OBRE I ACTIVA EL TEU CHAKRA DEL COR 

 

 

Quan el chakra del cor està obert i actiu, es crea un camp energètica al seu voltant que és entre 50 i 5000 vegades més gran que el camp energètic del cervell. Quan aquest chakra s’activa al seu màxim potencial, la teva capacitat magnètica s’incrementa i això és el que permet atreure de forma fàcil les sincronicitats a la teva vida.
Obrir el chakra del cor és el camí de connexió als chakres superiors que estan vinculats als centres espirituals, a les habilitats extrasensorials, a les realitats multidimensionals, a la connexió amb el teu Ser Superior i encarnar més parts de la teva ànima en el teu cos físic.
Si la teva ment encara controla la teva vida, fins que no obres el teu chakra del cor i sincronitzes la ment i el cor en un estat coherent, la personalitat és la que continua controlant les teves experiències i ho fasegons les programacions, limitacions i condicionaments que tens. Nomésquan fas aquesta transició comença el veritable canvi a dins teu.

 

 

EL RETORN A LA TOTALITAT DEL SER 

Durant el procés de despertar, arriba un moment que l’ànima anhela una connexió més profunda amb el teu interior, comences a sentir la necessitat d’un amor més profund, més harmonia, més pau. Moltes coses a la teva vida que solies fer, determinades persones amb les quals sorties, determinats hàbits, determinada música, ja no t’omple, ja no hi ressones.

Vols fer un canvi, vols trencar el sostre invisible que està dins teu i no saps com assolir el següent nivell o per on continuar.


AQUÍ ÉS QUAN NECESSITES APROFUNDIR EN L’OBERTURA DEL CHAKRA DEL COR.

El cor és el teu vehicle d’ascensió. El chakra del cor necessita ser purificat per obrir-te més profundament a l’amor per poder activar el camp toroidal d’ascensió.
Obrir el teu cor és la porta per accedir als teus potencials més elevats, a realitats més elevades on comences a encendre la vida des d’una perspectiva més elevada, comença a tenir sentit per totes les experiències que has passat, comences a entendre com deixar de crear karma i dualitat, comences a accelerar el teu procés d’ascensió i alliberació.
A l’obrir el teu chakra del cor, comença a tenir lloc un procés alquímic a nivell de l’ADN, comences a alliberar genètica que ha controlat la teva vida sencera. Unifiques aspectes que han creat divisió, entres en el procés d’unió de les energies masculina i femenina per retornar a la totalitat del Ser.

TOT COMENÇA AMB AMOR CAP A UN MATEIX.

MILLORA AUTOESTIMA, CONFIANÇA, AUTORITAT INTERIOR, I PLENA SOBIRANIA.  

Com et sents quan algú està brillant la seva pròpia llum? T’incomoda i et sents aclaparat/da o t’inspira? Et fas petit/a o t’eleva? 

Tot el que estàs buscant en el món exterior, és un aspecte de tu mateix/a que està demanant que aprofundeixis en l’amor incondicional a dins teu, sigui quina sigui l’àrea de la teva vida que no està en harmonia. 

Rep les freqüències de l’amor per obrir el teu cor, construir autoritat interior, connectar amb la teva llum, convertir-te en el que desitges assolir, mostrar-te veritablement com ets lliurement, connectant amb l’autoritat interior i vivint en plena sobirania.

Les freqüències de l’amor son el camí de la ment al cor, començar un procés d’alliberació cel.lular de tota la informació guardada de pensaments repetitius limitants, construint una nova identitat i obrint-te a un potencial molt més gran.

ACTIVA LA CAPACITAT DE DONAR I REBRE. AMPLIA EL FLUX D’ABUNDÀNCIA.  

Expandeix la teva capacitat de donar i rebre amor per ampliar el flux d’abundància  a totes les àrees de la teva vida. Allibera les resistències i bloquejos que impedeixen circular el flux de forma abundant a la teva vida, transformant els hàbits d’esforç i lluita per nous patrons de fluir i acceptar l’abundància en el sentit més ampli.

