets per crear un model de relació d’equilibri, balanç, maduresa, nutrició, suport i comunicació oberta i sincera. 

També és adequada per parelles que ja s’han trobat i estan vivint moments de turbulències i volen trobar l’harmonia i  volen fer créixer la relació a un nou nivell de consciència.   

ENTRA A LA NOVA ESPIRAL EVOLUTIVA D’ASCENSIÓ PLANERÀRIA

LES PODEROSES FREQÜÈNCIES DEL PORTAL DE LLEÓ

Aquestes 6 poderoses  transmissions energètiques i activations et preparen per fer un salt quàntic cap a una millor versió de tu mateix mentres reps una profunda purificació dels aspectes més densos subconscients, una massiva actualització del teu sistema operatiu, una increïble obertura a estats expandits de consciència i et prepara per rebre noves fonts d’abundància. 

ASCENDINT A LA DIVINA PRESÈNCIA

Aquesta formació et porta a la Maestria Interior.  El retorn a la unió amb la Divinitat, connectar amb el teu ple potencial, expandir la teva consciència a estats multidimensionals, alinear-te amb el teu propòsit de vida, rebre guia interna des de dimensions superiors , entrar en un profund estat de neutralitat sense que t’afecti el caos exterior i tenir la capacitat d’afectar positivament en el camp col.lectiu