Disponible online. Transmissió solstici 21 juny

Disponible online. Transmissió solstici 21 juny

Disponible online. Transmissió solstici 21 juny 1080 1080 I AM PRESENCE Center

Durant el solstici de juny, l’energia còsmica que entra a través de la xarxa cristalina planetaria té el seu moment cúspide, on totes les linies de la xarxa cristalina planetaria entren en perfecte sinergia entre elles creant un vòrtex d’energia a cada punt on hi ha  una intersecció.

Imagina una xarxa daurada cobrint la terra completament i a cada  intersecció de línies, es crea un vòrtex d’energia de llum pura. Aquests vòrtex d’energia  tenen la capacidtat d’atraure enormes cantitas de rajos còsmics de llum plasma que es distribueixen a tot el planeta.

Durant la transmissió que vam fer el 10 de juny, ja vam comentar la transició que està vivint l’ espècie humana de Homo Sapiens a Homo Divinus o Homo Luminous, és a dir, el Ser Diví encarnat, o el Ser de Llum encarnat, conscient  del seu poder creador, que ha transcendit tota limitació,  ha transcendit la seva percepció de ser únicament un ser humà per convertir-se en un Ser Diví encarnat en una forma humana.

Aquesta energia plasma que està entrant al planeta, és un dels catalitzadors per ajudar a l’evolució de l’espècie humana de Homo Sapiens a Homo Divinus. Estem vivint una transformació sense precedent que està accelerant el despertar col.lectiu.

L’entrada d’aquesta energia no és suficient per fer la transició a Homo Divinus, també és necessari fer un treball intern per absorvir la llum alquímica interna per tal que aquesta energia còsmica  pugui anar a les diferents àrees del cos.  També és necessari cultivar i expandir el cos energètic de llum per poder crear les noves estructures en el nostre camp bioenergètic o aura fent un treball interior.

Si treballem en aquests 3 punts conjuntament, s’accelera el nostre canvi genètic incloent l’activació de l’ADN, absorvint una gran elevada llum dins les cèl.lules i reparació cel.lular per tenir una més gran longevitat.

Conecta’t a aquesta transmissió d’energies per rebre la llum plasma.  Absorbir aquesta energia còsmica per accedir a elevats estats espirituals de consciència, desbloquejar habilitats espirituals, experimentar sanacions i accelerar l’ascensió a nivell genètic.

Registra’t i fes l’activació online les vegades que desitgis. Donat que es tracta de transmissions multidimensionals, cada vegada que la facis, accediràs a nivells més profunds i rebràs més d’aquesta transmissió. 

Aquesta transmissió porta les energies del 21 de juny, un dels moments energètics més intensos de l’any.