INCREMENTA EL TEU MAGNETISME PER REBRE MÉS FÀCILMENT I ATRAURE EN LLOC DE FORÇAR. 

La teva freqüència crea la realitat que experimentes. A l’alinear-te amb les elevades freqüències còsmiques d’amor, obrint, sanant, reparant i activant el cor, et permetrà obrir les portes a l’abundància en les diferents àrees de la teva vida com, abundància d’amor, abundància de recursos financers, abundància d’alegria, abundància d’oportunitats, abundància de creativitat, abundància de relacions, entre altres. 

 

 

INCREMENTA EL TEU MAGNETISME 

Rep les freqüències còsmiques de l’amor per començar a vibrar en amor de manera més consistent, per convertir-te en un ésser magnètic que té la capacitat d’atraure de forma natural. Així transformar les antigues formes de crear la teva vida a base d’esforç, sofriment i treball dur per permetre que tot succeeixi de forma alineada i fàcil. 

 Aprèn a abraçar cada experiència amb plena acceptació, sense drames, ni alts i baixos emocionals. Gestiones les teves circumstàncies amb un nou nivell de maduresa, equilibri i Presència, per resoldre-ho amb molta més fluïdesa i facilitat. 

 

SANA I ALLIBERA LLINATGES FAMILIARS I ANCESTRALS.

Les experiències que els teus ancestres van afrontar, van crear el seu sistema de creences sobre la vida. Tots els traumes, ferides, bloquejos no superats, han passat de generació en generació, i els mateixos problemes es repeteixen, inclús les mateixes malalties, a través de les generacions fins que ho sanes i ho superes.

L’herència genètica familiar en els teus llinatges familiars i ancestrals, també juga un paper fonamental en la teva habilitat d’obrir-te a l’amor, ser capaç de perdonar, sanar, i acceptar-te a tu mateix/a i a la teva família en plena amorosa compassió.

A través de les Freqüències Còsmiques de l’Amor, s’alliberaran els patrons genètics i bloquejos familiars, creant una gran alliberació genètica, afectant i alliberantset generacions enrere i set generacions endavant.

Tota la sanació que realitzis, afectarà els llinatges familiars rebent ells també sanació.

SANACIÓ ENERGÍES FEMENINA I MASCULINA

LA UNIÓ DE POLARITATS

A través de les Freqüències Còsmiques de l’Amor, seràs capaç de sanar, harmonitzar, purificar i integrar els desequilibris i desalineacions entre l’energia masculina i femenina en el teu interior, tornant aquestes energies al seu disseny original, al seu ple potencial.

El retorn de la Femenina Divina interior restaura l’equilibri interior i exterior. Restaura les memòries antigues i la teva saviesa més profunda, per desvetllar la teva Veritable naturalesa i la teva llum que és amor i pura consciència, restaurant d’aquesta manera la pau i l’harmonia en el teu interior. 

Les energies masculina i femenina són els blocs primordials de construcció i la base de la creació de l’Univers, són les energies sexuals de la Creació, les energies magnètica i elèctrica, la part esquerra i dreta del teu cos.

A l’unificar i fusionar ambdues polaritats dins teu, comences el procés alquímic d’unificació per l’encarnació del Ser Diví, unint totes les parts del teu Ser en la Totalitat. Unificar el que estava dividit, retornar-ho al disseny original.

És a través de realitzar el procés de fusió de les energies magnètica i elèctrica, les energies masculina i femenina, la unificació de les energies de la Creació, que comença el procés d’elevació de la kundalini per elevar les energies més denses cap a les dimensions de llum on resideix el ple potencial de la teva Ànima.

Assoleix estats d’unió de la ment i el cor per viure en plena Presència i accedir a realitats multidimensionals de llum i amor.

 ENSENYANCES I ACTIVACIONS DE LA CONSCIÈNCIA KRÍSTICA. 

Quan l’amor va més enllà de l’experiència humana

Aprofundeix en les ensenyances  i activacions de la consciència Krística per aprendre com tornar al Ser Diví i encarnar en el cos físic.

