Un curs per persones que volen viure l’estil de vida que sempre han desitjat  de forma consistent i arribar a ser financerament lliures.  

QUÈ ÉS EL QUE T’INSPIRA VOLER MÉS TENIR MÉS ABUNDÀNCIA?

Viure l’estil de vida que desitges, tenir abundància suficient per viatjar o fer el que t’apassiona fer, tenir el control sobre el teu temps i la teva vida, en definitiva,  ser  financerament lliure

No vols passar la resta de la teva vida resignant-te a no tenir el que t’omple i  et fa feliç perquè no tens els recursos necessaris per realitzar-ho, no vols renunciar als teus somnis. 

Sents una crida a complir els teu destí, donar el màxim de tu i vols tenir abundància de recursos per desenvolupar el teu projecte.  

Has experimentat moments d’abundància i moments de carència. Quan tens ingressos extres arriben despeses no previstes i et quedes igual que abans, el teu sostre és sempre el mateix.  Et trobes en un cercle que es retroalimenta i vols canviar el teu destí. 

Has vist altres persones aconseguir aquesta vida que desitges i et sents inspirat/da a fer el mateix, a canviar el curs del teu destí. Saps que és possible accedir a aquest estil de vida i tens el desig de començar el més aviat millor perquè cada minut que estàs posposant la teva decisió, t’estàs allunyant del teu desig i dels teus somnis. 

PER QUÈ HI HA PERSONES QUE SEMPRE TENEN ABUNDÀNCIA INCLÚS EN ELS MOMENTS DE CRISI?

Atraure l’abundància requereix tenir una mentalitat d’èxit, veure les oportunitats enlloc de les amenaces, requereix tenir la freqüència per atraure aquesta abundància , tenir els coneixements de com canviar la teva realitat i el desig d’aconseguir-ho.   

TENIR ABUNDÀNCIA NO ÉS NEGOCIABLE, HA DE SER UNA REALITAT A LA TEVA VIDA

Tu també pots formar part d’aquest col.lectiu, només és qüestió de tenir la freqüència d’abundància, crear una mentalitat d’èxit i apendre a crear de forma quàntica enlloc de manifestar de forma lineal perquè puguis atraure de forma accelerada tot el que vols manifestar a la teva vida.  

LA TEVA ABUNDANCIA DEPÈN DE 3 REQUISITS:

 • Les creences que tens.  Elles determinen la forma en com penses, poden condicionar la teva vida i els teus resultats o poden propulsar-te a l’èxit a la teva vida i complir el teu destí.
 • La freqüència que emets.  Els resultatss de la teva vida es determinen en un 90% per la teva freqüència i un 10 % per les accions que fas.  Necessites crear una freqüència de riquesa i abundància per manifestar un increment d’abundància a la teva vida. 
 • Les decisions que prens en base a la mentalitat que tens.  Cada decisió que prens et porta a la vida que estàs vivint.  Prenent noves decisions pots canviar completament el teu destí.   Comença amb l’elecció de voler crear més riquesa. 

Hi ha tanta abundància disponible per tothom que si comprèns com accedir a ella, no tornaràs a experimentar la  carència.

 

L’ ACTIU MÉS PODERÓS QUE TENS ES LA TEVA MENT. POT CREAR UNA RIQUESA INCREÏBLE SI SAPS COM 

ACCEDEIX A L’ABUNDÀNCIA QUE ESTÀ DISPONIBLE EN TOT MOMENT I CONVERTEIX-TE EN UN CREADOR CONSCIENT 

Si no tens abundància a la teva vida, és perquè hi ha una part de tu que de forma inconscient ho està rebutjant, una altra part de tu que no és conscient que pot accedir a aquest potencial increïble i una altra part de tu que no sap com aconseguir-ho.  

Ets un ésser poderós, tens la capacitat de crear il.limitadament quan t’obres i alliberes el que bloqueja aquesta capacitat creadora i quan descobreixes com crear el que vols. 

L’abundància que tens a la teva vida és el resultat de qui ets i la freqüència que sostens que es determina per el sistema de creences que tens i com reacciones als events que et succeeixen, això crea la teva realitat i els resultats que experimentes.

Pots canviar  completament la teva abundància elevant la teva freqüència, convertint-te en un vòrtex magnètic  que atrau cap a tu les oportunitats que ni t’havies imaginat que estaven disponibles al teu voltant rebent propostes, idees i  projectes abundants, ingressos no esperats, inversions suculentes, ingressos passius, col.laboracions inesperades, nous negocis i molt més. 

SI VOLS ACONSEGUIR LA LLIBERAT FINANCERA NECESSITES TENIR UNA BASE DE CONEIXEMENT FINANCER QUE ET PERMETI PENDRE DECISIONS QUE INCREMENTIN LA TEVA ABUNDÀNCIA 

A més d’elevar la teva freqüència, necessites començar a pendre decisions que t’acostin als teus somnis. Decisions que et permetin expandir la teva abundància i riquesa. 

Però, quines decisions t’acosten al teu destí i quines decisions t’allunyen del teu destí? Quines decisions incrementen la teva abundància i quines decisions generen més carència?

Quins patrons de comportament estàn bloquejant la teva capacitat de generar aquesta lliberatat financera? Com canviar la teva realitat de forma definitiva?

 

HAS NASCUT AMB TOTES LES EINES PER TENIR ÈXIT A LA VIDA

Profundament a dins del teu cor saps que vols tenir més abundància i no és negociable, vols canviar la teva realitat. No et conformes amb seguir treballant cada dia per arribar a final de mes i seguir lluitant, saps que pots canviar la teva realitat i et donem les eines per aconseguir-ho. 

