Per persones que volen connectar amb el flux d’abundància i alinear-se al seu propòsit. 

QUÈ ÉS EL QUE T’INSPIRA VOLER MÉS TENIR MÉS ABUNDÀNCIA?

Tenir abundància suficient per fer el que t’apassiona fer, tenir el control sobre el teu temps i la teva vida

Vols complir el teu propòsit, vols viure la teva millor vida des d’un lloc d’abundància, tenir tots els recursos necessari per ajudar a altres, crear un món millor, no vols renunciar als teus somnis. 

Vols donar el màxim de tu i vols tenir abundància de recursos per desenvolupar el teu projecte, idees i missió.  

Has experimentat moments d’abundància i moments de carència. Quan tens ingressos extres arriben despeses no previstes i et quedes igual que abans, el teu sostre és sempre el mateix.  Et trobes en un cercle que es retroalimenta i vols canviar el teu destí. 

Has vist altres persones aconseguir aquesta vida que desitges i et sents inspirat/da a fer el mateix, a canviar el curs del teu destí. Saps que és possible accedir a aquest estil de vida i tens el desig de començar el més aviat millor perquè cada minut que estàs posposant la teva decisió, t’estàs allunyant del teu desig i dels teus somnis.

Els codis d’abundància t’ajuden a desbloquejar el flux d’abundància i obrir les portes a les oportunitats, diners, relacions, idees, projectes perquè entrin a la teva vida. 

PER QUÈ HI HA PERSONES QUE SEMPRE CREEN ABUNDÀNCIA INCLÚS EN ELS MOMENTS DE CRISI?

Abundància és un estat del ser, atraus el que ets. 

Si vius en la freqüència de la carència, sempre atraus carència a la teva vida: la gent que t’envolta no té suficient abundància, no et paguen suficient a la teva feina, els negocis no són pròspers.  

En canvi, si ets abundant, atraus persones abundants, oportunitats que generen abundància, treballs exitosos, projectes d’èxit, negocis pròspers. 

També hi ha diferents nivells d’abundància depenent del que estàs preparat/da per rebre de forma conscient i inconscientment. 

EL NIVELL D’ABUNDÀNCIA QUE REPS A LA TEVA VIDA EQUIVAL AL NIVELL D’ABUNDÀNCIA QUE ESTÀS DISPOSAT/DA A REBRE. 

Vas ser dissenyat/da per viure sempre en abundància, és el teu dret de naixement. Reclama la teva abundància ara. 

Ser abundant és el teu dret de naixement i el teu destí. És el teu disseny original. Només necessites reconnectar amb la veritable Font d’abundància i sempre tindràs accés a tot el que sempre necessitis i quan ho necessitis.  

LA TEVA ABUNDANCIA ESTÀ DETERMINADA PER  3 REQUISITS:

 • Les creences que tens.  Elles determinen la forma en com penses, poden condicionar la teva vida i els teus resultats o poden propulsar-te a l’èxit a la teva vida i complir el teu destí.
 • La freqüència que emets.  Els resultatss de la teva vida es determinen en un 90% per la teva freqüència i un 10 % per les accions que fas.  Necessites crear una freqüència de riquesa i abundància per manifestar un increment d’abundància a la teva vida. 
 • Les decisions que prens en base a la mentalitat que tens.  Cada decisió que prens et porta a la vida que estàs vivint.  Prenent noves decisions pots canviar completament el teu destí.   Comença amb l’elecció de voler crear més riquesa. 

AL CONVERTIR-TE EN UN ÉSSER CONSCIENT CONNECTAT A LA VERITABLE FONT D’ABUNDÀNCIA, SEMPRE TINDRÀS COBERTES LES TEVES NECESSITATS I DESITJOS DE FORMA CONSISTENT.  

