ELS EFECTES DE LES FREQÜÈNCIES DE LA NOVA ERA AL TEU COS:

Potser estàs sentint els efectes de les freqüències de la Nova Era entrant en contacte amb el teu cos com sentir alts i baixos emocionals, molt cansament, mals de cap, dolors musculars, problemes digestius, desorientació, desequilibri del sistema nerviós, problemes de son, canvis de memòria entre altres símptomes. 

El teu cos i els cossos subtils necessiten ser compatibles amb aquestes noves freqüències. Això significa que necessites reajustar i actualitzar el teu cos, activar els punts receptors per ser capaç de rebre harmònicament les freqüències d’alta vibració que constantment banyen el planeta. Aquestes freqüències estan incrementant en intensitat i pots sentir-ho com si et connectessin el teu sistema a una torre d’alta tensió. Si tens l’antiga plantilla, el teu cos no és capaç de sostenir aquesta freqüència, i pot cremar-se o no ser capaç de fer la transició cap a la nova fase. 

 ESTÀS VIVINT EN AMOR I HARMONIA DE FORMA CONSISTENT?

O ESTÀS EXPERIMENTANT ELS DOLORS DEL NAIXEMENT D’UNA NOVA REALITAT?

Activant i cultivant el Cos de Llum, prepares el teu cos i actives la teva biologia per ascendir a la freqüència i consciència de l’Era Daurada.  És en aquest estat de consciència que ets capaç d’experimentar estats permanents d’amor, harmonia i equilibri a la teva realitat interior que després es reflecteix en la teva realitat exterior. 

La gent que t’envolta et dona suport, és afectuosa i amorosa. Prosperes a la teva vida, en el teu treball, en la teva carrera sense esforç. L’abundància és el teu estat del Ser. Experimentes alegria per defecte. 

QUAN DESPERTES PER ASSOLIR EL TEU MÀXIM POTENCIAL 

 Quan despertes per assolir el teu màxim potencial i recordar qui ets veritablement, estàs preparat/da per evolucionar de forma exponencial per fer un canvi cap a estats de consciència més enllà de la cinquena dimensió, cap a estats multidimensionals de consciència. 

L’Univers sencer està fomentant l’ascensió de la humanitat. Increïbles onades de llum fotònica entren al planeta que porten informació per fer aquest canvi. El cos físic, totes les cèl.lules i els cossos etèris necessiten assimilar molta informació que rebem dels neutrins procedents del Sol i de les descàrregues de llum plasma procedents de la galàxia. És necessari preparar el cos per processar tota aquesta informació i aquestes descàrregues de llum de forma harmoniosa i suau. 

  COM PROTEGEIXES EL TEU COR I LES TEVES EMOCIONS PER NO SENTIR-TE ACLAPARAT/DA?

Quan ets una persona empàtica, a mesura que eleves la teva freqüència et tornes més sensitiu/va i a vegades no saps com gestionar les emocions i sentiments de la gent que t’envolta i de tot el col.lectiu. Moltes vegades, les emocions que sents ni tan sols són les teves. Formen part del col.lectiu. 

Potser ja vas néixer super sensitiu/va i vas bloquejar la teva sensitivitat perquè no volies sentir el dolor de les altres persones, perquè no sabies com gestionar-ho, i no ho podies controlar. 

DESBLOQUEJA I ACTIVA ELS TEUS CENTRES PSÍQUICS 

Et permetrà discernir entre  les teves emocions i les dels altres, mantenir-te centrat/da i desaferrat/da, entrant en una posició neutral. Seràs capaç de comprendre de forma conscient què és el que els teus centres psíquics atrauen a la teva vida i en última instància, aprendre a tenir la mestria en la teva capacitat d’atraure i magnetitzar. Seràs capaç de brillar i irradiar la teva llum i al mateix temps expressar la teva veritat. 

Expandiràs la teva capacitat d’activar els teus sentits extrasensorials amb integritat, discerniment, confiança, i una expressió amorosa i compassiva per comunicar-te amb altres realitats i freqüències.

 

ESTÀS PREPARAT/DA PER ACTIVAR EL TEU COS DE LLUM QUAN:

Saps que ets un Ésser espiritual en un cos físic, el teu creixement espiritual és important entre les teves activitats diàries.  

Confies en la teva intuïció, estàs entrenant la teva ment i emocions a estar més equilibrades des d’un estat neutral.  

