Disponible online. Alliberació de l’ànima, sortir de la matrix de la dualitat.

Disponible online. Alliberació de l’ànima, sortir de la matrix de la dualitat.

Disponible online. Alliberació de l’ànima, sortir de la matrix de la dualitat. 1080 1080 I AM PRESENCE Center

El dia 20/12 entrem de ple en l’Era d’Aquari, també coneguda com l’Era de l’Amor, passem de viure des del plexe solar ( des de l’abús de poder/ donar el poder als altres ) a viure des  del Cor.

Tot el que no estigui en harmonia sortirà a la superfície per ser estimat i transcendit. Si  has estat treballant en la teva evolució personal, podràs accedir a unes elevades freqüències  que et poratràn a viure en PLENA CONSCIÈNCIA I UNITAT.  Si encara queden aspectes en desequilibri, t’oferim diferents propostes per poder alinear-te amb aquestes onades d’energia entrant i poder tenir una integració més dolça.

Aquesta és una transmissió de freqüències d’elevada vibració per alliberar les parts de la teva ànima que estan atrapades en els astrals més densos i no et permeten evolucionar. Aquestes parts de tu que no t’has atrevit a abraçar, a estimar, les que jutges.

 Cada vegada que intentes transformar la teva vida i alguna cosa t’empeny cap avall, cada vegada que fas un pas endavant i dos enrere, és una part de la teva ànima que creu que no es mereix la felicitat. 

En aquesta transmissió aniràs a les parts més profundes del teu ser per acceptar-les , abraçar-les, alliberar-les i portar-les cap a la llum.

També es realitza una alliberació de la matrix que et manté lligat/da a la dualitat, a l’espai i el temps, i no et permet accedir a elevats estats de consciència.

Sentiràs una profunda alliberació després d’aquesta transmissió.

Pots comprar el contingut i rebràs accés a la plataforma on hi trobaràs la formació i l’activació.

Pots repetir-la les vegades que consideris necessari fins a la seva total integració.

Testimoni : Anna

El fet de participar en la passada activació va ser per avançar com a individu aquí a la terra, poder créixer com a ànima i persona i ajudar a despertar a tots aquells que estan adormits en el meu entorn i anar estenent la xarxa. Si jo sóc capaç d’ampliar les meves capacitats com a individu també recaurà en la comunitat. Això ens ajudarà a viure en la nova terra.

Crec que després d’haver fet moltes teràpies, banys de gong, meditacions… aquest moment va ser absolutament el més bonic que he viscut mai. Tota la informació i sensacions arribades eren plenament perceptibles i el fet de viure-ho en el teu espai i amb grup va fer que tot fós molt poderós. És una experiència que només es pot explicar si es viu. Surts d’allà ple, ple a arrabossar d’amor per donar, per regalar, per compartir, ple d’amor per tú mateixa… no hi ha paraules per agraïr aquesta transmissió. Et menjaries el món.

La sensació que et queda dies després és de pau absoluta, de molta confiança amb tu mateix i de força total per entomar el que vingui.

Sense dubte recomano aquesta experiència a tothom i intentaré poder continuar gaudint d’aquests regals divins que se’ns ofereixen

Testimoni : Dolors

Vaig sentir que havia de fer l’activació perquè aquest 2020 ha sigut un any intens de grans aprenentatges, però tot i així, sento que hi ha quelcom que encara em xucla i no em deixa evolucionar.
L’activació la vaig experimentar molt intensament, vaig sentir com tota la meva part fosca, en cada exhalació em quedava sense aire, buidant-me tota però a la vegada, l’aire que jo deixava anar amb tota la meva foscar, era xuclat per l’univers.Vaig veure la meva ànima amb un vel de núvia, pujant per unes escales de cargol d’una torre, en el moment en que hi havia un espiral de llum que ens portava amunt en busca de la llum.
És curiós perquè 3 dies més tard, el meu cos físic ha pujat per unes escales de cargol d’un campanar. Com si el dia de l’activació hagués sigut la meva ànima i avui la meva persona.
Suposo que és una manera de veure com es va integrant tot el treball que es va fer amb l’activació.
La recomano, ja que és una experiència molt potent, alliberadora i que s’ha de viure.

Format

Registra’t i rebràs l’accés per fer l’activació i tot el contingut. Podràs fer-la  al moment que millor et vagi a tu i les vegades que necessitis.