Aquesta formació et porta a la Maestria Interior.  El retorn a la unió amb la Divinitat, connectar amb el teu ple potencial, expandir la teva consciència a estats multidimensionals, alinear-te amb el teu propòsit de vida, rebre guia interna des de dimensions superiors , entrar en un profund estat de neutralitat sense que t’afecti el caos exterior i tenir la capacitat d’afectar positivament en el camp col.lectiu

EL DESIG DE L’ÀNIMA ÉS COMPLETAR-SE A SÍ MATEIXA

L’ànima té el record de la seva procedència de  la Divinitat i la seva missió és retornar a unir-se amb aquesta Divinitat per completar-se a sí mateixa de nou i finalment alliberar-se de les limitacions procedents de l’experiència en dualitat. 

Aquesta unió amb la Divina Presència és el teu origen, el teu destí, és el teu camí i la teva recompensa més elevada. Aquesta unió et porta la plenitud i la comprensió de tot lo experimentat a través de la saviesa. 

Ascendir requereix la maestria interior de veure més enllà del vel de la realitat física, obrir la teva percepció més enllà dels 5 sentits cap a una comprensió multidimensional de la realitat. La teva comprensió sobre la vida canvia dràsticament. 

A mesura que t’expandeixes a nivells d’iniciació més elevats, la teva responsabilitat és molt més gran, la teva capacitat d’amor incondicional i compansió s’expandeix, literalment tens la capacitat d’afectar a la ment col.lectiva. T’uneixes a la voluntat Divina i comences a adquirir més coneixement espiritual entenent més la teva realitat interior, el teu veritable Ser. 

Experimentes un salt de consciència cap a un estat multidimensional, tens la capacitat d’operar amb l’energia per manifestar en la matèria. Reps eines per moure’t d’un pla  a un altre a voluntat, conscient del teu potencial creador.

Connectes amb el teu poder interior que et dona la fortalesa i confiança per no dependre dels demés i escollir el teu propi destí. S’expandeix aquesta confiança inalterable unit al poder de la Voluntad Divina.

ACONSEGUEIX  LA MAESTRIA INTERIOR 

Comencen grans canvis a la teva vida on t’alinees amb la teva missió de vida a un nivell més gran, expandeixes la teva connexió amb la Divinitat Interior, “l AM Presence”  guanyes en saviesa i expandeixes el teu canal per rebre directament missatges des de nivells superiors de consciència. 

El teu cos de llum s’expandeix. Trobes la plenitud, ja no necessites buscar la validació a l’exterior. Comença el desig de donar als demés, de contribuïr a millorar la vida dels altres amb els teus dons des d’un estat d’elevada competència. Tens un impuls i desig de crear un món millor i viure en ell, sents que tens un rol important a desenvolupar i sents una crida interior a realitzar la teva missió de vida. 

Saps intuïtivament que tens un gran potencial interior. Podràs finalment acceptar el teu ple potencial unit a la teva Divinitat amb amor i humilitat, acceptant totes les parts  de tu sense amagar-te i al mateix temps essent capaç de veure la Divinitat en tot el demés. 

Vius des d’un estat de neutralitat sense que el caos exterior t’afecti emocionalment o energèticament. Eleves la teva vibració , expandeixes el teu cos de llum creant un camp magnètic capaç de transformar les energies que et rodegen amb la teva Presència. 

ACTIVA EL TEU ADN I COS DE LLUM, TRANSCENDEIX EL TEMPS LINEAL I ENTRA EN EL CAMP QUÀNTIC

Quan més s’activa el teu ADN, més s’incrementa la teva vibració, tens l’habilitat d’accedir a més dimensions de consciència. Amb el teu ADN activat, les teves percepcions sensorials comencen a refinar-se. Accedeixes a talents i habilitats que et permeten experimentar la vida des d’un espectre més ampli més enllà dels teus 5 sentits entrant en una realitat quàntica.  

Transcendeixes l’espai i el temps lineal que et mantenien lligat a estats  de limitació on penses, prens acció i evoluciones de forma lineal. Passes d’evolucionar de forma lineal a forma exponencial. 

