IMAGINA’T PER UN MOMENT

Tenir la capacitat d’obrir el teu cor a un amor que et permeti sentir una plenitud tal que ja no et resisteixes a tot el que està passant a la teva vida, un amor que et permet estar en ple equilibri i felicitat fins i tot quan al teu voltant hi ha caos. Sentir un amor que t’allibera de les càrregues del passat i t’expandeix a nous horitzons, que millora les relacions que tens i crea harmonia allà on vas. 

Imagina’t acceptant incondicionalment cada part del teu ser, recuperant totes les parts de la teva ànima que es van fraccionar de retorn a la totalitat de qui ets, per sentir-te més complet i unificat.  

Imagina’t alliberant herències familiars que es repeteixen de generació en generació per poder començar de nou amb una nova tela en blanc per crear una vida plena de color i de llum. 

Imagina’t estimar tant el teu cos que experimentes sanacions i remissions sorprenents. 

Imagina’t obrir el teu cor a les més elevades freqüències de l’amor per expandir la teva consciència més enllà del que has experimentat fins ara, viatjant a altres dimensions de llum, connectant amb la Font de Tota Consciència,  sentir que retornes als teus orígens, a la veritable Llar, a un benestar del qual no vols tornar. 

Imagina’t que a través de les freqüències de l’amor ets capaç d’experimentar la compassió per totes les experiències del passat. Que el teu cor s’expandeix de tal manera que les teves cèl•lules comencen a experimentar una felicitat que res de l’exterior es pot comparar. 

Imagina’t obrint la teva capacitat de rebre abundància, de sentir-te mereixedor dels millors regals que la vida et pot oferir i acceptar-los amb gratitud. 

Imagina’t actualitzant els teus centres energètics a una nova plantilla que t’expandeix cap a un nou holograma més avançat on s’activa, l’espurna original de la Creació a dins teu que t’obre al record de la teva Divinitat, de la teva Herència Divina. 

Posposar totes aquestes experiències és posposar la teva felicitat, la teva capacitat d’entrar en una nova forma de viure en més harmonia i plenitud. 

Tens una forma d’arribar a aquest estat prenent l’elecció de canviar la teva vida mentre reps les freqüències més elevades d’Amor procedents dels Codis de la Creació i experimentar una vida molt millor del que has viscut fins ara. 

 

L’amor que busques en els demés, en el seu reconeixement i acceptació  no omple el teu buit.

L’AMOR DIVÍ ET DONA TOT EL QUE BUSQUES 

L’amor té el poder d’acceptar tots els teus aspectes incondicionalment,  totes les parts de tu que es creien no mereixedores d’amor  i et fons amb la felicidad de ser acceptat/da  sense condicions. Ja no necessites ser ningú, ni demostrar res, descobreixes la bellesa de la teva ànima  que et porta la felicitat més absoluta. Aquest amor no és temporal, és definitiu i et porta la veritable llibertat de trascendir els condicionaments del subconscient. 

 

EXPANDEIX CONSCIÈNCIA:

Connecta amb la teva fortalesa interior i confiança Ves a través dels diferents nivells i capes de judicis per estimar-te a tu mateix/a incondicionalment, recuperant la confiança i la fortalesa interior. Incrementa la teva autoritat personal.

Trascendeixes la dualitat . L’amor uneix els oposats, la dualitat, i experimentes la Unitat amb el Tot. Ets capaç de veure l’amor en totes les coses, de veure el regal a cada experiència, de veure la bellesa en tot allò que t’envolta.

Irradia llum i transforma el teu entorn. Perquè les altres persones se sentin millor amb només la teva Presència, tens la capacitat de canviar la vibració on et trobes només irradiant llum. L’amor és la freqüència més elevada, les freqüències més elevades transformen i eleven les freqüències més denses.

Activa la plantilla krística i l’espurna divina. . Comences la teva transició cap al disseny de l’Humà Diví. Canviant la plantilla que dóna informació al teu ADN, a les teves cèl·lules, al teu camp energètic per reconnectar-te amb la Font d’on tota vida sorgeix.

S’activa l’espurna divina per recordar la teva creació original, comences a canviar la informació codificada al teu ADN activant les 8 cèl·lules immortals del temple sagrat que és el teu cos.

EL PODER DE L’AMOR SANA I ALLIBERA 

Experimentes una gran alliberació, alliberes el dolor, els traumes, els aferraments, les emocions i experimentes una alliberació de no estar lligat als teus condicionaments, ets lliure per escollir viure la vida que desitges. 

Equilibra les emocions, l’amor neutralitza els altibaixos de les  emocions donant-te un equilibri interior i harmonia interna de forma estable.  

ASSOLEIX FELICITAT INTERIOR:

Et sents complet/a. Al obrir-se el cor,  t’obres a acceptar cada part de tu que retorna a la totalitat del teu Ser sentint-te complet/a, experimentant felicidad, gratitud i plenitud. Sents que ja tens tot el que buscaves, que ja ets tot el que volies,  acceptes la vida sense resistir-te a ella. 

Assaboreixes cada moment Assaboreixes les petites coses, els petits i grans moments, rendint-te a cada experiència  amb plena Presència. Deixes de fugir per viure intensament cada segon que és únic i irrepetible. 

