APROFUNDEIX EN L’AMOR CAP A TU MATEIX/A I OBRE EL PORTAL DE CONNEXIÓ AMB EL TEU SER SUPERIOR

 

TOT COMENÇA AMB ESTIMAR-TE A TU MATEIX/A PER MILLORAR LA TEVA AUTOESTIMA, CONFIANÇA I SOBIRANIA   

Com et sents quan algú irradia amor i llum pròpia? T’incomoda i et sents aclaparat/da o t’inspira? Et fas petit/a o t’eleva? 

Tot el que estàs buscant en el món exterior, és un aspecte de tu mateix/a necessita ser estimat. 

Les freqüències de l’amor són el camí de la ment al cor, que et permeten sortir dels judicis, obrir el cor superior, aprendre a estimar-te profundament, construir una nova relació amb tu i connectar amb el teu Ser Superior. 

 

 

SANA EL TEU LLINATGE ANCESTRAL: 

En el teu genoma està codificat totes les experiències de la teva línia ancestral, els aspectes no resolts i tots els dons que han passat de generació en generació repetint els mateixos patrons i experiències, fins que es resol i es transcendeix. 

L’herència genètica familiar en el teu llinatge familiar i ancestral juga un paper fonamental en la teva habilitat d’obrir-te a l’amor, ser capaç de perdonar, sanar i acceptar-te a tu mateix/a i tots els aspectes de la teva família des de la compassió. 

  A través de les Freqüències de l’Amor, es dissol tots els patrons genètics, bloquejos familiars, creant una gran alliberació energètica en tu que també afecta set generacions enrere i set generacions endavant.

SANA I RECONNECTA AMB EL NEN/A INTERIOR 

Aquest aspecte més pur de tu que està connectat a la innocència, 

que li encanta jugar i explorar tot en la vida, 

que té la capacitat de connectar amb la creativitat, alegria i felicitat.

El teu nen/a interior té connexió directa amb la Divinitat interior.

És l’aspecte pur de tu que demana el teu amor i protecció, per sentir-se segur/a a la vida.

Quan et reconnectes amb aquest nen/a interior, et sents alliberat, feliç, i connectat/da.

RETORNA A LA INNOCÈNCIA I LA TEVA CAPACITAT DE MERAVELLAR-TE PER LA VIDA. 

 

INCREMENTA EL FLUX D’ABUNDÀNCIA I LA CAPACITAT DE DONAR I REBRE  

Expandeix la teva capacitat de donar i rebre amor per ampliar el flux d’abundància en totes les àrees de la teva vida. 

Allibera les resistències i bloquejos que impedeixen circular el flux de forma abundant a la teva vida, transformant els hàbits d’esforç i lluita per nous patrons on flueixes i acceptes l’abundància en el sentit més ampli. 

Quan hi ha un bloqueig a la teva capacitat d’estimar i rebre amor, també hi ha un bloqueig en la teva capacitat de rebre i manifestar abundància. Hi ha una resistència que no permet el flux circular lliurement. 

 Quan més et resisteixes, més dura és la teva vida, més sofriment experimentes i més esforç realitzes. Inconscientment, rebutges l’abundància que t’ofereix l’Univers constantment. 

 

INCREMENTA EL TEU  MAGNETISME PER ATRAURE ENLLOC DE FORÇAR

La teva freqüència crea la realitat que experimentes. A l’alinear-te amb les freqüències còsmiques de l’amor, que obren, i activen el teu cor, et permet obrir les portes a l’abundància en diferents àrees com amor, recursos financers, oportunitats, creativitat, relacions, etc. 

 Eleva la teva freqüència per vibrar en amor de forma consistent per convertir-te en un imant i tenir la capacitat d’atraure de forma natural. Canviant antics comportaments de crear el que desitges basat en l’esforç i treball dur, per permetre que la vida flueixi de forma més alineada i fàcil.

Aprens a abraçar cada experiència amb plena acceptació sense tenir reaccions emocionals. Afrontes les teves circumstàncies amb maduresa, equilibri, Presència, resolent més ràpidament i amb facilitat tot el que es presenta. 

 

 ACTIVACIÓ DEL CHAKRA SUPERIOR DEL COR 

Quan el chakra del cor està obert i actiu, es crea un camp energètic al seu voltant que és entre 50 i 5000 vegades més gran que el camp energètic del cervell. Quan aquest chakra s’activa al seu màxim potencial, s’incrementa el teu magnetisme atraient de forma fàcil les sincronicitats a la teva vida. 