QUÈ SIGNIFICA ENCARNAR LA TEVA DIVINA PRESÈNCIA

Estàs  en un estat d’equanimitat,  ja no alimentes la por, les emocions no et controlen, la ment està en calma , estàs present en l’ara que és la única realitat que existeix,  i ets conscient del teu potencial i el teu poder. Ja no et deixes arrossegar per el caos extern.

Tens la capacitat d’ordenar a l’energia a mesura que incrementa el teu nivell de consciència, el teu potencial creix exponencialment i els resultats són més ràpids, més efectius i amb menys temps. 

Et dones compte que la realitat lineal és una il.lusió, tens la capacitat de viure en estats multidimensionals fora del temps i l’espai. Pots moure’t a diferents dimensions a voluntat, accedint a eines quàntiques que trascendeixen la limitació, accedir a la Font infinita d’energia, treballant amb el camp quàntic infinites possibilitats. 

T’obres a la comprensió de les Grans Veritats de l’Univers, per expressar Amor, Saviesa i Poder Diví en unió sagrada amb la Font de tota Consciència, sentint un estat de plenitud i felicitat inherent a la simple existència.  

La Divinitat està en tu, en cada una de les teves cèl.lules i en unió amb la Divinitat tens el poder de manifestació a voluntat. Vius connectat al teu poder interior amb saviesa, amor i responsabilitat i en connexió amb la Voluntat Divina. La teva confiança i autoritat augmenten. La teva felicitat s’expandeix, sents un estat de plenitud. 

Desenvolupes les teves capacitats extrasensorials, que et permeten acceptar més els teus dons i obrir-te a nous. Recuperes dons que ja havies desenvolupat en altres vides i és moment de tornar a activar per utilitzar el seu ple potencial. 

La teva energia i vibració s’ha elevat fins al punt que pots canviar la vibració de les persones al teu voltant,  amb només conversar amb tu les persones ja se senten millor.

D’entre els infinits potencials disponibles, t’alinees amb  la teva realitat més elevada. 

Superes els teus límits lineals, comences a operar des d’una consciència superior que et permet reduir dràsticament el temps en el qual aconsegueixes les coses, per acabar amb aquesta sensació que no tens temps, que et genera estrès. 

Et converteixes en la teva pròpia autoritat, deixes de dependre dels demés, comences a operar des d’un estat d’igual a igual. Descobreixes el potencial en cada ser a pesar de la seva aparença. 

Et converteixes en un far de llum per les altres persones, al elevar la teva vibració, ets capaç de canviar l’energia on et trobes amb només la teva Presència. L’energia més elevada sempre transcendeix l’energia més densa. 

Al elevar la teva vibració, et converteixes en un ser magnètic, atraus a les persones cap a tu. La teva capacitat d’ordenar l’energia aumenta de forma exponencial, les teves teràpies son més eficients, obtens més resultats amb menys temps .

AQUESTA FORMACIÓ ÉS PER A TU  I N’ACONSEGUIRÀS  EL MÀXIM BENEFICI SI: 

 • Ja has treballat les emocions prèviament, has treballat amb la ment i vols accedir a una consciència superior, més enllà de la ment lineal. No vols continuar posant resistències en el teu camí. 
 • Has fet un treball de purificació del cos, perquè pugui sostenir elevats nivells d’energia. Entens que el teu cos sosté la força vital que és la teva energia. El teu cos  és el contenidor de la teva Essència i el cuides i el respectes. 
 • Has fet processos de transcendir bloquejos i patrons que et controlen. 
 • Ja has experimentat els resultats del treball intern i vols arribar a l’auto realització. 
 • T’has responsabilitat de la teva vida, les teves decisions, les teves accions, les teves conseqüències. Has entès que l’energia que sostens crea la realitat que tens i vols canviar la teva realitat de forma conscient. 
 • S’ha convertit en la teva prioritat fer un treball d’ascensió. Estàs preparat per deixar anar el que encara retens però necessites eines per anar profund en el subconscient, alliberar condicionaments que controlen la teva vida. 
 • La teva ànima està demanant arribar més profund, vols entrar en estats elevats de consciència, vols expandir-te. Vols connectar amb el teu màxim potencial, saps que tens un gran potencial per explorar, vols accedir a ell. 
 • Vols expandir els teus dons i desenvolupar les teves habilitats extra sensorials. 
 • Saps que tens una missió per complir i vols alinear-te amb ella. Saps que quan abans evolucionis, abans podràs complir amb el teu destí i ajudar als altres. 
 • Saps que quan més brilles, més ajudes als demés. 
 • Vols fer un procés amb menys temps, accelerar el canvi, expandir els teus resultats. 
 • Vols ser capaç de transformar estats densos d’energia en llum d’alta freqüència. 
 • Vols començar a fer la transició cap a l’humà diví. Vols començar a activar el teu ADN de llum  que t’obre a diferents dimensions.
 • Vols aprendre a utilitzar eines multidimensionals, accedir a un estat de consciència expandit que et permet tenir una visió major de tot per poder resoldre les situacions des d’una perspectiva més expandida. 
 • Vols tenir la capacitat d’ordenar l’energia i la llum a consciència. 

