MEDITACIÓ ALLIBERACIÓ DELS ASTRASLS I CREACIÓ D’UN ESCUT DE PROTECCIÓ 

Si et sents amb una sensació d’apatia, confusió, boira mental, poc interès per la teva evolució, una sensació d’haver retrocedit en el teu creixement, o una sensació de no comprendre res, com si tot el que has estat fent fins ara no estigués funcionant, necessites una neteja dels astrals que tens dins el teu camp energètic i àuric i crear un escut de protecció mentre vas elevant la teva vibració perquè aquestes energies ja no s’introdueixin més al teu camp energètic.

Moltes vegades, de forma conscient o inconscient s’autoritza l’entrada d’aquestes energies, quan estàs en moments fora de la teva consciència en espais de baixa vibració, o quan les emocions t’estan controlant, autoritzes l’entrada d’aquests astrals que bloquegen la teva capacitat de expandir la teva consciència, sense ser-ne conscient.

He creat una poderosa transmissió energètica gratuïta que et permeti alliberar totes aquestes energies denses i tot allò que et bloqueja perquè recuperis la teva llum, la teva energia, la teva passió, recuperis el punt d’evolució on et trobaves i fins i tot t’expandeixis molt més enllà.

UNEIX-TE A LES MEDITACIONS GUIADES  GRATUÏTES

Durant l’any, hi ha determinades alineacions astrològiques que provoquen l’entrada de poderoses energies còsmiques a la Terra i creen un gran efecte sobre el col·lectiu humà i el seu procés evolutiu.

Aquestes meditacions estan orientades a aprofitar aquestes alineacions astrològiques perquè et puguis beneficiar d’un impuls en el teu creixement i evolució en els diferents nivells del camp bioenergètic i camp de consciència.  Alhora aquesta entrada d’energia còsmica permet que el teu cos físic rebi una actualització per fer la transició cap a la nova etapa evolutiva que estem fent a nivell col·lectiu.

Experimentes més harmonia, equilibres emocions,   eleves la teva vibració, calmes la ment, sanes el cos físic, alliberes estrès, ansietat, alliberes tensions i  comences a connectara a estats d’amor més profund.  

No cal saber meditar

  Pots convidar altres persones a subscriure’s  per rebre els recordatoris i  links de connexió.

LES FREQÜÈNCIES DE L’AMOR COM A CAMÍ DE SANACIÓ,  EXPANSIÓ DE CONSCIÈNCIA I ASSOLIR LA FELICITAT  

Masterclass amb meditació gratuïta  

L’amor té el poder d’acceptar tots els teus aspectes incondicionalment, et permet recuperar totes les parts de tu que es creien no mereixedores d’amor i les uneix a la Totalitat de qui ets. Aquest amor trenca les barreres i et fons amb la felicidad de ser acceptat/da  sense condicions. Ja no necessites ser ningú, ni demostrar res, només necessites connectar amb el teu interior, amb  aquest amor autèntic que et porta la felicitat més absoluta.

¿COM AFRONTAR ELS CANVIS QUE GENEREN INCERTESA?

Masterclass gratuïta

Estem vivint moments de grans transformacions  tant a nivell personal com a nivell global i això està causant una gran incertesa i desorientació. També sentim por a allò desconegut, a allò nou. No sabem com afrontar les situacions que no hem viscut anteriorment i ens generen preocupació o por pel futur.

Quan passem per canvis de treball, de parella, o canvis al nostre interior, ja no volem més el que estem vivint però sentim l’ansietat o estrès que ens produeix el no controlar el que passarà si fem aquest canvi. Això fa que ens quedem on som, sentint-nos bloquejats, vivint en una zona de confort però que no és la que ens produeix felicitat.

Els canvis que estem vivint a nivell de societat també porten la incertesa, tant a nivell econòmic, de salut, a nivell emocional o mental. Tenim un bombardeig d’ informació que ens crea desorientació.

Subscriu-te per rebre la masterclass i rebràs eines útils per entendre perquè ens sentim estancats, com sortim d’aquesta situació i quines eines tenim per gestionar el nostre dia a dia. Et sentiràs inspirat/da per fer nous passos.

LA PLANTILLA ORIGINAL DE L’HUMÀ DIVÍ

Masterclass gratuïta

En aquesta conferència parlem de l’evolució de l’ésser humà com a espècie en la seva transició  de Homo Sapiens a Homo Divinus: L’Humà Diví.

Introduïm conceptes de geometria sagrada i el seu efecte en l’evolució de l’espècie cap al disseny original que permet a l’ésser humà ascendir al següent nivell d’evolució i tornar al seu veritable orígen: Recordar l’orígen diví i la connexió amb la Totalitat.

Introduïm el concepte de l’espiral krística i també els principis fonamentals espirituals de la consciència krística més enllà de tota connotació religiosa.

Expliquem què representa l’ascensió a una consciència multidimensional d’unitat. I també parlem del significat de tenir un nom espiritual, quan arriba aquest nom i perquè. 

LES ETAPES DEL CREIXEMENT INTERIOR

Masterclass gratuïta 

La teva ànima t’empeny a viure una vida millor, on vols sentir més plenitud, més pau interior, més equilibri, més benestar. Sents que la manera com has estat vivint fins ara ja no t’omple, hi ha coses que vols canviar per sentir més seguretat, confiança, i tenir clar el que vols. Hi ha un sentiment d’incomoditat que no saps explicar gaire bé. Et preguntes: Qui sóc jo? Què és el que vull? Com puc millorar la meva vida? i no saps per on començar ia més hi ha la por a allò desconegut, allò nou.

En alguns casos has sentit una crida espiritual fa un cert temps. Ja has fet teràpies, retirs, cursos, intentant arribar a un nivell de creixement espiritual profund però a cert nivell, conscient o inconscient, rebutges el món exterior o material, i continues experimentant desequilibris. En molts casos hi ha carència  i patrons que es van repetint. Què  està bloquejant aquesta evolució? Com pots anar més enllà?

Tot procés de creixement personal i evolució espiritual requereix una visió més global de la situació que estàs experimentant, obrir la teva ment a noves maneres d’enfocar la situació, per poder entendre i després resoldre-ho i trascendir-ho.

En aquesta masterclass t’expliquem les diferents etapes que tot ésser experimenta durant el seu procés d’evolució personal i espiritual.Què és el que experimentes en cada etapa, què necessities superar i quin maestria necessites integrar per poder continuar creixent en el teu procés d’evolució personal i espiritual.