Comença el procés alquímic de creació de nous circuits neuronals, reprogramació cel·lular per absorbir més llum, integrar més saviesa.

Preparant físicament el teu cos perquè comenci aquesta transició cap a una etapa d’evolució del Ser, la transició de l’Homo sapiens cap a l’Homo Divinus.

Actualització de la plantilla energètica perquè puguis entrar en l’espiral evolutiva ascendent de retorn a la fusió amb la Unitat i eliminar els patrons descendents de consciència.

Integra nous patrons de coneixement, saviesa i llum, mentre t’estàs transformant el teu aspecte ascendit interior i comences a alinear la teva vida en aquesta nova vibració.

Canvia la plantilla energètica i crea un nou holograma, actualitzant  la informació en el teu ADN, cèl·lules, camp energètic reconnectant amb la força de vida de Font de Consciència.

Activa la partícula krística, la llavor de l’àtom de la Divinitat dins teu, l’experiència de la fusió amb la Divinitat, la unió amb l’Amor infinit.

COMENÇA A PERFECCIONAR LA TEVA GENÈTICA , EXPANDEIX ELS TEUS COSSOS ESPIRITUALS, ALLIBERA L’ÀNIMA DELS REGISTRES DE DISTORSIÓ I DUALITAT , SANA EL TEU LLINATGE FAMILIAR DE GENERACIONS PASSADES I FUTURES. 
 
Assoleix una profunda comprensió a través de l’experiència

 COM POTS CANVIAR LA TEVA VIDA DE FORMA PERMANENT?

Si vols canviar la teva vida de forma permanent, l’ única manera de fer-ho és a través d’elevar la teva vibració i expandir la teva consciència. Els altres mètodes només arreglen les coses de forma temporal, per això et trobes que has treballat diverses vegades alguns aspectes a la teva vida que es tornen a repetir, perquè no ho has fet anant a l’origen de la situació, canviant la teva vibració i   expandint la teva consciència. 

COM HO FEM?

Treballem de forma holística a tots els nivells del Ser: a nivell físic, emocional. mental, astral, astral i akàshic. Treballant els bloquejos del camp bioenergètic on està codificada tota la informació  de la teva existència, els traumes, creences i experiències per alliberar els patrons heretats, i revelar el teu Veritable Ser. També treballem a nivell cel.lular, d’ADN i en la informació guardada als òrgans i teixits, als canals energètics,  nadis i meridians. 

A l’integrar no només a nivell mental, sinó a tots els nivells del SER fins a arribar a l’origen de tota causa, pots aconseguir resultats de forma definitiva. És quan s’encarna l’experiència més enllà de la comprensió mental de les idees i conceptes.

Es creen nous circuits neuronals i activació a nivell cel·lular que permet tenir més eficiència energètica, més salut física, més salut emocional. Es crea una nova plantilla morfo genètica perquè el teu cos puguis accedir a nous nivells d’integració de llum i expansió del Ser. S’activa la plantilla krística.

ENTRA EN EL NOU PARADIGMA DE SANACIÓ 

ACTUANT SOBRE LA CAUSA ORIGINAL DE LA DISTORSIÓ, CONFLICTE O DISHARMONIA ARRIBA LA DISSOLUCIÓ DEFINITIVA DE LES EXPERIÈNCIES QUE S’HAN REPETIT UNA I ALTRA VEGADA I T’ATRAPEN EN EL SOFRIMENT. 

Allibera’t de programació de limitació, traumes, ferides, i sofriment a través de l’alliberació del teu karma personal de les experiències viscudes per la teva ànima dels cicles d’encarnació a la Terra. 

Allibera els condicionaments, conflicte, distorsió de karma del teu llinatge familiar de set generacions enrere i set generacions endavant. 

Allibera el karma còsmic de tota l’existència de la teva ànima des de la seva creació. 

Com pots canviar la teva vida rebent profundes sanacions, purificació, transformació, alliberació, integració, expansió a elevats estats de consciència i connexió amb el teu Ser Superior durant tota la formació?

