Dins teu, hi ha el record i una crida interior a tornar al teu OrIgen Diví. 

EL CERCLE DAURAT ET PORTA LES ENSENYANCES DEL CAMÍ DE RETORN AL TEU ORÍGEN, A LA FONT DE CONSCIÈNCIA,  A L’AMOR INCONDICIONAL, A LA TOTALITAT DEL SER.

 

 
 

EL CERCLE DAURAT ES LA TEVA  COMUNITAT  PER FER EL CAMÍ D’ASCENSIÓ CAP A L’ERA DAURADA.

És un espai sagrat per recolzar-te en aprofundir la connexió amb la teva ànima, accelerar  el teu creixement espiritual, evolucionar  en totes les àrees de la teva vida, accelerar la teva transició cap al nou disseny Humà Diví a través de les diferents etapes d’evolució, accedir a profundes sanacions i alliberació de karma, trobar la connexió amb el teu Ser Superior, connectar amb una comunitat que tinguin els mateixos desitjos i interessos, y que et recolzen a viure una vida de creixement i plenitud.

Rebràs guia sobre com sanar el teu cos, ment i emocions, com manifestar relacions equilibrades i més satisfactòries, com viure en el flux d’abundància, descobrir el propòsit de la teva vida, alliberar el sofriment i les càrregues del passat.

Aprofundir la connexió amb l’amor incondicional, sentir més harmonia  equilibri, accedir a estats expandits de consciència,  tenir experiències més enllà dels  5 sentits, accedir a revelacions personals i molt més.

 

EL GRAN DESPERTAR GLOBAL 

Estem a l’inici d’un despertar global i això pot crear una sensació de confusió, saturació, sentir-se aclaparat, por al canvi, no saber quina direcció agafar, no saber com afrontar els canvis, no saber quins potencials i possibilitats hi ha disponibles i com assolir-ho. 

Moltes persones busquen recolzament, guia, com preparar-se per la transformació que arriba i que està més enllà del que hem experimentat fins ara.

L’ànima  busca tornar al teu Origen Diví amb tanta força que segueixes la guia interior sense saber on et porta, però saps que és el correcte. Sorgeix la necessitat de trobar pau i harmonia en el teu interior, la necessitat de connectar amb l’amor universal a un nivell més profund. 

 

 EL CERCLE DAURAT ET DONA SUPORT, GUIA, INFORMACIÓ, SANACIÓ I TRANSFORMACIÓ PER PREPARAR-TE PER AQUEST CANVI ENERGÈTIC UNIVERSAL PERQUÈ PUGUIS PROSPERAR CAP AL MAJOR POTENCIAL DISPONIBLE EN TOTES LES ÀREES DE LA TEVA VIDA.  

ACCEDEIX A LA BIBLIOTECA DE CONTINGUT EN EL PORTAL DE LA COMUNITAT  VALORADA EN MÉS DE 3000€ 

 

ET DONEM LA BENVINGUDA A LA COMUNITAT QUE ESTÀ IMPULSADA PER:

 

 

Donar-te solucions als teus problemes diaris des d’una perspectiva superior, buscant la causa original per solucionar l’efecte.

Oferir-te un espai on reps suport per fer la transició a través d’aquest creixement i evolució, alliberant les càrregues del passat i tot el que no està alineat amb el teu bé superior.

Una comunitat on puguis rebre acceptació incondicional. Per guiar-te en els següents passos del camí.

Per unir als membres amb els mateixos desitjos i preocupacions, membres que busquen una vida molt millor, que volen accelerar la seva transició cap a noves formes de viure més en harmonia, felicitat, i cohesió amb tot el que els envolta.

Una comunitat on pots trobar un espai per rebre respostes a les grans veritats de l’Univers, per trobar eines per evolucionar en els següents passos i etapes cap a una nova evolució de l’espècie més avançada i il·luminada. On pots veure la imatge macro i després aplicar-ho en el teu dia a dia, per arribar al teu propi destí.

 

TRACTAREM EN PROFUNDITAT SOBRE AQUESTS TEMES:

 
 • Aprofundir en les ensenyances de l’Era d’Aquari o les ciències ancestrals de l’Era Daurada. Perquè és tan important, com ens afecta, què podem esperar, com ens adaptem al canvi, cap a on ens dirigim i molt més.
 • Què és el cos de llum i perquè és tan crucial expandir-lo.
 • Informació sobre el procés d’ascensió, què significa, quina preparació és necessària per poder-la fer. 
 • Informació sobre el procés d’alliberació genètica.Què és l’alliberació genètica, com preparar-se per aquesta etapa físicament, emocionalment, mentalment i espiritualment.
 • Ensenyances de la consciència Krística. Què és la consciència krística, com començar a viure sota aquests paràmetres de la consciència Krística.
 • Connexió amb els cicles de la Terra i l’Univers. Perquè és important alinear-se amb els cicles de la naturalesa. Com utilitzar-los per sanar karma, i millorar la qualitat de vida.
 • Gestió d’emocions y de la ment. Com gestionar els processos emocionals i mentals, resistències, com sanar i transcendir les emocions.
 • Freqüències de l’amor. Sanació de traumes i obertura del cor per accedir a estats multidimensionals. Sanació de karma, accés als registres akàshics per sanar l’inconscient, el subconscient i els plans astrals.
 • Abundància. Desbloquejar limitacions, creences, herències genètiques i instal·lar noves creences des de la Veritat.
 • Relacions conscients. Canviar el paradigma de les relacions, canviar la nostra forma de percebre la vida i com es regeix.
 • Nutrició espiritual. Preparar el cos físic per estats evolucionats espiritualment, per l’ascensió i l’alliberació.
  Rituals sagrats. Transformar la vida rutinària, la monotonia en especial, única, màgica i sagrada. Aplicar consciència a tot el que fas.
 • Profundes sessions de sanació i realineació dels membres.
 • Suport energètic específic i constant 24/7 en l’evolució de cada membre de la Comunitat.
 • Reunions de la Comunitat per compartir i preguntar.

 

 UNEIX-TE I ACTIVA EL TEU POTENCIAL :

 

COM A MEMBRE TINDRÀS ACCÉS A

 • A la biblioteca de meditacions, transmissions energètiques i rituals sagrats
 • Pràctiques diàries
 • Ensenyances mensuals per aprofundir la connexió amb la teva ànima, accelerar el teu creixement espiritual, evolucionar a totes les àrees de la teva vida, accelerar la teva transició cap a la nova espècies de l’Humà Diví.
 • Masterclass per anar més profund en temes puntuals.
 • Meditacions mensuals amb profundes sanacions i transmissions energètiques. c
 • Espai per a preguntes i respostes
 • Contenidor energètic per evolucionar en totes les àrees de la teva vida. .
 • Exclusiu pels membres de la Comunitat, tindràs accés a descomptes especials en totes les formacions que oferim que permeten accelerar i treballar més profundament en les àrees més específiques de creixement que necessites.

Tot el contingut té com a objectiu ajudar-te a evolucionar per experimentar com viure en la Nova Era

ACCÉS IMMEDIAT A LA BIBLIOTECA DE MEDITACIONS I TRANSMISSIONS ENERGÈTIQUES

Per la teva pràctica diària, per diferents moments especials de l’any, per sanació i realineació.  

ENSENYANCES DE L’ERA DAURADA PER ACCELERAR L’EVOLUCIÓ  CAP A L’HUMÀ DIVÍ. 

Diferents continguts que et permetran aplicar de forma pràctica com afrontar els problemes que sorgeixin mentre els canvis estan incrementant. 

CONNEXIÓ AMB ELS CICLES DE LA NATURALESA I L’UNIVERS.   

Torna a la connexió amb  la naturalesa i entra amb harmonia amb tot el que t’envolta. Comença a connectar més enllà dels sentits físics.  

Ser un mestre dels cicles et permet ser un mestre del teu destí.  

MEDITACIONS MENSUALS AMB  TRANSMISSIONS ENERGÈTIQUES

En els períodes d’alineacions astrològiques més importants que acceleren el procés de sanació, evolució i alliberació de karma.

Només per als membres de la Comunitat. 

CONTENIDOR ENERGÈTIC

Per amplificar, multiplicar, expandir i elevar el teu  camp de consciència,  per accelerar la teva evolució i experimentar les sincronicitats de la vida, rebre una profunda sanació, obrir-te a l’amor, la llum i la màgia de la vida. Comença cada mes amb la màxima freqüència i amb els millors potencials. 

RITUALS SAGRATS 

En posar consciència en els rituals, estàs activant el potencial de sanació, de connexió, descobreixes la unitat amb tot el que t’envolta, descobreixes el poder infinit d’utilització i aplicació per la manifestació.

SANACIONS ENERGÈTIQUES I REALINEACIONS

Que permeten alliberar gran part de les teves resistències,  carregues, sofriment, incomoditat  i falta d’harmonia. 

NUTRICIÓ ESPIRITUAL 

Per preparar tel teu cos físic per expandir el cos de llum,  obrir els canals superiors,  activar els sentits extrasensorials i preparar-se per la transició cap a l’Humà Diví.  

SESSIÓ MENSUAL DE PREGUNTES I RESPOSTES 

Espai per la Comunitat per preguntar i rebre respostes a les teves inquietuds, aclarir dubtes i rebre guia a temes específics que vols resoldre.