Entres en un estat de plena Presència. Veus el millor dels altres i descobreixes el seu potencial. Ets capaç d’empatitzar amb les experiències dels demés sense que t’arrosseguin les seves emocions. 

Connectes amb la felicitat interior.  L’amor obre el teu cor fins al punt que comences a experimentar felicitat més enllà de les experiències humanes, aquesta felicitat surt del teu interior. Totes les teves cèl.lules vibren en amor, et connecta amb una expansió del Ser i un com ho has experimentat, ja no vols menys que això. 

COM POTS CANVIAR LA TEVA VIDA DE FORMA PERMANENT: 

Si vols canviar la teva vida permanentment, l’única manera de fer-ho és a través d’elevar la teva vibració i expandir la teva consciència.

Els altres mètodes només arreglen les coses de manera temporal, per això es repeteixen alguns aspectes a la teva vida, perquè no has canviat des de l’arrel la causa del problema.

COM HO ACONSEGUEIXES? 

 Treballant amb el teu ADN, amb els teus registres akàshics i també amb el teu camp bio energètic on està codificada tota la teva existència, els teus traumes, les teves creences i les teves experiències. Per poder canviar la manera com mires el món i com afrontes cada situació, canviar els patrons que has heredat i que controlen la teva vida de forma inconscient. Requereix anar profund,  anar a l’orígen i canviar els patrons codificats, això és el que et permetrà que els resultats siguin definitius.

AQUESTS SON ALGUNS DELS BENEFICIS QUE ACONSEGUEIXES:

 • Flueixes amb la vida sense resistències.  estalviant-te un desgast innecessari d’energia i preocupacions.
 • Escoltes la teva intuïció. en connexió amb la teva pròpia Divinitat. T’acceptes de manera incondicional millorant la confiança i autoestima en tu mateix/a.
 • Desapareix la necessitat de buscar aprovació a l’exterior.  el buit interior s’omple amb la teva pròpia Presència i s’expandeix un benestar en què no depèns dels altres per sentir-te bé.
 • Experimentes una profunda sanació de llinatges familiars i ancestrals.  de tots els aspectes no resolts ja siguin genètics, creences, hàbits que han passat de pares a fills creant patrons repetitius per resoldre’ls i alliberar-los.
 • Millores les relacions d’amistat i parella.  T’has obert, ets més feliç, més flexible, més confiat/da, estàs més relaxat/da amb la vida i deixes anar les expectatives. Has perdonat i has deixat anar antics ressentiments o temes que et mantenien atrapat/da en el passat, millorant de manera substancial les relacions amb els altres.
 • Millora la teva forma de comunicar-te. sorgeix des del cor, trenques els murs interior que vas crear per protegir-te, s’equilibren les emocions i millora la manera com et comuniques amb el teu entorn.
 • Equilibra l’energia masculina i femenina es crea una unió de les polaritats.
 • Sents una felicitat i alegria profunda Infons amor en tot allò que fas i  tot allò que crees. Tens una capacitat magnètica d’atreure les coses sense cap esforç ni lluita.
 • Atraus abundància de manera fàcil.  . T’obres a rebre. Et converteixes en un vòrtex magnètic. 
 • Eleves la teva energia i la de les persones que t’envolten.  Crees més harmonia.

DETALLS DEL CURS:

 Durada de 6 mesos, amb sessions setmanals.

 • Inclou 20 sessions presencials i contingut extra.
 • Ensenyances per obrir-te a una consciència expandida. T’acompanyem al llarg de tot el procés d’evolució. 

 • Transmissions energètiques.  Transmissions quàntiques de tecnologies de llum que  transformaen els bloquejos de forma holística en els diferents cossos energètics, en les diferents dimensions, en totes les teves vides simultàniament harmonitzant el teu camp energètic i camp de consciència.

 • Efecte multidimensional. Les transmissions són multidimensionals, cada vegada que aprofundeixes més en el contingut, t’obres a dimensions superiors de consciència, t’obres a nivells més elevats del SER.

 • Accedeix a alliberacions i sanancions instantànies. En treballar des de l’espai quàntic fora de l’espai i del temps, transcendim el temps lineal i pots accedir a  sanacions instantànies. Alliberes aspectes no resolts del passat i del present, obrint-te a l’Amor Diví, et sents més harmonitzat/da, equilibrat/da, amb més pau interior, amb una capacitat d’acceptació de qui ets i de tot allò que t’envolta. Et vas suavitzant i la teva capacitat per estimar s’incrementa de manera exponencial.

 • Rep suport energètic 24 hores al dia durant tota la formació. Es crea un contenidor energètic en el qual  estàs sostingut al llarg de tots els mesos per anar integrant tots els processos i accelerar el teu procés d’evolució.

 • Efecte exponencial amb l’energia grupal.  L’energia grupal és més potent que la suma de les energies individuals. Això permet accelerar el procés d’obertura a l’amor.

 • Contingut disponible online Quan més aprofundeixes en els ensenyaments i transmissions, més t’obres a l’Amor, expandint-te a nivells  superiors de consciència

TESTIMONIS