Sorgeixen moltes preguntes quan t’obres a un nou camí més alineat amb el teu màxim destí. Aquest camí implica aprofundir en la teva pròpia transformació per ser la persona que encarna autoconfiança, amor per un mateix, lideratge, autoritat interior, abundància, prosperitat, un desig de servir amb els teus dons i talents i una profunda connexió amb el teu Ser Superior.

Sé com se sent quan hi ha aquest profund desig de canvi en el teu interior per viure l’expressió més elevada possible. Jo també ho he experimentat. Requereix molt coratge i una profunda confiança ser veritablement tu mateix/a i començar a fer el camí de la transformació prenent les accions correctes per convertir-te en qui estàs destinat/da a ser.

Aquestes sessions privades estan fetes a mida perquè puguis rebre respostes, experimentar sanació, accedir a una gran transformació, i són molt útils quan vols aprofundir en un tema específic. Són el portal d’una gran transformació, harmonitzant i realineant el que està desequilibrat, experimentant una profunda sanació, alliberació i expansió.

Cada sessió treballa a un nivell més profund i permet que t’expandeixis a nivells més elevats de consciència, aconseguint resultats increïbles en períodes molt curts de temps. Cada sessió és única i diferent de les anteriors. Reps des de múltiples nivells simultàniament, alguns d’ells més enllà de la comprensió de la ment.

AQUESTS SÓN ALGUNS RESULTATS QUE POTS EXPLORAR: 

 • Trobar respostes a les teves preguntes i aconseguir més claredat. 
 • Equilibrar les teves emocions i experimentar una profunda sensació de pau.
 • Alliberar el control de la ment i connectar amb el teu cor. 
 • Alliberar el sofriment i el dolor d’antics aferraments i experiències del passat. 
 • Ancorar profunds nivells d’amor incondicional.
 • Trobar harmonia i equilibri.
 • Obrir-te a nous nivells d’alegria i felicitat. 
 • Expandir la teva abundància i prosperitat. Ser més magnètic a grans oportunitats a la teva vida. 
 • Desbloquejar el flux d’abundància.
 • Crear una connexió més profunda amb el teu Ser Superior i la teva llum interior. 
 • Construir confiança i fe. 
 • Reclamar el teu poder interior i autoritat interior
 • Expandir la teva intuïció i sentits extrasensorials. 
 • Accedir a dimensions més elevades de consciència. 
 • Activar la kundalini.
 • La unió sagrada de l’energia masculina i femenina.  
 • Connectar amb el teu Consell de Llum. 
 • Rebre una profunda sanació, alliberació i  transformació. 

 AQUESTES SESSIONS INDIVIDUAL SÓN EL PORTAL D’UNA PROFUNDA TRANSFORMACIÓ 

Rep transmissions energètiques 

Activacions a nivell d’ADN y a nivell cel.lular

Neteja de registres akàshics, purificacions i activacions. 

Harmonització del camp bioenergètic. 

Profunda alliberació de karma. 

Reconnexió i amplifiació amb el teu Ser Superior

Anclant més llum i amor, incrementar la teva vibració. 

La teràpia multidimensional treballa a tots els diferents nivells del teu camp energètic:

Els cossos físic, mental, emocional, etèric, astral, akàshic i causal. 

TREBALLANT EN LA CAUSA ORIGINAL  

Has experimentat superar un conflicte i després torna a aparèixer a la teva vida una altra vegada de diferent manera?

Això significa que només l’havies treballat a un nivell i requereix que vagis molt més profund per poder resoldre’l definitivament.  Per això és necessari anar fins a la causa original del que està en disharmonia per dissoldre el problema i aconseguir resultats immediats millorant el teu benestar i felicitat. 

Quan treballes a un nivell més profund, assoleixes efectes exponencials en un temps molt reduït per accelerar la teva evolució i equilibri i dissoldre el que està en disharmonia a la teva vida. 

SANACIÓ HOLÍSTICA A TOTS ELS NIVELLS DEL SER. 