MASTERCLASS  

Sobre les diferents etapes del camí de creixement espiritual i ascensió.  Aprofundirem en temes que et permetin entendre les ensenyances  de la consciència krística,  el camí d’ascensió i alliberació, el retorn a l’amor incondicional  i molt més. 

DESCOMPTES EXCLUSIUS PER ELS MEMBRES DEL CERCLE DAURAT 

Tindràs accés a descomptes especials en totes les formacions que oferim que permeten accelerar i  treballar en més profunditat àrees  específiques de la teva vida que necessites més transformació i creixement.  

 

LA CONNEXIÓ AMB LA NATURALESA I EL COSMOS ET PERMETRÀ VIURE  EN HARMONIA, ENTRAR EN EL FLUX DE VIDA, REBRE NUTRICIÓ,  ENTENDRE LA CONNEXIÓ QUE  EXISTEIX AMB   TOTA VIDA, OBRIR-TE A ALGUNA COSA SUPERIOR, LA VASTA ESSÈNCIA QUE TOT HO UNEIX  I SENTIR QUE FORMES PART DEL TOT.

 

APRÈN A CONNECTAR AMB ELS CICLES DE LA TERRA I L’UNIVERS:

La major part de la humanitat ha perdut la seva connexió amb la Terra  i els seus propis cicles. Quan no ets conscient d’ells, la vida és densa i pesada, no flueixes amb la vida i els seus cicles, i experimentes reptes perquè estàs empenyent en contra de l’ordre diví de les coses.

Tot a la vida està sempre canviant, reorganitzant-se, i quan vius en harmonia  i equilibri amb els cicles dins teu i amb la Terra i l’Univers, no lluites contra la naturalesa, permets que la naturalesa et porti cap a un viatge d’evolució, descobriment, experimentes la vida amb facilitat, descobreixes que la vida és màgica i sagrada. 

 Quan t’alinees amb determinats cicles i períodes, tens una oportunitat increïble d’alliberar karma , incrementar la manifestació i materialització en la forma física, crear unitat i unificació dins teu. 

A l’harmonitzar-te amb aquests cicles i entrar en harmonia amb el pols de la naturalesa comences a expandir-te més enllà dels teus sentits físics, comences a experimentar la vida des dels sentits extrasensorials de forma segura, perquè tens els fonaments per entendre una realitat nova i completament diferent. 

 

 

CONNEXIÓ EN DIRECTE 3 VEGADES AL MES: 

 

 

PRIMERA SESSIÓ

Ensenyances sobre la saviesa ancestral de l’Era Daurada. 
Etapes d’evolució de l’ànima.
Gestió de les emocions i processos de la ment.
Nutrició espiritual.
Cicles de la terra i de l’Univers.
Ensenyances de la consciència Krística
Expansió del cos de llum. 

 

SEGONA SESSIÓ

Meditacions guiades. Activacions

Transmissions energètiques en alineacions astrològiques i com alinear-se amb elles per sanació, alliberació de karma, incrementar l’harmonia i l’equilibri i manifestació. 
Rituals sagrats

 

TERCERA SESSIÓ

Espai per preguntes i respostes

Crea connexions amb persones amb els mateixos interessos. 

Expandeix resultats unint-te a una comunitat d’alta vibració en el que tots els membres tenen la mateixa direcció i propòsit. 

 

REP RECOLZAMENT CONSTANT AMB EL CONTENIDOR ENERGÈTIC    

 

Creem una matriu energètica amb geometria sagrada, codis sagrats, energies i freqüències d’alta vibració per amplificar, multiplicar, expandir i elevar el teu camp de consciència.  Per accelerar la teva evolució i experimentar les sincronicitats de la vida, per una profunda sanació, ampliació de coneixement, expansió d’harmonia, acceleració de manifestació, incrementar el cos de llum i preparar el cos per a una transició de l’ espècie cap a l’Humà Diví.

A través de  transmissions diàries energètiques, estàs rebent 24/7 actualitzacions, canvis, codificacions energètiques per accelerar la teva evolució espiritual, sortir de la dualitat i alliberar sofriment en totes les seves formes i aspectes, experimentar l’Amor Incondicional i la Unitat amb tot el que existeix. 

