L’evolució de l’humà com a espècie a humà diví ascendit

L’evolució de l’humà com a espècie a humà diví ascendit

L’evolució de l’humà com a espècie a humà diví ascendit 1080 1080 I AM PRESENCE Center

Els éssers humans, estem vivint un procés d’evolució com a espècie on fins ara hem viscut desconnectats de les nostres capacitats increïbles que desconeixiem que teníem.   Hem estat desconnectats  de l’increïble potencial que tenim a dins, del poder creador que tenim a dins, de la nostra capacitat de crear la realitat que desitgem.

Hem entrat en una Era on ha arribat el moment de tornar  a connectar amb tot aquest potencial il.limitat, activant l’humà diví, l’humà ascendit.

Què ens ha mantingut en aquest procés d’oblit de les nostres capacitats?

Com podem canviar això,  i sobretot, com podem fer-ho  de forma accelerada? 

Quines creences  ens mantenen estancats i no ens permeten evolucionar i quins són els nous principis que estan emergint de forma accelerada i exponencial que portaran el canvi definitiu a tot el col.lectiu humà?

Què és la consciència Krística? Quins principis porta i amb què ens beneficia?

Què és la consciència d’unitat i què significa viure en un estat multidimensional?

Com et beneficia tot això a tu en la teva realitat cotidiana?

 També parlarem del significat de tenir un nom espiritual, quan arriba aquest nom i perquè. Molts de vosaltres us heu interessat del perquè el meu nom i  explicarem el seu significat i perquè està relacionat amb el contingut anterior.

Aquesta informació t’ajudarà a tenir una visió més àmplia dels canvis que estem vivint actualment, perquè s’estan accelerant, i com pots afrontar-los des d’una altra perspectiva amb més capacitat per gestionar-los des del teu de poder interior.

Registra’t per rebre informació sobre el link d’accés