Es realitza un treball de forma holística a tots els nivells del ser, és a dir,  el cos físic, les teves emocions, la teva ment, el subconscient, les teves cèl.lules, el teu ADN, els registres akàshics i el camp bioenergètic. També es treballa a través de totes les vides passades i dimensions de consciència des del camp quàntic. 

Pots accedir a revelacions de la ment subconscient, obrir-te a nous nivells de comprensió i alliberar tot el que està bloquejant per poder avançar. 

Quan vas més enllà de les teves resistències  traumes que eviten que accedeixis al teu màxim potencial, comences a elevar la teva vibració, incrementar la teva autoritat interior, autoestima, i poder personal, accedir a una sensació de plenitud, millorant la qualitat de les teves relacions, l’autoestima, millorant les teves finances, la teva passió, la teva carrera, el teu propòsit i viure en harmonia i felicitat. 

 

 

AQUESTS SÓN ALGUNS DEL TEMES QUE PODEM APROFUNDIR D’ACORD A LES TEVES NECESSITATS:

 • Aquestes sessions poden ajudar-te a expandir les teves habilitats, dons, buscar claredat, potenciar fortalesa, coratge, felicitat, expandir amor. Aspectes de la teva vida que vols millor per tenir més plenitud. 
 • Accedir a registres akàshics per rebre informació i sanació d’altres vides que estan condicionant la vida actual d’una profunda sanació de la teva ment subconscient on tota la informació de la teva existència està gravada. 
 • Netejar i purificar el teu camp bioenergètic de bloquejos que impedeixen el flux d’energia còsmica fluir lliurement amb tot el seu poder de sanació, alliberació, abundància, i amor. Actualitzacions del sistema operatiu 
 • Neteja i alliberació d’astrals, implants, realitats invertides de la ment dividia que et bloqueja la capacitat d’avançar en el teu camí d’evolució espiritual. Que impedeix que rebis més llum i que afecta els teus pensaments i emocions.  
 • Treballar en la causa original d’un dolor físic, per poder permetre a la intel.ligència del cos que sani aquest dolor i restauri l’equilibri original. 
 • Crear noves plantilles energètiques sobre projectes, llars, negocis, pàgines web, i també en el cos físic perquè operi des de la màxima eficiència. De totes les possibilitats i oportunitats, accedir a l’expansió més alineada per aconseguir millors resultats. 
 • Coaching per comprendre la causa de les situacions que estàs vivint, com resoldre-les de forma positiva pel millor bé de tots els éssers implicats, com canviar la perspectiva, com trobar el regal a cada situació que estàs experimentant.

 Coach, Facilitadora Holística, Sanadora Quàntica, Canal Còsmic, Arquitectura Sagrada

El meu propòsit és ajudar-te a reconnectar amb la teva Ànima, amb la teva Veritable Essència que és el teu Ser Diví, reclamant el teu poder interior i sobirania, experimentant profunds nivells d’amor, autoestima, trobar claredat, reconnectar amb la teva saviesa interior, profunda pau i equilibri, incrementar la teva felicitat i expandir cap a nous nivells d’abundància. 

També et recolzo a fer la transició cap a l’Era Daurada, a fer el procés alquímic d’ascensió. Preparant el teu cos cap a les següents etapes d’evolució, canviant la plantilla i restaurant el disseny original de l’Humà Diví. 

Com a canal còsmic, transmeto elevades freqüències i codis des dels regnes de llum per recolzar-te a finalitzar els diferents nivells de dolor, sofriment, trauma, patrons no resolts, condicionaments, i sistemes de creences, problemes de llinatges familiars codificats en els registres akàshics i en el camp bioenergètic de totes les edats i línies de temps d’experiències de la teva ànima. Activant ADN adormit per recordar el Ser Diví, on la teva saviesa ancestral es troba. 

LA TEVA SANACIÓ COMENÇA QUAN ET REGISTRES

En el moment que et registres, les freqüències començen a treballar en tu per preparar-te per un treball més profund de sanació en la sessió privada.

 SESSIONS DE 90 MINUTS ONLINE