QUAN TENS LA MAESTRIA DE LES EMOCIONS, JA NO CONTROLEN MÉS LA TEVA VIDA

QUAN VIUS AMB INTEGRITAT , CREES EL TEU PROPI DESTÍ

QUAN TROBES EL PODER INTERIOR, CANVIES LA TEVA VIDA DE FORMA PERMANENT.

 

DESCOBREIX LES RESPOSTES QUE BUSQUES CONNECTANT AMB EL TEU PODER INTERIOR

Estàs vivint situacions d’estrès, emocions intenses, una sensació de no tenir el control de la teva vida, una certa dependència del que els altres pensen o diuen de tu, una necessitat d’encaixar al teu entorn, de sentir-se valorat, o un sentiment d’estar bloquejat que no et permet avançar. Tot això desgasta la teva energia.

Comences a buscar sentit en allò que fas, en com vius, en qui ets, i perquè has vingut, necessites sentir-te autèntic, ja no t’omple la forma com estàs vivint. És un punt on et sents estancat/a, necessites trobar un propòsit més gran a la teva vida.

VOLS UN CANVI DE DIRECCIÓ

Avançar en la teva vida, trobar respostes, tenir claredat sobre allò que vols, saber qui ets en realitat, buscar aquesta anhelada pau interior que sembla ser tan efímera. 

Busques seguretat interior, tenir autoritat per superar les inseguretats i alliberar-te dels dubtes.   Per mostrarte tal i com ets independentment sense que t’afecti el que els altres pensin i pendre les teves pròpies decisions. Descobrir que al tenir autoritat guanyes en credibilitat i respecte. 

Per millorar la teva situació econòmica, ser més abundant, obrir-te a noves oportunitats. 

Vols créixer a nivells superiors d’espiritualitat. Accelerar la teva transformació,  accelerar els resultats de forma exponencial.

 LA RESPOSTA ÉS A L’INTERIOR  

Tu tens el poder de transformar tot allò que no està en harmonia a la teva vida però cal saber com fer-ho. 

Assoleix una base sòlida per un creixement sostingut i consolidat que et permetin expandir a una evolució de consciència superior. 

Entén com la teva actitud està creant el que no destiges mentres treballem amb el subconscient que té les creences,  limitacions i traumes que condicionenen la teva vida. 

Evita crear més experiències no desitjades.

 

EL CAMÍ DEL DESCOBRIMENT INTERIOR ET PERMET:

Crea seguretat i confiança en tu, en el que vols i en quina direcció vols anar que doni sentit a la teva vida, assoleix estats de pau interior.

Troba el teu poder interior,  assumeix les teves decisions, el teu destí amb una profunda sensació d’alliberació i flueix de manera natural.  Incrementa la confiança, l’autoestima, valora’t i respecta’t  seguint el teu propi destí amb seguretat.

Troba claredat  i una  nova direcció que t’ompli, que doni sentit a la teva vida. 

Descobreix el potencial que tens i  transforma  la teva vida,  afronta tot el que et passa amb noves eines.  Crea autoritat interior, més confiança, més solidesa i amb les emocions estables.

Reconnecta amb el que t’apassiona, amb el que t’inspira i deixa de viure en la monotonia o l’apatia. Descobreix la teva millor versió i com et mostres al món.

Crea una mentalitat d’ èxit, crea recursos i  troba oportunitats. Obre’t a una comprensió molt més gran de la realitat, i  allibera’t de creences que et limiten, Crea una mentalitat que t’impulsa en un espiral d’energia positiva.

Supera les resistències, l’adversitat, les incomoditats que estàs evitant a qualsevol preu, però que continuen apareixent a la teva vida.

 Millora les relacions amb els altres, a obre’t a tenir més abundància, a tracta millor el teu cos,   Millora la teva salut substancialment.

Millora els teus ingressos. Troba oportunitats que no sabies que estaven disponibles per tu fins ara. Aprèn a confiar en tu, en les teves possibilitats, en les teves capacitats, en el teu valor. Et respectes i els altres et respecten.

ADDICIONALMENT OBTENS AQUESTS RESULTATS 

I A MÉS, REPS:

 • Ensenyances per obrir-te a la comprensió d’una realitat més expandida .
 • Meditacions guiades per entrar en profunds estats de calma, serenitat i equilibri d’emocions.
 • Pràctiques per fer a casa que et transformin de forma consistent, consolidant tot el que vas aprenent i integrant-ho.
 • Estas sostingut/da en un contenidor energètic durant tot el curs que et dóna suport, rebent energies constantment per ajudar-te en la teva transformació les 24 hores del dia, per aconseguir els millors resultats per a tu.
 • Acompanyament durant tota la formació per moments de dubtes i confusió.
 • Transmissions energètiques per desbloquejar el que t’impedeix avançar., per eliminar creences limitants, programes inconscients, patrons de pensament que et condicionen i no et permeten viure el teu ple potencial. Aquestes transmissions són multidimensionals, cada vegada que les reps, van a un nivell més profund, alliberant capes i capes de condicionaments, traumes, limitacions.
 • Contingut gravat i disponible  per poder escoltar les vegades que necessitis, aprofundir en el contingut, integrar coneixements, repetir meditacions. 
 • Assoleix una base ferma per continuar  el teu creixement espiritual amb estabilitat, per expandir-te a nivells més elevats de vibració, consciència i expansió espiritual.
 • Impuls extra de suport energètic amb vòrtex d’energia anclat en dates astrològiques claus que et permeten accelerar aquesta transformació.