DETALLS DEL PROGRAMA:

TESTIMONIS DEL CURS:

"Vaig fer aquest curs exclusivament per les sensacions, tot i la meva situació econòmica. Podríem dir que em vaig tirar a la piscina amb un sol dit d'aigua i ara em sembla que puc nadar. No tenia treball i escassos recursos econòmics. Ni tan sols m'atrevia a verbalitzar-ho per por als comentaris que podria rebre i perquè sobretot no alimentessin i es desboqués tot. He viscut moments de precipici barrejats amb una desconfiança desconeguda cap a la vida i al mateix temps he plorat d'incertesa i agraïment també. Un batut curiós que m'ha ensenyat a ser més conscient i present cada dia. A sentir-me i a viure la cosa més quotidiana amb una bellesa sublim. Sento molt amor i noto que les persones se m'aproximen d'una nova forma i, moltes vegades no puc evitar un somriure, sentir-me agraïda i se'm cauen les llàgrimes. La vida m'ha regalat una nova feina que es guiava per vibracions i que jo tenia unes habilitats innates i difícils de trobar. També s'ha acabat consolidant un nou projecte de voluntariat en el qual m'han demanat la meva presència per fer publicitat perquè creuen que soc bona comunicadora. Jo certament estic encara sorpresa i a vegades em pregunto què és allò que veuen que jo encara no veig clarament. I, tot i les pors que apareixen en aquests nous reptes, jo segueixo confiant i agraint. Mentre continuo meravellant-me de com s'ha ampliat la meva sensibilitat, puc notar l'energia en uns formats i vibracions i freqüències que desconeixia. Percebo més les sincronicitats i tots els sentits s'han ampliat i semblen nous. Puc notar allò més subtil, eteri i sublim. Sento la vida i ho agreixo cada dia. Hi ha algun cosa diferent que em sosté i m'ensenya en cada moment que segueixi confiant."
Mer
“Ha estat un retrobament amb mi mateixa, ja que fa temps vaig deixar de connectar amb tot allò inherent a mi. Ara m'adono que havia renunciat al poder dins meu. M'he adonat que aquesta cuirassa que tinc la disfressa d'independència. El curs m'ha servit per estar agraïda pel bo de la meva vida, per veure que hi ha coses boniques que m'esperen i que no era capaç de veure-les. M'estic obrint a l'amor que no estava acostumada a rebre. Tu com a terapeuta, facilitadora crees una empatia que acompanya i s'agraeix també per les teves paraules sempre tan precises que arriben allà on han d'arribar. Gràcies.”
Clara
Després del meu despertar espiritual, vaig iniciar una infinitat de formacions que cobrien un desig momentani però no sentia que produïssin un canvi significatiu en mi. Sentia que la meva ànima em demanava un nivell superior i no vaig saber què era fins que vaig ser guiada cap a la Sophia i em va parlar del curs d'Ascensió. Des de llavors, han estat més de 10 mesos de profunda transformació interna que, en conseqüència, ha portat a la meva vida a un gir de 180º alineant-me amb la Veritat més profunda de qui sóc i què he vingut a fer. Així que, si et trobes com jo fa uns mesos, sentint que la teva ànima et demana més, aquesta maestria és tot el que necessites si realment vols fer un salt quàntic a la teva vida perquè en treballar a nivell energètic, acceleres un procés d'anys de forma instantània. Sens dubte, la millor inversió de la meva vida, no només pel que m'ha aportat, sinó per donar-me el poder intern per poder, a partir d'ara, ser l'única guia de la meva vida.”
Judit