TU HAS VINGUT A BRILLAR I A DONAR EL MÀXIM DE TU MATEIX/A.

Has vingut a fer un món millor del que has trobat. Tens increïbles qualitats, dons i habilitats per oferir al món, obre’t a descobir el teu màxim potencial per oferir la teva màgia d’una manera que no has fet mai abans. Brillant marques la  diferència per  canviar el vell paradigma de donar fins a esgotar-se a  una nova manera de viure en la qual  tens suport i  reps nutrició constantment al fer-ho. 

Trenca els teus límits i el teu sostre, eleva’t al següent nivell de consciència per viure en plenitud, elevant les teves relacions, l’amor, les finances, la teva passió, la teva carrera, la teva vida al nivell d’ abundància, propòsit, harmonia i equilibri que estàs buscant.

AQUESTES SESSIONS INDIVIDUALS SÓN EL PORTAL D’UNA PROFUNDA TRANSFORMACIÓ PERSONAL 

T’arriben quan estas preparat/da per accelerar el teu creixement i evolució i harmonitzar el que està en desharmonia i desequilibri a la teva vida. Són per tu quan estas preparat/da per compromete’t amb tu mateix/a a millorar substancialment la teva vida i a alinear-te la línea de temps més pròspera per a tu.

Al treballar des del camp quàntic fora de l’espai i del temps, les freqüències actuen a la  velocitat de la llum i l’amor. Et permet accelerar la teva transformació experimentant resultats quàntics enlloc de lineals, aconseguint resultats inmediats fins allà on tu estàs disposat a obrir-te.

La teràpia multidimensional treballa en diferents capes energètiques del teu ser:  el cos físic, cos emocional, cos mental, cos etèric, cos astral,  cos akàshic, cos causal, cos àtsmic i cos celestial

EXPANDEIX-TE A  TOTS ELS NIVELLS DELS SER:

Experimentes resultats sorprenents rebent de forma holística a tots els nivells del ser:  en el camp bioenergètic, en el teu cos, les teves cèlules, el teu ADN, en els registres akàsics que afecta les diferents vides passades i les diferents dimensions.  Activa el teu potencial diví.  Accedeixes a nivells més profund del subconscient per tenir més comprensió  i alliberar el que et bloqueja. 

TREBALLA EN LA CAUSA ORIGINAL DEL QUE ESTÀ EN DESHARMONIA:

Treballa en la causa original del que està en desharmonia per dissoldre el problema  i aconseguir  resultats inmediats millorant el teu benestar, sentint molt més equilibri, harmonia , expandint la capacitat d’amor. Equilibrant les emocions, millorant el teu benestar i  alliberan  les preocupacions que han estat consumint la teva energia.

AQUESTES SESSIONS ET PREPAREN PER:

 • Fer impacte a la teva vida i a la dels altres fent el que estimes fer.
 • Ser tu autènticament sense haber de demanar permís ni disculpes per brillar amb tot el teu esplendor, connectar amb la teva autoritat interior.
 • Obrir-te als teus dons i habilitats acceptar-los i oferir-los al món.
 • Alinear-te amb la línia de temps més adequada per tu on ets la teva millor versió.
 • Permetre rebre recolzament, abundància i tot el que necessites per prosperar a la teva vida.
 • Et dóna suport per elevar-te a estats més elevats de consciència de manera accelerada amb facilitat.
 • Trobar respostes que estàs buscant.
 • Tenir més equilibri i una profunda sensació de pau.
 • Obrir-te a profunds estats d’amor i alegria, conectar-te amb la teva intuïció.
 • Obrir-te a més abundància a la teva vida, ser magnètic a crear grans oportunitats a la teva vida.
 • Alinear-te amb el teu propòsit en resposta a la crida de la teva ànima.
 • Revelar el teu Ser superior i el que és possible per a tu.

EL MOMENT DEL CANVI ÉS ARA

Tot el que estàs buscant JA ÉS AQUI ARA, allibera les capes d’inconsciència que eviten que t’elevis al següent nivell  la teva missió, carrera, ingressos, amor, parella i tot el que estàs buscant.

Només en l’ara pots canviar la teva vida, per manifestar la teva poderosa visió. Ja tens tot el que et cal per prosperar però cal recordar-ho, el teu potencial està a dins teu. Tu pots tenir la vida abundant , feliç i plena que sempre has desitjat. És el moment de dir SI A TU MATEIX/A I A LA VIDA.  Ha arribat el moment de brillar i emetre la teva radiació.

 Coach, Facilitadora Holística, Sanadora Quàntica, Canal Còsmic, Arquitectura Sagrada,  Regressions, Registres Akàshics, Light Language

Et recolzo a través dels diferents nivells d’iniciació de l’ànima en el procés d’ascensió per unir-te a la Divina Presència. 

Com a  canal Còsmic, transmeto elevades freqüències i codis des dels regnes de llum  per finalitzar la dualitat  en els teus Registres Akàshics i el teu camp bioenergètic de tota l’existència de la teva ànima. També activo l’ADN adormit per activar el record del teu Ser Diví on es troben els teus dons més elevats i la teva saviesa acumulada de tota la teva existencia esperant ser activada. 

M’he entrenat i preparat durant la major part de la meva vida per aquesta increïble transició restaurant el disseny original com a Éssers Humans Divins. Al haver passat prèviament per les diferents iniciacions de l’ànima,  tinc les eines per ajudar-te a aconseguir de forma més ràpida i amb grans resultats per crear un salt quàntic en la teva consciència. 

He estat entrenada en les diferents tradicions des d’experiències xamàniques, ensenyances iòguiques, iniciacions còsmiques, ciències ancestrals, per propulsar les persones cap a estats accelerats de transformació i creixement espiritual.

LA TEVA SANACIÓ COMENÇA QUAN ET REGISTRES

En el moment que et registres, les freqüències començen a treballar en tu per preparar-te per un treball més profund de sanació en la sessió privada.

CADA SESSIÓ DURA  APROXIMADAMENT 90 MINUTS.  

Les sessions privades online es graven i les pots tornar a escoltar de nou.