TESTIMONIS DELS CURS:

“T'animo a començar aquest camí del descobriment interior, que com a mi, t'obrirà les portes a la transformació tan sols en començar. Des que vaig prendre la valenta decisió d'emprendre aquest camí, l'evolució i la transformació és present al meu interior (ment, emocions i sentiments) ia l'exterior (la vida). És una decisió valenta, ja que cal molta sinceritat amb un mateix (responsabilitat), trencar esquemes que et mantenien en un fals benestar i compromís ferm amb tot el que Sophia ensenya i les eines que et dóna. La ment és persistent però nosaltres ho som més. He obert i estic coneixent i comprenent una consciència sobre qui sóc, què hi ha dins meu i com afecta això el que rebo de la vida. Des del primer dia, dins meu va començar un canvi que va repercutir en la forma directa i pràcticament instantània al que la vida em dóna, com rebre una nova oportunitat professional millor del que havia tingut anteriorment mai. En treballar la relació que tinc amb mi mateixa, ha canviat la relació que tinc amb els altres, aportant un dia a dia amb més amor, compassió, connexió, calma. Encara em queda camí per recórrer, i vull seguir aprenent i treballar ja que he vist en primera persona com és veritat que tot es transforma quan fas la valenta decisió de començar. Vull donar les gràcies a Sophia per ensenyar-me aquest camí i acompanyar-me.”
Muntsa
"Ja portava anys navegant pel món de les teràpies, però cap d'elles em donava el que jo buscava. A finals de l'any passat, em va aparèixer el rostre de la Sophia al facebook i vaig notar una connexió instantània. Aquella mateixa setmana vaig iniciar el viatge pel curs d'Empoderament. Si, ho heu llegit bé: VIATGE. El curs és un viatge interior que et remou,  et fa buscar-te, t'ajuda a entendre perquè ets on ets i com canviar-ho. En el moment que et responsabilitzes de la teva vida i vas deixant enrere els patrons, creences, pors, culpes i rencors que et limiten, comences a créixer i tot el teu entorn va canviant. Des de la primera setmana ja comences a notar els canvis. Em vaig adonar de que no només patia carència econòmica, sinó també de relacions familiars, relacions d'amistat, relacions laborals... i un llarg etcètera. Encara queda viatge, però puc dir amb fe i confiança que estic en el camí correcte. Sempre visquent a l'ara i el present i amb la motxilla plena de fe, amor i gratitud. Mil gràcies Sopophia i també a tots els amics d'aquest trajecte."
Silvia
“Vaig fer el curs perquè em vaig adonar que tenia 49 anys i no sabia qui era, no em coneixia, volia conèixer la meva essència. Ara sé qui sóc, sé que la felicitat no és fora sinó dins, que tot comença amb estimar-te i valorar-te, per després poder estimar i valorar. També he après que l'única responsable de la meva vida sóc jo i que si hi ha alguna cosa que no m'agrada, aleshores és tan senzill com canviar-ho. Que tenir una bona energia vital és essencial, i que això s'aconsegueix menjar sa, fer esport i meditar. Que la meditació et porta al present, el passat ja no hi és, el futur ja no existeix, com més ets al present, més intueixes i coneixes la teva essència, i que conèixer o intuir la teva essència és el començament de tot, et porta a la pau, la gratitud, l'amor i l'alegria. Que haver descobert tot això m'ha convertit en una persona plena, conscient, una persona que vols donar i aportar tot allò que pugui en aquest món tan meravellós. També vull i necessito aprendre molt més, perquè sé que tot això només és el principi.”
Montse
“Ha estat un retrobament amb mi mateixa, ja que fa temps vaig deixar de connectar amb tot allò inherent a mi. Ara m'adono que havia renunciat al poder dins meu. M'he adonat que aquesta cuirassa que tinc la disfressa d'independència. El curs m'ha servit per estar agraïda pel que tinc de bo a la vida, per veure que hi ha coses boniques que m'esperen i que no era capaç de veure-les. M'estic obrint a l'amor que no estava acostumada a rebre. Tu com a terapeuta, facilitadora crees una empatia que acompanya i s'agraeix també per les teves paraules sempre tan precises que arriben allà on han d'arribar. Gràcies.”
Clara

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL CURS:

 • Duració 5 mesos amb 4 sessions al mes.
 • Inclou un total de 20 sessions de 2 hores cada una. Pots assistir presencialment, online o veure les sessions quan tinguis temps disponible.
 • Les sessions es graven i les tens disponibles per aprofundir. Tot el material està disponible per accedir-hi al llarg dels mesos.
 • Suport personal i energètic durant tot el curs per ajudar-te en el teu procés de canvi.
 • Cada sessió inclou coaching, transmissió de coneixement, transmissions energètiques que harmonitzen els bloquejos i els condicionants, eleven la teva freqüència, espai per compartir i preguntar, espai per treballar individualment i col·lectivament.
 • Al formar part d’un grup, aprens de la teva pròpia experiència i la dels altres. La transformació es potencia, reps estímuls dels altres per saber fins on pots arribar i per confiar en la transformació que estàs tenint.