SANA, ALLIBERA, NEUTRALITZA, INTEGRA, ELEVA, TRANSCENDEIX 

 AQUESTA FORMACIÓ ÉS PER A TU QUAN

 

♥ Ja has treballat emocions i has entès el poder de prendre responsabilitat de la teva vida, entens que en canviar les teves creences i la forma en com defineixes la vida es crea un canvi al teu voltant i canvien les experiències que vius. Ara vols enfortir la teva confiança, autoestima, obrir el teu cor a l’amor a un nivell més profund. 

Has començat a veure els fruits del treball fet fins ara i vols anar més enllà amb la connexió amb la puresa de la teva ànima i connexió amb el teu Ser Superior. Vols connectar amb la intuïció interior que és inspiració divina de forma més sòlida. 

♥ Vols créixer espiritualment, saber fluir amb els canvis amb estabilitat, equilibri, harmonia. Has experimentat moments de felicitat quan obres el teu cor, saps que aquest és el camí de la teva felicitat. Vols obrir-te a les experiències més profundes de plenitud. 

♥ Tot i que ja has experimentat resultats, encara hi ha aspectes que es repeteixen i vols arribar  a la causa, vols una sanació profunda, alliberadora, definitiva. No saps com alliberar el que et bloqueja que està programat en el subconscient, que impedeix  sentir aquesta sensació d’expansió i felicitat.

♥ Vols creuar el llindar que et bloqueja per accedir a estats expandits de consciència, saps que és necessari alliberar el karma personal, karma familiar, el karma còsmic  per accedir a aquests estats. Saps que l’obertura del cor és el nexe entre el Cosmos i la Terra, entre la matèria física i l’energia, és el portal còsmic de dimensions de consciència, és la connexió amb l’Univers i la Divinitat, és el portal cap a la Unitat. 

♥ Vols elevar les teves relacions sigui de parella, amistats o família per tal que hi hagi una bona comunicació,, una connexió més gran i comprensió. Vols que l’amor i la felicitat siguin la base de les teves relacions. Saps que pots assolir una plenitud molt més gran quan tu estàs en la teva màxima vibració i ets capaç de connectar des del més profund del teu cor. Aquesta forma de comunicació i connexió marca la diferència i vols entrar en aquest nivell de freqüència per atraure aquest tipus de relacions a la teva vida. 

♥ Vols créixer amb autoritat interior, seguretat i confiança. Aprendre a estimar tots els aspectes de tu que encara rebutges, deixar d’intentar agradar a tothom mentre no et permets ser autènticament tu. Vols sanar el nen interior per sentir més autèntica espontaneïtat essent tu mateix/a. Vols obrir-te al flux d’abundància i això requereix que et creguis que mereixes rebre el que desitges. 

♥ Hi ha una sensació en el teu interior que pots arribar a sentir un amor molt més profund que no havies experimentat anteriorment. La teva ànima et demana descobrir aquest amor. Saps que quan connectes amb aquest estat del Ser, sentiràs una plenitud que no havies experimentat. 

♥ Vols deixar de tenir por al futur, a la incertesa, per confiar en tots els processos que et porta el canvi. L’amor és l’absència de por. Totes les resistències, pors, falta de confiança i claredat requereixen aprofundir en l’amor. 

♥ Vols sanar aspectes relacionats amb l’energia masculina i tots els judicis relacionats amb l’abús de poder, control mental, desconnexió del cor. També vols sanar els aspectes relacionats amb l’energia femenina i la incapacitat de fluir, rebre, connectar amb l’amor i desbloquejar la creativitat. La unió de les polaritats dins teu és el camí de retorn a la Totalitat del Ser, és unificar el que estava dividit, retornar al Disseny Original, és la unificació de la ment i el cor, la unificació de l’energia magnètica i elèctrica, és la Divinitat en el seu estat Original.

♥ Saps que l’arrel de tot el que succeeix en el món físic és causat pel món energètic i per accedir a una profunda sanació és necessari treballar en els plans energètics per tenir resultats definitius. Això et permet sanar el teu cos físic, mental, emocional, i  cossos etèris que són els causants de tot el que et passa a la teva realitat física. 