Obrir el chakra del cor és el camí de connexió als chakres superiors que estan vinculats als centres espirituals i a les habilitats de percepció extrasensorials, expandint la intuïció, el discerniment, guia interior, claredat, coneixement interior, desaferrament, estats de no judici, i plena Presència. 

Enforteixes la connexió amb el teu Ser Superior i comences a encarnar més parts de la teva ànima en el cos físic. 

Quan el cor s’obre i se sincronitza amb la ment en un estat coherent, comences a permetre el Ser Superior que prengui el control de la teva vida, reps guia directe sobre quins passos seguir, a qui contactar, com gestionar les situacions, quines decisions prendre.

L’amor que s’irradia des del cor crea un camp energètic creant una expressió de bellesa que emergeix des del teu interior cap als altres. Aquesta és la bellesa interior. 

 QUAN ACTIVES EL COR I T’OBRES A L’AMOR, COMENÇA EL VERITABLE CANVI A DINS TEU

 

 

 

EL PORTAL DEL TEU COR 

Et permet sanar, alliberar, transcendir disharmonia i sofriment. 

És el portal per accedir a una profunda comunió amb el teu Ser Superior per experimentar amor incondicional, discerniment, intuïció i estats de felicitat.  

El cor t’ensenya a ser més compassiu per a tu i pels altres.  

 

APROFUNDEIX LA CONNEXIÓ AMB EL TEU SER SUPERIOR

Durant el procés de despertar, arriba un moment que l’ànima anhela una connexió més profunda amb el teu interior, comences a sentir la necessitat d’un amor més profund, més harmonia, més pau. Moltes coses a la teva vida que solies fer, determinades persones amb les quals sorties, determinats hàbits, determinada música, ja no t’omple, ja no hi ressones.

Vols fer un canvi, vols trencar el sostre invisible que està dins teu i no saps com assolir el següent nivell o per on continuar. Hi ha moments que et sents frustrat/da, sol/a, emergeixen profundes emocions encara que ja les hagis treballat anteriorment i que t’empenyen a mirar aspectes de tu que estaven amagats. 

OBRIR EL COR ÉS LA CLAU PER ACCEDIR A LA TOTALITAT DEL SER 

El cor és el teu vehicle d’ascensió. El chakra del cor necessita ser purificat per obrir-te més profundament a l’amor per poder activar el camp toroidal d’ascensió.

Obrir el teu cor és la porta per accedir als teus potencials més elevats, a realitats més elevades on comences a encendre la vida des d’una perspectiva més elevada, comença a tenir sentit per totes les experiències que has passat, comences a entendre com deixar de crear karma i dualitat, comences a accelerar el teu procés d’ascensió i alliberació.

A l’obrir el teu chakra del cor, comença a tenir lloc un procés alquímic a nivell de l’ADN, comences a alliberar genètica que ha controlat la teva vida sencera. Unifiques aspectes que han creat divisió, entres en el procés d’unió de les energies masculina i femenina per retornar a la totalitat del Ser.

QUAN L’AMOR VA MÉS ENLLÀ DE LES EMOCIONS HUMANES I ES CONVERTEIX EN UN ESTAT DEL SER COMENCES A OBRIR-TE A LA CONSCIÈNCIA KRÍSTICA

Aprofundeix en les ensenyances i activacions de la consciència krística per tornar a la connexió amb la Font de Consciència. 

Comença un procés alquímic de creació de nous circuits neuronals, reprogramació cel.lular per absorbir més llum.  

Actualització de la plantilla energètica d’espiral evolutiva ascendent de retorn a la fusió amb la Unitat. 

Canvi de la plantilla energètica i creació del nou holograma, actualitzant la informació en el teu ADN, cèl.lules, i camp energètic, reconnectant amb la força de vida de la Font de Consciència. 

Activació la partícula krística, la llavor de l’àtom de la Divinitat.  

ES COMENÇA A TRANSFORMAR LA GENÈTICA I A EXPANDIR ELS TEUS COSSOS ESPIRITUALS. 

 

FUSIÓ DE LES ENERGIES FEMENINA I MASCULINA EN UNIÓ SAGRADA 

A través de les Freqüències de l’amor, sanes, harmonitzes  i integres les energies masculina i femenina del teu interior, unificant la ment i el cor, fusionant ambdues energies en unió sagrada, creant la unificació de les polaritats en la totalitat del Ser.  

