SAPS QUE HI HA UNA MANERA MILLOR DE VIURE I NO ET CONFORMES AMB MENYS  PERQUÈ VOLS TROBAR SENTIT A LA TEVA VIDA, AL QUE FAS , A COM ET SENTS, A COM PENSES.  

 Quan esculls posar-te com a prioritat i et poses a treballar en el teu interior, en el que no et fa sentir bé, comences a descobrir el teu potencial, crees una energia al teu voltant que fa sentir bé als altres i volen compartir més temps amb tu, comences a tenir autoritat i confiança.  La vida té sentit per a tu d’una manera molt més plena. 

Per aconseguir això, cal que superis els teus límits, les teves resistències, el teu sostre, el que t’està bloquejant i impedint que descobreixis el teu potencial.

Atreveix-te a expandir la teva consciència,  per viure en plenitud, per millorar les teves relacions, per experimentar una obertura en  l’amor,  millorar la teva abundància, trobar harmonia i equilibri, i aconseguir  la plenitud.

EXPANDEIX-TE A  TOTS ELS NIVELLS DELS SER A TRAVÉS D’UNA SANACIÓ HOLÍSTICA I QUÀNTICA 

Experimentes resultats sorprenents rebent de forma holística a tots els nivells del ser:  en el camp bioenergètic, en el teu cos, les teves cèlules, el teu ADN, en els registres akàsics que afecta les diferents vides passades i les diferents dimensions.  Activa el teu potencial diví.  Accedeixes a nivells més profund del subconscient per tenir més comprensió  i alliberar el que et bloqueja. 

RESOL LA  CAUSA ORIGINAL DEL QUE ESTÀ EN DESHARMONIA TREBALLANT A NIVELL MULTIDIMENSIONAL 

T’has trobat superant un conflicte i després torna a aparèixer a la teva vida? Això significa que només l’havies treballat a un nivell i requereix que vagis molt més profund per a la seva resolució. Per això cal anar fins a la causa original del que està en desharmonia per dissoldre el problema  i aconseguir  resultats inmediats millorant el teu benestar.

Quan entres a treballar a un nivell molt més profund, aconsegueixes efectes exponencials en un temps molt reduït.

Prefereixes menys sessions però amb resultats molt més efectius, oi? El teu temps és important, i això requereix un treball a un nivell multidimensional. 

Aquests són alguns dels resultats que vas experimentant entre molts altres:  sents molt més equilibri i harmonia.  Expandint la capacitat de sentir amor i donar amor. Equilibres les emocions. Millores el teu benestar i  alliberes preocupacions que han estat consumint la teva energia. 

EL MOMENT DEL CANVI ÉS ARA

Tot el que estàs buscant JA ÉS AQUI ARA. Només en l’ara pots canviar la teva vida, per manifestar tot allò que sempre has desitjat.

Tens el potencial per aconseguir tot el que vols, només cal saber com.

Tu pots tenir la vida abundant , feliç i plena que sempre has desitjat. Però cal una elecció, treballar en el que no funciona, trobar respostes i no parar fins que aconsegueixes el que vols. 

AQUESTES SESSIONS INDIVIDUALS SÓN EL PORTAL D’UNA PROFUNDA TRANSFORMACIÓ PERSONAL 

Quan arriba aquesta informació a les teves mans, ja estàs  preparat/da per accelerar el teu creixement a nivells expandits de consciència. Tens un compromís  amb tu mateix/a a millorar substancialment la teva vida.

Al treballar des del camp quàntic fora de l’espai i del temps, les freqüències actuen a la  velocitat de la llum i l’amor. Et permet accelerar la teva transformació experimentant resultats quàntics enlloc de lineals, aconseguint resultats inmediats fins allà on tu estàs disposat a obrir-te.

La teràpia multidimensional treballa de forma holística en diferents capes energètiques del teu ser:  el cos físic, cos emocional, cos mental, cos etèric, cos astral,  cos akàshic, cos causal, cos àtsmic i cos celestial. Amb el treball adequat, pots sanar absolutament tot el que causa sofriment a la teva vida. 

AQUESTES SESSIONS ET PREPAREN PER:

 • Fer impacte a la teva vida i a la dels altres fent el que estimes fer.
 • Ser tu autènticament sense haber de demanar permís ni disculpes per brillar amb tot el teu esplendor, connectar amb la teva autoritat interior.
 • Obrir-te als teus dons i habilitats acceptar-los i oferir-los al món.
 • Convertir-se en la teva millor versió.
 • Expandir-te  a estats més elevats de consciència de manera accelerada.
 • Trobar la comprensió i  les respostes del que has experimentat per després poder sanar-ho definitivament. 
 • Tenir més equilibri i una profunda sensació de plenitud.
 • Obrir-te a profunds estats d’amor i alegria.
 • Conectar amb la teva intuïció i deixar que sigui la teva guia. 
 • Obrir-te a tenir i rebre més abundància a la teva vida, ser magnètic/a per atraure  les  oportunitats que necessites per aconseguir tot allò que desitges.
 • Alinear-te amb el teu propòsit d’ànima.
 • Descobrir , connectar i experimentar el Ser Superior.

 Coach, Facilitadora Holística, Sanadora Quàntica, Canal Còsmic, Arquitectura Sagrada,  Regressions, Registres Akàshics, Light Language

Et recolzo a través dels diferents nivells d’iniciació de l’ànima en el procés d’ascensió per unir-te a la Divina Presència. 

Com a  canal Còsmic, transmeto elevades freqüències i codis des dels regnes de llum  per finalitzar la dualitat  en els teus Registres Akàshics i el teu camp bioenergètic de tota l’existència de la teva ànima. També activo l’ADN adormit per activar el record del teu Ser Diví on es troben els teus dons més elevats i la teva saviesa acumulada de tota la teva existencia esperant ser activada. 

M’he entrenat i preparat durant la major part de la meva vida per aquesta increïble transició restaurant el disseny original com a Éssers Humans Divins. Al haver passat prèviament per les diferents iniciacions de l’ànima,  tinc les eines per ajudar-te a aconseguir de forma més ràpida i amb grans resultats per crear un salt quàntic en la teva consciència. 

He estat entrenada en les diferents tradicions des d’experiències xamàniques, ensenyances iòguiques, iniciacions còsmiques, ciències ancestrals, per propulsar les persones cap a estats accelerats de transformació i creixement espiritual.

LA TEVA SANACIÓ COMENÇA QUAN ET REGISTRES

En el moment que et registres, les freqüències començen a treballar en tu per preparar-te per un treball més profund de sanació en la sessió privada.

 SESSIONS DE 90 MINUTS A ESCOLLIR PRESENCIAL O ONLINE 

Les sessions privades online es graven i les pots tornar a escoltar de nou.