RETIR

CO-CREA LA NOVA ERA DAURADA DES D’UNA CONSCIÈNCIA UNIFICADA 

 I VIU UNA EXPERIÈNCIA MÍSTICA 

Del 18 al 22 de Juliol, 2022 Sitges (Barcelona)

BENVINGUT A LA NOVA TERRA

En les profunditats del teu ser resideix una memòria d’una antiga civilització i d’un futur daurat.  Les memòries de les civilitzacions avançades que prèviament van portar gran harmonia i saviesa a la terra.   

Aquesta memòria i saviesa en forma de corrents de consciència s’espera dins teu perquè l’activis i així poder recordar com viure de nou en aquesta realitat il.luminada per co-crear una nova Terra basada en harmonia, felicitat i abundància.   

Et convidem a que t’uneixis en aquest viatge de gran descobriment per revelar el teu Ser Superior i com viure de nou en Unitat amb tot el que t’envolta.

ENTRA A ELEVADES DIMENSIONS DE CONSCIÈNCIA 

En aquest retir, ens elevarem a elevades dimensions de consciència per rebre ensenyances de  com co-crear la Nova Terra amb éssers còsmics i apendre com viure de forma conscient amb tot el que ens envolta, essent capaços de manifestar la Nova Terra i una nova forma de viure. 

 Experimentaràs una gran obertura del teu cor i una activació de la glàndula pineal per ser capaç de rebre més llum i expandir la teva comprensió a noves percepcions de la realitat. Tot el grup experimentarà la unió amb el Cor Unificat de tota existència Omnipresent, vivint en unitat, conexió telepàtica i amb coherència amb tot el que és. 

ACTIVANT L’ADN LEMURIÀ 

Aquesta experiència màgica et permetrà anar profundament a dins per recordar la Divinitat Interior, activant l’ADN lemurià per recordar el retorn a la Unitat. 

VIVINT UNA EXPERIÈNCIA MÍSTICA 

Saltarem línies de temps i dimensions per connectar amb els temples de llum per rebre codis i transmissions des dels Llinatges de Saviesa Infinita i Elevat Coneixment. 

Aprenent a dissoldre l’estructura de l’ego per expandir la teva connexió amb la Inteligència Suprema per convertir-nos en una Sola Consciència connectats a la Totalitat. 

Estarem transmetent codis des de la Font i freqüències de llum quàntica i amor per activar aquesta Unió que ens portarà a expandir-nos de forma multidimensional més enllà dels límits de l’experiència humana. 

CONNECTANT AMB LA TERRA I ELS ELEMENTS  

Conectant amb la Mare Terra i co-crear amb ella per viure en harmonia amb la força  l’amorosa  i generosa de la naturalesa. Compendre el flux infinit d’abundància que ens és donat a tots constantment. 

Conectarem amb la Terra i els elements sagrats, entrant en una comunió profunda per  entrar en una nova relació amb els elements i com utilitzar-los per el màxim benefici de tota Vida.  

Activarem aquest increïble espai  a través de les línies llei de la Terra amb codis de llum ajudant a tot el col.lectiu a expandir la seva consciència, activar el recordatori de la seva Veritable Naturalesa i despertar del  somni de l’oblit. 

CERIMÒNIES SAGRADES

Cada nit explorarem dimensions de llum a través de increïbles i profundes cerimònies sagrades per ser capaços d’unir-nos amb el TOT. 

 BANYS DE SO AMB GONGS 

Experimentaràs un viatge per expandir-te més enllà de l’espai i del temps a través dels efectes del bany de so amb l’ajuda dels gongs que et transportaràn a increïbles experiències més enllà del que has experimentat fins ara.  

VIU EN ABUNDÀNCIA I GENEROSITAT  COM EL TEU DRET DE NAIXEMENT  

Conecta amb l’infinit fluxe d’abundància des de la Font Original de la Creació fluïnt a través teu en abundància i generositat per convertir-te en la Font d’abundància per els altres i tot el que t’envolta. 

 

ALLOTJAMENT: 

Aquest retir i tots els events especials es portaràn a terme en l’espectacular casa situada a Sitges , prop de Barcelona.   

Casa Nova compleix tots els teus requisits. La propietat privda es troba dins de 600 acres de terreny privat en el Parc Natural del Garraf i pot acomodar fins a 18 convidats.  

Aquesta villa està magníficament moblada combinant l’encant d’una antiga masia amb un estil fresc i contemporani que inclou una piscina infinita. 

Tota la villa es transformarà en el nostre Temple, un espai sagrat per poder elevar-nos a dimensions expandides de consciència més enllà de la realitat física experimentant junts un viatge sagrat.    

Coach, Facilitadora, Sanadora, Canal Còsmic, Arquitectura Sagrada, portadora del Codi krístic. 

 

Fundadora de I AM PRESENCE Center

La meva missió és assistir-te en la teva transició cap a la línia de temps de l’Edat daurada donant-te suport en els diferents nivells d’iniciació de l’ànima. 

A través de les transmissions d’elevada freqüència, et recolzo a completar els diferents nivells i capes de densitat que hi ha en el subconscient, el teu ADN, el teu camp bioenergètic i tota la informació guardada en els Registres Akàsics de les diferents vides i eres. També activo l’ADN adormit per conectar amb el recordatori de la teva Divinitat, on els teus dons i saviesa resideixen pendents de ser desbloquejats. 

Com a canal còsmic, transmeto saviesa de dimensions superiors de consciència per ajudar-te a obrir a nous nivells de consciència a compendre els teu  potencial més elevats com a Ésser espiritual. 

Al passar per les diferents iniciacions de l’ànima, tinc les eines físiques i energètiques per ajudar-te a aconseguir de forma accelerada grans resultats per poder crear salts quàntics de consciència. 

REGISTRA'T PER A SER NOTIFICAT DELS PRÒXIMS RETIRS