 

 

AQUESTS SÓN ELS BENEFICIS D’UNIR-TE A LA COMUNITAT :

 

PASSA MÉS TEMPS EN UNIÓ AMB LA TEVA ÀNIMA

 • Incrementa la teva intuïció. Escolta els missatges de la teva ànima, i passa a l’acció en la direcció de la guia interna rebuda que t’acosta  la felicitat interior. 
 • Fas una transició on la ment deixa el timó de la vida, la teva ànima comença a guiar-te de forma subtil i amorosa. 
 • Et connectes amb els cicles de la naturalesa que et nodreixen i recolzen en el teu camí i la teva vida. La naturalesa sempre escolta i proveeix tot el que necessites. 
 • Comences a viure amb integritat, profunda alineació amb la teva guia interior, aprens a fluir i confiar en el flux de vida. 
 • Trobes la teva comunitat de persones amb uns mateixos interessos que et recolzen, creixen,  que aprenen mútuament. Es dissol el judici i dona pas a la comprensió. 
 • Comencen a crear-se connexions profundes que alimenten l’ànima, estàs recolzat/da a cada pas del teu camí. 
 • Comença a créixer la plenitud, la felicitat, el sentiment de llar i un profund sentiment d’Unió. 
 • A comprometre’t a una pràctica espiritual regular, es consolida el treball realitzat, s’expandeix més ràpidament la teva consciència, accedeixes a una harmonia i equilibri interior de forma sistemàtica en el teu interior i al teu voltant, el teu creixement és exponencial i el teu benestar es multiplica. 
 • Comença cada mes amb les més elevades freqüències energètiques donant-te recolzament perquè puguis entrar a la teva mestria  través de tornar de nou a la puresa de la teva ànima, la connexió amb la saviesa ancestral i així travessar els vels de la realitat per unir-te a la Totalitat

 

 

 OPCIONS DE SUBSCRIPCIÓ:

 

Subscripció mensual 

222€/mes 

Subscripció anual

2.222€/any 

 

AQUESTA COMUNITAT ÉS PER A TU SI: 

 • Aquesta comunitat és per a tu si vols fer la transició cap al nou paradigma i accelerar la teva evolució espiritual.  
 • Vols activar el teu cos i cossos espirituals per experimentar que les coses flueixen amb facilitat en lloc de forçar o empènyer.   
 • Vols prosperar en totes les àrees de la teva vida.
 • Vols crear un món més amorós per viure en harmonia amb tot el que t’envolta.  
 • Vols crear una connexió més profunda amb la naturalesa, l’Univers, amb el teu cos, amb totes les teves relacions, amb tu mateix/a. 
 • Busques una comunitat on tots els membres tenen el mateix desig de creixement, una ment oberta per deixar anar lo vell i abraçar lo nou. On no hi ha judicis, només hi ha experiències i lliçons per créixer i evolucionar cap a una expressió  més gran. 
 • Entens que unint-te a la Comunitat I AM PRESENCE, per créixer en el teu camí espiritual, acceleres la teva transició des del sofriment a l’amor en salts quàntics, sabent que caminant sol/la, no saps quins són els següents passos, cap on anar o com activar dins teu aquests estats expandits de consciència.

 

EL CREXIEMENT MÉS GRAN DE FORMA SOSTINGUDA QUE POTS TENIR ÉS :

 

 

-Rebent guia d’un mentor que ja hagi fet el viatge prèviament i que et guia més enllà del que has assolit fins a aquest moment. Una persona que activa dintre teu els teus potencials. On pots aprendre més ràpid i segur perdre anys buscant i provant diferents camins per trobar les respostes, estalviant temps, energia i diners. 

– Formar part d’una comunitat que està  altament sintonitzada amb les freqüències de la Nova Era. L’energia que es genera en unir un grup altament cohesiu  vibrant en freqüències altes dona resultats exponencials a cada un dels seus components. 

 

 

OPCIONS DE SUBSCRIPCIÓ: 

 

Subscripció mensual 

222€/mes 

Subscripció anual

2.222€/any 

 

CONEIX A SOPHIA KRYST

 

 

Coach, Facilitadora Holística, Sanadora Quàntica, Canal Còsmic, Arquitectctura Sagrada, Portadora del codi krístic.

Fundadora d’ I AM PRESENCE CENTER

El meu propòsit és ajudar-te a reconnectar amb la teva Ànima, amb la teva Veritable Essència que és la Divinitat interior, reclamant el poder interior i la sobirania, experimentant profunds estats d’amor, autoestima, trobar la claredat, reconnectar amb la teva saviesa interior, trobar profunda pau i equilibri, incrementar la felicitat i expandir-te cap a nous nivells d’abundància.

També et recolzo per fer la transició cap a l’Era Daurada, en fer el procés alquímic d’ascensió, preparant el teu cos cap a les següents etapes d’evolució, canviant la plantilla i restaurant el disseny original de l’Humà Diví.

Com a canal còsmic, transmeto elevades freqüències i codis de llum per recolzar-te a finalitzar els diferents nivells de dolor, sofriment, trauma, patrons no resolts, condicionaments, i sistemes de creences, problemes de llinatges familiars, i tot el que està codificat en els registres akàshics i camp bioenergètic de totes les línies de temps de les experiències de la teva ànima. Activant l’ADN adormit per despertar el record del teu Ser Diví, on els teus dons més grans i la saviesa ancestral resideixen.