ACCEDEIX A L’ABUNDÀNCIA QUE ESTÀ DISPONIBLE EN TOT MOMENT I CONVERTEIX-TE EN UN CREADOR CONSCIENT 

Si no tens abundància a la teva vida, és perquè hi ha una part de tu que de forma inconscient ho està rebutjant, una altra part de tu que no és conscient que pot accedir a aquest potencial increïble i una altra part de tu que no sap com aconseguir-ho.  

Ets un ésser poderós, tens la capacitat de crear il.limitadament quan t’obres i alliberes el que bloqueja aquesta capacitat creadora i quan descobreixes com crear el que vols. 

L’abundància que tens a la teva vida és el resultat de qui ets i la freqüència que sostens que es determina per el sistema de creences que tens i com reacciones als events que et succeeixen, això crea la teva realitat i els resultats que experimentes.

Pots canviar  completament la teva abundància elevant la teva freqüència, convertint-te en un vòrtex magnètic  que atrau cap a tu les oportunitats que ni t’havies imaginat que estaven disponibles al teu voltant rebent propostes, idees i  projectes abundants, ingressos no esperats, inversions suculentes, ingressos passius, col.laboracions inesperades, nous negocis i molt més. 

SI VOLS ACCEDIR AL FLUX D’ABUNDÀNCIA  NECESSITES  PENDRE DECISIONS QUE INCREMENTIN LA TEVA RIQUESA 

A més d’elevar la teva freqüència, necessites començar a pendre decisions que t’acostin als teus somnis. Decisions que et permetin expandir la teva abundància i riquesa. 

Però, quines decisions t’acosten al teu destí i quines decisions t’allunyen del teu destí? Quines decisions incrementen la teva abundància i quines decisions generen més carència?

Quins patrons de comportament estàn bloquejant la teva capacitat de generar aquesta lliberatat financera? Com canviar la teva realitat de forma definitiva?

 

HAS NASCUT AMB TOTES LES EINES PER TENIR ÈXIT A LA VIDA

Profundament a dins del teu cor saps que  hi ha una forma millor de viure i no et rendiràs fins a manifestar el teu major potencial. El teu desig està connectat a la teva missió i propòsit de vida, i la única forma que tindràs sensació de plenitud i realització és quan t’alinees amb el teu propòsit i comences a crear una realitat millor per a tu i els altres. 

Imagina vivint en  abundància, imagina tenir l’impuls de donar als demés perquè saps com crear més riquesa quan vols. Imagina creant projectes que fa tant temps que desitges, imagina viatjant i explorant les belleses del món sense haver de renunciar a res o fent aquestes coses que t’apassionen i t’omplen de felicitat. 

Aquesta vida és possible quan entens com crear aquesta abundància i enténs d’on procedeix. 

COMENÇA A MANIFESTAR DE FORMA ACCELERADA ELS RESULTATS QUE DESITGES 

 • Troba les oportunitats que hi ha disponibles al teu voltant per començar a incrementar el flux d’abundància.
 • Crea les bases per rebre i expandir  abundància sense haver de retrocedir
 • Accedeix al teu màxim potencial i crea el destí que sempre has desitjat tenir
 • Crea abundància de forma consistent prenent les accions alineades per crear la teva llibertat financera

SER ABUNDANT NO ÉS NOMÉS ACONSEGUIR UN DESIG, 

SER ABUNDANT ÉS UNA MENTALITAT, UNA FORMA DE SER QUE GENERA ABUNDÀNCIA  DE FORMA CONSISTENT

REP EINES PER MANIFESTAR DE FORMA CONSCIENT:

 • Descobreix perquè tens els resultats actuals, quina mentalitat pot canviar la teva vida totalment per apendre a crear abundància de forma sostinguda i ètica amb eines pràctiques per aplicar de forma consistent a la teva vida diària. 
 • Canvia la percepció sobre l’abundància. Descobreix quines creences et limiten i fan que bloquegis  sistemàticament tot el que desitges aconseguir de forma inconscient. 
 • Transforma les  creences limitants per una mentalitat de prosperitat per ser capaç de veure totes les oportunitats que tens al teu voltant disponibles que et portràn aquest increment d’abundància. 
 • Millora la teva confiança i autoestima per creure que t’ho mereixes, que és per tu, per mantenir el focus i la persistència en el que realment desitges fins que es faci una realitat. 
 • Aprèn a dominar i implementar a la teva vida una nova mentalitat d’abundància i una actitud que et doni els resultats que vols tenir obrint-te a pensar en gran.
 • Accedeix al flux d’abundància que està al teu abast quan t’alinees energèticament amb el que vols. Converteix-te en la versió de tu que ja té el que desitja. 

QUÈ ÉS EL QUE REPS DURANT EL CURS: 

16 sesiones en directo y posteriores grabaciones. 

 • Trenca patrons i vots del passat.
 • Treball de la ment conscient i subconscient.
 • Transformant sistemes de creences limitants de supervivència, carència, limitació, escassetat.
 • Com ha afectat el bloqueig de l’energia femenina i el seu poder creador. Activació del flux d’abundància, ampliant la capacitat de rebre i sostenir més.
 • Connectant amb l’oceà d’oportunitats, relacions, diners, clients, creativitat.
 • Desbloquejant les possibilitats des d’una expansió quàntica. Connectant amb el teu poder interior. 
 • Activacions i actualitzacions per substituir nous sistemes de creences d’abundància i prosperitat.
 • Activant el cor com a centre d’abundància.
 • Prenent eleccions conscients des del teu Ser Superior cap a un futur alineat de prosperitat i abundància. 
 • Connectant amb la Font d’infinita abundància. 
 •  Connectant amb el teu servei i propòsit. Expandint l’abundància.
 • Connexió diària, pràctiques. El cicle de creació conscient.  

BONUS EXTRES INCLOSOS: 

 • Inclòs sessions de coaching per transformar sistemes limitants de creences de prosperitat. 

 • Transmissions energètiques mutidimensionals per alliberar programes de bloquejos de la ment subconscient que controla la teva vida i evita que flueixi el flux d’abundància.

 • Transmissions energètiques per alliberar càrregues i aferraments emocionals.

 • Transmissions energètiques per activar abundància i prosperitat, obrir-te a noves oportunitats.

 •  1 sessió de coaching post finalització del programa per extra-suport.

 • Vòrtex energètic per incrementar resultats.  

Sophia Kryst

Coach, Facilitadora, Sanadora, Canal Còsmic. 

A través de la seva experiència primer en el món financer durant 25 anys amb masters en finances i simultàniament profunditzant en  l’espiritualitat arribant a profunds nivells de comprensió de la realitat quàntica més enllà de la realitat lineal, ha  experimentat moments de gran abundància i moments de carència que li han permès entendre profundament quina és la causa de manifestar abundància o carència   a la teva vida. Té les eines energètiques, la comprensió i les eines pràctiques per ajudar-te a estalviar gran part aquest viatge de descobriment i accelerar el teu accés a l’abundància sense haver d’experimentar els retrocessos.  

L’abundància només es manté consistentment a la teva vida si t’obres a la veritable consciència de l’orígen de tota abundància, les altres formes d’assolir l’abundància col.lapsen de forma natural perquè no estan alineades amb el flux de la vida. 

Per tenir una vida d’abundància de forma consistent, primer és necessari entrar en el teu interior, canviar les teves creences i limitacions, canviar el que et bloqueja la entrada d’abundància a la teva vida, obrir-te a la capacitat de tenir abundància i saber-la gestionar quan arriba. Després serà necessari tenir les bases per gestionar-la en el teu exterior, saber pendre les decisions que permetràn no retrocedir i alinear-te al teu màxim destí. 

Ser financerament lliure comença amb una elecció i després tots els recursos comencen a aparèixer en aquesta direcció.