Reconnectes amb la saviesa interior, l’amor pur, equilibri i harmonia interior. 

A través de la fusió de les energies magnètica i elèctrica, les energies masculina i femenina, comença el procés d’elevació de la kundalini per elevar les energies més denses cap a les dimensions de llum on resideix el ple potencial de la teva ànima. 

Assoleixes estats d’unió de la ment i el cor per viure en Plena Presència i accedir a realitats multidimensionals de llum i amor. 

 

 CANVIA LA TEVA VIDA DE FORMA PERMANENT 

En l’elevar la teva vibració i expandir la teva consciència, canvies de forma permanent.  

Il.lumines tots els nivells del Ser, el nivell físic, eteri, emocional, mental, astral i akàshic. Es reconfigura el teu ADN i informació a nivell cel.lular. 

Es creen nous camins neuronals que et permeten pensar diferent i crear noves connexions, trobant noves solucions. La nova plantilla morfo genètica s’activa i el teu cos és més eficient.

Dissols els bloquejos del camp bioenergètic i comences a absorbir més llum, integrant més parts de la Divinitat.  

Les experiències de vida són integrades i comences a transformar coneixement en saviesa i és aleshores que les experiències integrades deixen de repetir-se completament a la teva vida. 

AQUESTA FORMACIÓ ÉS PER A TU QUAN 

Vols tenir més autoestima, més confiança interior i obrir el teu cor a l’amor a un nivell més profund.

Vols una connexió més profunda amb la puresa de la teva ànima i el teu Ser Superior, connectar amb la teva intuïció i rebre guia divina de forma més sòlida. 

Vols expandir la teva consciència i ser capaç de gestionar qualsevol situació des d’una perspectiva d’equilibri, harmonia i estabilitat. 

Ja has experimentat moments de felicitat quan ets capaç d’obrir el cor i saps que aquest és el camí per connectar amb una felicitat més profunda que et porta a estats de plenitud. 

Vols creuar el llindar per accedir a  estats expandits de consciència. Saps que és necessari alliberar el karma personal, familiar i còsmic per accedir a aquests estats de consciència. 

Saps que l’obertura del cor és el portal estel.lar cap a dimensions superiors de consciència. És la connexió amb l’univers i la Divinitat, és el portal a la Unitat. 

Vols elevar les teves relacions, sigui de parella, amistats o família perquè hi hagi una bona comunicació, connexió més profunda i comprensió. Vols que l’amor i la felicitat siguin la base de les teves relacions. Saps que pots assolir una plenitud molt més gran quan tu estàs en la teva vibració més elevada i ets capaç de connectar des del més profund del cor. Aquesta forma de comunicació i connexió marca la diferència i vols entrar en aquest nivell de freqüència per atraure aquest tipus de relacions a la teva vida. 

Vols créixer amb autoritat interior, seguretat i confiança. Estimar tots els aspectes de tu, inclús els que secretament rebutges i deixar d’intentar agradar a tothom mentre no permets ser autènticament tu.

Vols sanar el nen/a interior per ser autènticament espontani essent tu mateix/a. Vols obrir-te al flux d’abundància i això requereix que sentis que et mereixes rebre tot allò que desitges.  

Hi ha una sensació en el teu interior que pots arribar a sentir un amor molt més profund del que has experimentat  fins ara. La teva ànima et demana descobrir aquest amor. Saps que quan connectes amb aquest estat del Ser, sentiràs una plenitud que abans no havies experimentat. 

Vols dissoldre la por al futur, a la incertesa, per confiar en tots els processos que et porta el canvi. L’amor és l’absència de por. 

Vols sanar els aspectes relacionats amb l’energia femenina i masculina .

