Presentació

ANNA BARNIOL

Fundadora de I AM PRESENCE Center 

Quantum Light Practitioner, Sacred Architecture, Alignment and Divination.

Faig transmissions i activacions mitjançant  tecnologies de llum, tecnologies d’amor i energia quàntica multidimensional per a una tranformació a nivell global i quàntic. 

Numerologia quàntica i numerologia de les Lletres hebràiques per saber els teus dons i  el teu cami de vida.

Terapeuta de so i de gongs . Mestra de Shakti Dance.

Canal de llum i de transmissió d’energies d’elevada freqüència. Treballs amb els teus registres Akasics i Activacions de ADN.

Com a terapeuta de sanació energètia, la meva missió es ajudar a fer transformacions profundes a les persones que els permeti sortir de la dualitat i connectar amb la seva Presència Divina o “I AM PRESENCE”, aconseguir viure en un estat multidimensional més enllà de les limitacions, recuperar el teu màxim poder, viure des de l’amor infinit  trascendint l’amor condicional  i activant l’abundància en tots els seus aspectes.

Aquesta transformació permet  trascendir  la dualitat que inclou: carència i limitació, traumes, sofriment, por, preocupació, falta de propòsit, falta d’auto estima….   per connectar amb la grandesa que tu ets que no coneix límits, que és abundant, que és creadora, que és expansiva i  que s’expressa a través de l’amor en tot el que fa i tot el que crea.

Ha arribat el moment de crear una vida plena de pau, harmonia, amor, alegria, felicitat i abundància.  Tot això és possible per a tu si estàs disposat/da a fer la teva pròpia  transformació.

T’animes?

Vols rebre informació de les nostres activitats?
Subscriu-te al nostre servei de newsletter i així podràs estar informat sobre les novetats.