Com afrontar els canvis que generen incertesa

Com afrontar els canvis que generen incertesa

Com afrontar els canvis que generen incertesa 1080 1080 I AM PRESENCE Center

Estem vivint moments de grans transformacions tant a nivell personal com a nivell global i això està causant una gran incertesa i desorientació. Sentim por a lo desconegut, a lo nou,  no sabem com afrontar les situacions que no hem viscut abans sentint angoixa o preocupació per el futur.

Quan passem per canvis de  feina,  de parella o canvis en el nostre interior perquè ja no volem més el que estem vivint però sentim l’ansietat i l’estrès que ens produeix no controlar el que passa si fem aquest canvi,  això crea que ens quedem on estem, sentint-nos bloquejats o estancats, vivint en una zona de confort que no és la que ens produeix més felicitat.

Potser mesos enrere havies començat el teu canvi i ara sents que t’has parat, que alguna cosa et resisteix a continuar avançant. Què ha canviat?

 

Els canvis que estem vivint a nivell de societat també porten la incertesa , tant a nivell econòmic, com a nivell de salut, com a nivell emocional i mental.   Tenim un bombardeig d’informació que ens crea desorientació.

Com gestionem tots aquestes variables? Com afrontem les situacions que estem vivint? Com aconseguim trobar pau i equilibri mentres naveguem per situacions que ens són desconegudes?

Tenim accés a tot el que necessitem per navegar per situacions que ens poden semblar impossibles d’aconseguir, molts vegades és difícil superar les resistències  que ens causes antics patrons de por, inseguretat i incertesa. Per això, és molt útil deixar-se ajudar per les persones que han passat per això abans i tenen eines que et poden servir a travessar aquests moments amb el màxim de facilitat, amb el màxim d’harmonia i equilibri.

Vine a la conferència i rebràs eines útils per entendre perquè ens trobem en aquest punt, com sortim d’aquesta situació i quines eines tenim per gestionar el nostre dia a dia.  Et sentiràs inspirat/da per fer nous passos.

Registra’t per rebre informació sobre el link d’accés