TESTIMONIS

PAULA

Vaig començar a fer meditacions pel meu compte i això em calmava, però no era suficient pel remolí d'emocions que guardava en el meu interior. Aleshores vaig decidir començar el curs de l'obertura de l'amor i el que sento i el que m'ha canviat em costa posar-ho en paraules. Cada dia estic més a prop del que tots anhelem, ser feliços. He après a deixar anar i fluir amb la vida, no controlar com arribaran les coses a la meva vida, arriben directament, les demano i venen a mi sense preocupar-me. Em sento connectada amb l'ara, gaudeixo de cada petit detall de la vida que abans em semblava insignificant i estic satisfeta amb el meu entorn i les persones que m'envolten. Estic aprenent a acceptar-me tal com soc. Tant les parts que m'agraden com les que no m'agraden tant. I sobretot a confiar en mi. Agraeixo haver estat capaç de mirar dens meu i començar aquest canvi. El millor és experimentar-ho en persona, és una mica complicat de descriure aquest procés, perquè va més enllà de les paraules. És la sensació de pau que tens després de cada sessió, és tot el que es mou, el que canvia i flueix.

MERCÈ

Mai hauria pensat que aquest curs em pogués portar tants canvis positius! M'he adonat que les coses que de veritat importen, les que alegren el cor. Ara soc conscient de la importància de l'alegria, l'agraïment, de que fàcil és la vida quan ho esculls així, de l'harmonia i la bellesa que desprenen la naturalesa, de com et pots impregnar quan ho admires. De com amesura que et vas obrint i transformant perceps beneficis al teu voltant. Que és una qüestió d'obrir els ulls i estar molt desperta i sensible, de tenir plena confiança en la vida, a partir d'aquí i sempre amb el cor obert, tot flueix més fàcilment.

TXELL

És un viatge cap al meu interior que m'està permetent conèixer-me en profunditat i m'aporta més seguretaten mi mateixa. Vaig fer el curs perquè sentia que sense tenir cap problema específic en les relacions, no aconseguia una connexió profunda amb els altres. Em notava tancada i distant, molt mental. A través d'aquest viatge, he vist i experimentat que per mi l'obertura passa primer per obrir-me a comunicar el que penso i sento de forma més fluida i habitual. Aquesta obertura implica obrir-me a mirar els altres, obrir els meus canals de comunicació. Això fa que disfruti de totes les relacions i que aquestes m'aportin regals extraordinaris d'amistat i amor. També està fent que desperti la motivació, la creativitat, la sensació d'expansió. El que estic vivint com un regal i estic molt agraïda a Sophia i a la vida per aquesta experiència.

DETALLS DEL CURS:

Com pots canviar la teva vida rebent sessions de profunda sanació, activació, expansió, activació, expansió, alliberació i transformació cada setmana durant sis mesos?

  • Aquestes sessions inclouen ensenyances sobre el següent nivell d’evolució. Estàs acompanyat/da al llarg de tot el procés d’evolució a través de les transmissions quàntiques de tecnologia de llum transformant els bloquejos de forma holística a tots els nivells del camp energètic, en les diferents dimensions, vides passades, alliberant-te de condicionaments i traumes.
  • Reps suport energètic 24/7 durant tota la formació i suport en tot moment.
  • Reps transmissions energètiques que porten una profunda sanació, activació, expansió, alliberació i transformació. En treballar des de l’espai quàntic, fora de l’espai i temps, pots aconseguir resultats de forma quàntica, el que necessitaries anys de teràpia es pot alliberar en una sola sessió.
  • Treballant en la causa original de qualsevol problema o disharmonia, arribes a una profunda sanació i alliberació de forma permanent.
  • Al mateix temps que vas alliberant els aspectes no resolts del passat i del present, vas rebent i incorporant les freqüències de l’Amor Diví i et vas sentint més equilibrat/da, amb més pau interior, més capacitat d’acceptació de qui ets i tot el que t’envola, et vas suavitzant i la teva capacitat per estimar s’incrementa de forma exponencial.
  • Addicionalment , es crea un contenidor energètic en el qual estàs sostingut/da al llarg de tots els mesos per anar integrant tots els processos i accelerar el teu procés evolutiu.

    Formar part d’una comunitat té efectes exponencials en els teus resultats. L’energia grupal és més potent que la suma de les energies individuals. Això permet accelerar el teu procés d’obertura a l’amor.

  • Tot el contingut està disponible en un portal de formació. Quan més aprofundeixes en les ensenyances, transmissions, i explicacions, més profund arribes en aquesta obertura cap a l’amor, ampliant estats expandits de consciència.

  • Les transmissions són multidimensionals, cada vegada que les escoltes, obtens més d’elles. Vas aprofundint més, continuen treballant en tu a diferents nivells del Ser, donat que es treballa fora de l’espai/temps, al connectar-te amb elles, entres a l’espai atemporal rebent la influència de les alineacions astrològiques del moment.