UNEIX-TE A LES MEDITACIONS GUIADES  GRATUÏTES

Durant l’any, hi ha determinades alineacions astrològiques que provoquen l’entrada de poderoses energies còsmiques a la Terra i creen un gran efecte sobre el col·lectiu humà i el seu procés evolutiu.

Aquestes meditacions estan orientades a aprofitar aquestes alineacions astrològiques perquè et puguis beneficiar d’un impuls en el teu creixement i evolució en els diferents nivells del camp bioenergètic i camp de consciència.  Alhora aquesta entrada d’energia còsmica permet que el teu cos físic rebi una actualització per fer la transició cap a la nova etapa evolutiva que estem fent a nivell col·lectiu.

Experimentes més harmonia, equilibres emocions,   eleves la teva vibració, calmes la ment, sanes el cos físic, alliberes estrès, ansietat, alliberes tensions i  comences a connectara a estats d’amor més profund.  

No cal saber meditar

  Pots convidar altres persones a subscriure’s  per rebre els recordatoris i  links de connexió.

LES FREQÜÈNCIES DE L’AMOR COM A CAMÍ DE SANACIÓ,  EXPANSIÓ DE CONSCIÈNCIA I ASSOLIR LA FELICITAT  

Masterclass amb meditació gratuïta  

L’amor té el poder d’acceptar tots els teus aspectes incondicionalment, et permet recuperar totes les parts de tu que es creien no mereixedores d’amor i les uneix a la Totalitat de qui ets. Aquest amor trenca les barreres i et fons amb la felicidad de ser acceptat/da  sense condicions. Ja no necessites ser ningú, ni demostrar res, només necessites connectar amb el teu interior, amb  aquest amor autèntic que et porta la felicitat més absoluta.

QUINS POTENCIALS TENS DISPONIBLES PEL 2022

Explicació i meditació gratuïta 

L’any 2022 està ple de potencials per tots nosaltres per fer un salt quàntic en la direcció dels teus desitjos, canviar tots aquells aspectes que necessiten una expansió i canvi de direcció. Pots fer un creixement potencial en la teva abundància, en l’obertura a l’amor , en un creixement potencial per connectar-te amb el teu Ser Superior.

El número 22 és el Mestre Constructor de la forma, això significa la teva capacitat de manifestar i crear els desitjos més grans des del teu cor. Però per poder-ho fer, cal un nivell d’integritat entre el teu cos físic, emocional, mental i espiritual en la mateixa direcció.

No et perdis aquesta sessió per tenir més claredat per saber on vols enfocar-te, què és el que necessites aprendre, quins aspectes calen ser alliberats per poder manifestar els teus desitjos, i què és el que t’està bloquejant per poder avançar.

LES ETAPES DEL CREIXEMENT INTERIOR

Masterclass gratuïta 

La teva ànima t’empeny a viure una vida millor, on vols sentir més plenitud, més pau interior, més equilibri, més benestar. Sents que la manera com has estat vivint fins ara ja no t’omple, hi ha coses que vols canviar per sentir més seguretat, confiança, i tenir clar el que vols. Hi ha un sentiment d’incomoditat que no saps explicar gaire bé. Et preguntes: Qui sóc jo? Què és el que vull? Com puc millorar la meva vida? i no saps per on començar ia més hi ha la por a allò desconegut, allò nou.

En alguns casos has sentit una crida espiritual fa un cert temps. Ja has fet teràpies, retirs, cursos, intentant arribar a un nivell de creixement espiritual profund però a cert nivell, conscient o inconscient, rebutges el món exterior o material, i continues experimentant desequilibris. En molts casos hi ha carència  i patrons que es van repetint. Què  està bloquejant aquesta evolució? Com pots anar més enllà?

Tot procés de creixement personal i evolució espiritual requereix una visió més global de la situació que estàs experimentant, obrir la teva ment a noves maneres d’enfocar la situació, per poder entendre i després resoldre-ho i trascendir-ho.

En aquesta masterclass t’expliquem les diferents etapes que tot ésser experimenta durant el seu procés d’evolució personal i espiritual.Què és el que experimentes en cada etapa, què necessities superar i quin maestria necessites integrar per poder continuar creixent en el teu procés d’evolució personal i espiritual.

¿COM AFRONTAR ELS CANVIS QUE GENEREN INCERTESA?

Masterclass gratuïta

Estem vivint moments de grans transformacions  tant a nivell personal com a nivell global i això està causant una gran incertesa i desorientació. També sentim por a allò desconegut, a allò nou. No sabem com afrontar les situacions que no hem viscut anteriorment i ens generen preocupació o por pel futur.

Quan passem per canvis de treball, de parella, o canvis al nostre interior, ja no volem més el que estem vivint però sentim l’ansietat o estrès que ens produeix el no controlar el que passarà si fem aquest canvi. Això fa que ens quedem on som, sentint-nos bloquejats, vivint en una zona de confort però que no és la que ens produeix felicitat.

Els canvis que estem vivint a nivell de societat també porten la incertesa, tant a nivell econòmic, de salut, a nivell emocional o mental. Tenim un bombardeig d’ informació que ens crea desorientació.

Subscriu-te per rebre la masterclass i rebràs eines útils per entendre perquè ens sentim estancats, com sortim d’aquesta situació i quines eines tenim per gestionar el nostre dia a dia. Et sentiràs inspirat/da per fer nous passos.

LA PLANTILLA ORIGINAL DE L’HUMÀ DIVÍ

Masterclass gratuïta

En aquesta conferència parlem de l’evolució de l’ésser humà com a espècie en la seva transició  de Homo Sapiens a Homo Divinus: L’Humà Diví.

Introduïm conceptes de geometria sagrada i el seu efecte en l’evolució de l’espècie cap al disseny original que permet a l’ésser humà ascendir al següent nivell d’evolució i tornar al seu veritable orígen: Recordar l’orígen diví i la connexió amb la Totalitat.

Introduïm el concepte de l’espiral krística i també els principis fonamentals espirituals de la consciència krística més enllà de tota connotació religiosa.

Expliquem què representa l’ascensió a una consciència multidimensional d’unitat. I també parlem del significat de tenir un nom espiritual, quan arriba aquest nom i perquè.