Imagina la teva vida veient abundància en tot el que t’envolta, imagina tenir tanta riquesa i abundància que tens l’impuls de donar als demés perquè saps que pots crear més riquesa quan vols, imagina creant projectes que fa tant temps que desitges, imagina viatjant i explorant les belleses del món sense haver de renunciar a res o fent aquestes coses que t’apassionen i t’omplen de felicitat. 

Aquesta vida és possible quan entens com crear aquesta abundància i enténs d’on procedeix. 

COMENÇA A MANIFESTAR DE FORMA ACCELERADA ELS RESULTATS QUE DESITGES 

 • Troba les oportunitats que hi ha disponibles al teu voltant per començar a incrementar la teva riquesa
 • Crea les bases per rebre i expandir  abundància sense haver de retrocedir
 • Accedeix al teu màxim potencial i crea el destí que sempre has desitjat tenir
 • Crea abundància de forma consistent prenent les accions alineades per crear la teva llibertat financera

SER ABUNDANT NO ÉS NOMÉS ACONSEGUIR UN DESIG, SER ABUNDANT ÉS UNA MENTALITAT, UNA FORMA DE SER QUE GENERA ABUNDÀNCIA  

REP EINES PER MANIFESTAR DE FORMA CONSCIENT:

 • Descobreix perquè tens els resultats actuals, quina mentalitat pot canviar la teva vida totalment per apendre a crear abundància de forma sostinguda i ètica amb eines pràctiques per aplicar de forma consistent a la teva vida diària. 
 • Canvia la percepció sobre l’abundància i el diner. Descobreix quines creences et limiten i fan que bloquegis  sistemàticament tot el que desitges aconseguir de forma inconscient. 
 • Transforma les  creences limitants per una mentalitat de prosperitat per ser capaç de veure totes les oportunitats que tens al teu voltant disponibles que et portràn aquest increment d’abundància. 
 • Millora la teva confiança i autoestima per creure que t’ho mereixes, que és per tu, per mantenir el focus i la persistència en el que realment desitges fins que es faci una realitat. 
 • Aprèn a dominar i implementar a la teva vida una nova mentalitat d’abundància i una actitud que et doni els resultats que vols tenir obrint-te a pensar en gran.
 • Rep eines pràctiques per aplicar a la teva vida diària per aconseguir resultats pròspers que t’ajudaran a reafirmar la teva nova direcció. 
 • Accedeix al flux d’abundància que està al teu abast quan t’alinees energèticament amb el que vols. Converteix-te en la versió de tu que ja té el que desitja. 
 • Rep una base financera necessària per la presa de decisions abundants que et permetin tenir la llibertat financera. 
 • Rep idees i oportunitats que poden expandir la teva abundància de forma accelerada en poc temps per canviar el curs de la teva vida. 

QUÈ ÉS EL QUE REPS DURANT LA FORMACIÓ:

 • Curs intensiu  de durada 1 mes i mig.  
 • Sessions de dilluns a dijous de 2 hores diàries. Amb un total de 18 sessions. 
 • Inclou contingut per crear una mentalitat d’abundància i prosperitat 
 • Inclou sessions de coaching per canviar bloquejos i mentalitat de carència per una mentalitat d’abundància.  
 • Inclou transmissions energètiques multidimensionals per alliberar programacions inconscients i limitants, per ajudar-te  a superar el que et bloqueja de tenir la vida que desitges,  desbloquejar creencies limitants, alliberar patrons negatius i desbloquejar emocions estancades. 
 • Inclou activacions dels codis de riquesa i abundància  
 • Inclou un Plà de acció per realitzar a la  teva vida diària. 
 • Tens recolzament per resoldre dubtes, corregir les accions si és necessari, impulsar el teu canvi, i guia en tot moment.  
 • Tens accés a tot el contingut i la gravació de les classes per poder aprofundir en el contingut

FORMACIÓ CURS INTENSIU D’ UN MES I MIG

BONUS EXTRES INCLOSOS: 

 • 1 Sessió post-curs per resoldre dubtes, rebre coaching addicional, suport en tot el que necessites i vòrtex energètic per recolzar i accelerar aquesta transformació.  
 • Transmissions energètiques de prosperitat i abundància 
 • Formació  de  mentalitat financera  per recolzar els fonaments de la teva abundància i projectar la teva llibertat financera 
 • Formació  de  noves oportunitats d’inversió.

Sophia Kryst

Coach, Facilitadora, Sanadora, Canal Còsmic. 

Fundadora de I AM PRESENCE Center

A través de la seva experiència primer en el món financer durant 25 anys amb masters en finances i simultàniament profunditzant en  l’espiritualitat arribant a profunds nivells de comprensió de la realitat quàntica més enllà de la realitat lineal, ha  experimentat moments de gran abundància i moments de carència que li han permès entendre profundament quina és la causa de manifestar abundància o carència   a la teva vida. Té les eines energètiques, la comprensió i les eines pràctiques per ajudar-te a estalviar gran part aquest viatge de descobriment i accelerar el teu accés a l’abundància sense haver d’experimentar els retrocessos.  

L’abundància només es manté consistentment a la teva vida si t’obres a la veritable consciència de l’orígen de tota abundància, les altres formes d’assolir l’abundància col.lapsen de forma natural perquè no estan alineades amb el flux de la vida. 

Per tenir una vida d’abundància de forma consistent, primer és necessari entrar en el teu interior, canviar les teves creences i limitacions, canviar el que et bloqueja la entrada d’abundància a la teva vida, obrir-te a la capacitat de tenir abundància i saber-la gestionar quan arriba. Després serà necessari tenir les bases per gestionar-la en el teu exterior, saber pendre les decisions que permetràn no retrocedir i alinear-te al teu màxim destí. 

Ser financerament lliure comença amb una elecció i després tots els recursos comencen a aparèixer en aquesta direcció.