Saps que existeix aquesta persona que encaixa exactament amb la teva manera de ser sense haver de canviar ni ser diferent de qui ets, en la qual hi ha plena acceptació i harmonia entre tots dos.

Vols un model de relació de parella d’equilibri i harmonia en el qual tots dos aporten i creix alguna cosa més gran amb la suma dels dos.

Vols atraure una persona conscient, amb un nivell de maduresa, que sap el què vol. Una relació en la què no necessites l’altra persona però desitges estar amb ella pel plaer de compartir amor i alegria.

Vols créixer en aquesta relació, vols poder aprofundir, vols donar suport i sentir suport. 

VOLS UNA RELACIÓ DE PARELLA CONSCIENT

Has tingut un trencament de parella durant el teu creixement espiritual i vols una relació que sigui amb un nivell més conscient. 

Busques millorar la comunicació amb una escolta activa i parlant la teva veritat. Vols sintonitzar en  profunditat i la possibilitat de créixer conjuntament. 

Portes temps fent un procés personal i sents que ha arribat el moment de trobar una persona amb qui compartir el teu camí. 

Has trobat la teva ànima bessona però han sorgit conflictes i voleu trobar solucions i respostes perquè aquesta relació funcioni. 

Has experimentat una evolució en solitud, has explorat el teu potencial, estàs preparat/da per una nova etapa. 

PERÒ, PERQUÈ NO ATRAUS AQUESTA PERSONA? 

 Pots passar pel costat de la teva ànima bessona i no reconèixer-la perquè vibracionalment no esteu al mateix nivell. Quina és la causa que no estiguis a la mateixa vibració per trobar-vos? 

 

ATRAU LA TEVA ÀNIMA BESSONA:

Descobreix què t’està bloquejant que encara no atreguis a la teva ànima bessona

Descobreix com atraure la teva ànima bessona, quan sorgeix el desig de trobar-la, significa que això és el que està disponible a la teva vida. Com sintonitzar-te perquè la trobis,  quin treball interior previ t’acosta a la persona que  t’està esperant. 

Conexi quins tipus d`ànimes bessones hi ha, quina missió té cada una d’aquestes relacions. 

Com viure una relació de parella conscient, com  sostenir l’increïble energia que es produeix en aquestes relacions. 

Com cuidar aquesta relació per permetre que els dos components creixin i evolucionin.  Què és el que et portarà l’èxit en aquesta i en totes les altres relacions. Com pots canviar el curs de qualsevol relació quan canvies el teu enfoc i tens una nova comprensió. 

Com aprofundir en l’amor incondicional,  transcendir les emocions i creences que et priven experimentar aquest estat del SER. L’amor incondicional no és una emoció, és qui tu ETS quan ja no hi ha bloquejos.

 Com utilitzar aquesta relació per ser un far de llum per els altres en el model de relacions conscients.  Descobreix com heu vingut a ajudar als altres de forma conjunta.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL CURS:

 • Duració 2 mesos amb 4 sessions al mes.
 • Inclou un total de 8 sessions de 2 hores cada una. 
 • Les sessions inclouen:
  • Sessions de coaching
  • Transmissió de coneixement 
  • Transmissions energètiques per desbloquejar i harmonitzar el teu camp energètic, elevar la teva freqüència,  trobar equilibri i plenitud. 
  • Eines pràctiques per la vida diària
 • Les sessions es graven i les tens disponibles per aprofundir. Tot el material està disponible per accedir-hi al llarg dels mesos.
 • Suport personal i energètic durant tot el curs per ajudar-te en el teu procés de canvi.
 •  Espai per compartir i preguntar, espai per treballar individualment i col·lectivament.
 • Contenidor grupal per potenciar els resultats.