 Vols experimentar estats d’unitat amb Tot el que És. Ampliar la teva percepció i comprensió de la realitat més enllà de la percepció de la personalitat o de la ment. Experimentar en pròpia persona moments d’Unió total sentint felicitat i plenitud. 

♥ Vols conèixer les ensenyances de la consciència  Krística. Començar la transició a nivell energètic i cel.lular perquè el teu cos pugui fer la transició cap a l’Humà Diví. Vols actualitzar la teva plantilla morfo genètica  que és la que permet que puguis fer la transició. 

DETALLS DEL CURS:

Com pots canviar la teva vida rebent sessions de profunda sanació, activació, expansió, activació, expansió, alliberació i transformació cada setmana durant sis mesos?


Aquestes sessions inclouen ensenyances que t’obren a la comprensió per anar al següent nivell evolutiu.

Estàs acompanyat/da durant tot el procés a través de transmissions quàntiques de tecnologia de llum transformant els bloquejos de forma holística en tots els nivells del camp energètic que porten una profunda sanació, activació, expansió, alliberació i transformació. En treballar des de l’espai quàntic fora del temps obtens resultats que transcendeixen el nivell lineal. Això significa que el que necessitaries anys de teràpia i sanació es pot alliberar en una sola sessió. Es treballa amb la causa original de qualsevol problema o disharmonia, arribes a una profunda sanació de forma permanent.

Mentre vas alliberant aspectes no resolts del passat i present, les freqüències còsmiques d’Amor Diví t’harmonitzen, equilibren, porten pau interior i més capacitat d’acceptació del teu procés. Es va ampliant la teva capacitat d’obrir-te a l’amor de forma exponencial.

Addicionalment, es crea un contenidor energètic en el qual estàs sostingut/da al llarg de tots els mesos per integrar els processos i accelerar la teva evolució. Reps suport energètic 24/7 durant tota la formació i suport en tot moment.

L’efecte de formar part d’una comunitat crea un efecte exponencial en els teus resultats. L’energia grupal és més potent que la suma de les energies individuals. Això permet accelerar l’obertura a l’amor.

Tot el contingut està disponible al portal de formació. Quan més aprofundeixes en les ensenyances, transmissions, i explicacions, més profund és el teu canvi i expansió a nous nivells de consciència.

Les transmissions són multidimensionals. Cada vegada que les escoltis, treballaran a capes més profundes i nivells del SER.

TESTIMONIS

OPCIONS DE REGISTRE: 

INCLOU TOTS AQUESTS REGALS 

REGAL 1: DESCOMPTE 1.111€.

REGAL 2: ACTUALITZACIÓ ENERGÈTICA CADA MES.

Rep una actualització energètica cada mes que impulsarà la teva sanació, transformació, incrementarà els efectes de la neteja energètica, actualitzarà tot el que aconsegueixis al màxim nivell que estiguis preparat/da per rebre, et permetrà integrar i arrelar aquesta transformació, expandiràs els resultats i actualitzaràs la programació cel.lular al màxim nivell disponible a cada moment.  Regal 1.999€

REGAL 3: COACHING DURANT TOTA LA FORMACIÓ.

Rep coaching  durant tota la formació per aprofundir específicament en el que et passa, per entendre la causa del problema, trobar respostes al que estàs buscant, créixer en confiança, connectar amb la teva autoritat interior, substituir creences i actituds, accedir a elevats nivells de consciència. Regal 5.999€

REGAL 4: Descompte addicional pels membres de La Comunitat  EL CERCLE DAURAT 

Forma part de la Comunitat  El  Cercle Daurat i rep un descompte addicional de 445€

PREU 

4.444€

Preu amb descompte  3.333€

2.888€  per membres de la Comunitat del  Cercle Daurat

PAGAMENTS MENSUALS 6 mesos

744€/ al mes

 555€ /mes durant 6 mesos

  488€ /mes per membres de la Comunitat el Cercle Daurat 

PAGAMENTS MENSUALS 11 mesos

444€/ mes

333€/mes durant 11 mesos

288€/mes per membres de la Comunitat el Cercle Daurat