Disponible online. El portal de Lleó 8/8

Disponible online. El portal de Lleó 8/8

Disponible online. El portal de Lleó 8/8 1080 1080 I AM PRESENCE Center

Prepara el teu cos per rebre i absorbir els rajos còsmics entrants d’abundància en totes les seves formes: salut, riquesa, amor i missió de vida al servei en benefici del col.lectiu

Amb l’inici del nou any galàctic el dia 26 de juliol, sortim d’un antic cicle per entrar en un de nou on comencem a cristalitzar la Era d’Aquari o Edat daurada, on creem una realitat de prosperitat, abundància i  creativitat sabent que el cosmos sencer ens està donant suport.

Durant aquest portal del temps que tindrà  el seu punt culminant durant el 8/8,  està entrant a la Terra una onada d’energia de prosperitat i creació infinita per les persones que estiguin preparades i disposades a fer el treball intern per rebre aquest regal.

L’energia que porten els números és molt potent, i en numerologia, el 88 significa abundància, consciencia de creació de riquesa, desbloqueig del potencial infinit dins teu. Significa una recompensa  dels teus dons espirituals  manifestant-se en la teva realitat espiritual.

Ara tenim una nova oportunitat per reclamar el codex d’abundància i riquesa per crear una vida d’abundància en totes les seves formes a la nostra vida: salut, riquesa, amor, i servei en benefici dels altres.

Durant la transmissió del 8 d’agost, estarem desbloquejant els patrons inconscients que ens mantenen en la limitació i la carència, desbloquejarem els patrons familiars que hem heredat i que estan en el nostre ADN,  per obrir-nos a un nou paradigma d’abundància.

Estarem alliberant patrons que ens mantenen en cercles repetitius que no ens permeten avançar per poder saltar a noves línies de temps que estiguin més alineades en el nostre màxim potencial.  Farem una profunda sanació i alineació cap a una nova realitat dins aquesta nova Terra , dins la nova Era d’Aquari amb nous potencials.

Rebrem aquestes energies i les anclariem energèticament en el nostre sistema bioenergètic i en el nostre cos  físic, per integrar-les i absorbir-les i així  elevar la nostra vibració a un nou estat del ser.

El sol sosté el codi genètic per tota la vida i sosté la imprempta en l’ADN. Durant aquesta alineació galàctica, entra un nou còdex per la vida, que ajuda a restaurar les cèlules i el cos físic així com purificar emocionalment, físicament , mentalment i espiritualment d’acord amb la nostra capacitat de rebre i interactuar amb aquestes energies.

 

El canvi que tant has estat desitjant és ara a les teves mans.

Estàs preparat/da per dir sí als regals que t’esperen després d’aquest salt a una nova realitat? 

Només podràs integrar aquesta magnífica oportunitat si fas un treball interior d’integració de les energies, en cas contrari estaràs perdent una oportunitat d’or que l’univers ens està brindant per ajudar-nos a crear una realitat de llum, amor, abundància, prosperitat, harmonia i pau.

Aquest és el prinicipi d’una Nova Era en la cual hi entrarem a mesura que estiguem disposats a fer el treball interior per fer la transició a la nova realitat.

En les properes setmanes i mesos continuarem parlant i aprofitant per entrar més en aquestes energies , però ara tenim al davant un portal per ser un salt a una nova dimensió.

 

 

Al registrar-te rebràs l’accés per fer l’activació i tot el contingut. Podràs fer-la  al moment que millor et vagi a tu i les vegades que necessitis.