Saps que hi ha un canvi important que està succeint ara al planeta i que està afectant a tothom i això requereix una preparació del cos per ser capaç de sostenir més llum i ser part d’aquest canvi. 

Vols activar la plantilla que et permetrà sostenir més llum, et permetrà que puguis fer el procés d’ascensió, accedir a realitats multidimensionals més enllà de la cinquena dimensió per unir-te a la teva ànima i al teu Ser Superior. 

Vols viure en una realitat que et permeti experimentar harmonia, pau, amor, felicitat, i abundància per defecte. On tens la capacitat de crear possibilitats il.limitades. 

Vols activar els teus sentits extrasensorials, desbloquejar els teus centres psíquics que permetran que puguis percebre la realitat més enllà dels sentits físics. Per ser capaç de descodificar tota la informació que el teu cos rep constantment i ballar amb la realitat des d’un estat empoderat. 

 

ACTIVA EL COS DE LLUM CRISTAL.LÍ 

 

En activar els canals del teu cos i l’estructura de llum cristal.lina, desbloquejaràs la teva capacitat de permetre que les energies de llum entrin al teu cos físic, als teus cossos etèris, al teu sistema de meridians, als òrgans, a les teves cèl.lules, desbloquejant la informació del teu ADN per permetre que tot el teu cos canviï a la nova plantilla. 

Aquesta nova plantilla és el model que necessites per poder viure més enllà de la cinquena dimensió i entrar en estats multidimensionals de consciència. 

 Estaràs preparant el teu cos per l’última llibertat, el que significa que no estàs vinculat/da a cap nivell als aspectes de dualitat de sofriment, limitació o carència. 

EL CAMÍ PER FER LA TRANSICIÓ CAP A LA TOTALITAT DEL SER

Al construir el cos de llum, també estàs rebent assistència perquè els cossos emocionals, mentals, i espirituals puguin unir-se en un camp unificat. 

Començaràs a accedir a les dimensions superiors. El teu cos físic i cossos etèris es sincronitzaràn amb la Font Primordial. 

Els dos hemisferis del cervells començaran a unir-se. Quan això succeeix, comences a passar del cervell local cap al cervell universal, omni-cervell o ment superior. 

Quan comences a experimentar la connexió amb la ment superior, obres la teva capacitat de sentir la Unitat en Tot el que És. Entens que tot està connectat. La teva vida canvia completament perquè la teva capacitat de veure la realitat va més enllà de les limitacions de la ment. 

Aquesta és la transició cap a la Totalitat del Ser. 

LA PAPALLONA ESTÀ CODIFICADA EN L’ORUGA

De la mateixa manera que la papallona està codificada en l’ADN de l’oruga, l’Humà Diví està codificat en la biologia humana. En el teu ADN està codificada la informació per fer aquest procés i activar la següent etapa d’evolució.

 

Aquesta transició comença activant el teu cos de llum. Elevar la teva vibració significa que el teu cos necessita ser més subtil, més lleuger, vibrar a un quocient més elevat per ser capaç de sostenir una consciència més elevada. 

Una vegada que el cos de llum s’ha activat completament, permet que puguis experimentar moltes possibilitats, com el viatge astral, bi-localitzar-se, el naixement conscient, o mor conscient entre moltes altres opcions. 

EL COS DE LLUM ESTÀ DISSENYAT PER REBRE LLUM COM LA PRINCIPAL FONT D’ENERGIA

Tot en l’Univers està compost de llum. El cos de llum està dissenyat per absorbir els fotons de llum com a principal font d’energia física. Això significa que hi haurà un canvi gradual en el teu cos en el qual seràs capaç d’estar sostingut/da per la llum. 

 

ELEVANT LA TEVA VIBRACIÓ, COL.LABORES AMB L’EVOLUCIÓ DE TOT EL PLANETA

Elevant la teva vibració, la teva vida es desenvolupta amb molta més lleugeresa i més facilitat. Ets capaç de mantenir-te com un pilar de llum per a tu i els altres ajudant a elevar la freqüència del lloc on et trobes i harmonitzant a les persones que t’envolten, col.labores a l’evolució de tot el planeta. 

 

AIXÒ ÉS EL QUE REPS EN AQUEST CURS:

 

ACTIVA EL TEU COS DE LLUM I DESBLOQUEJA ELS CENTRES PSÍQUICS

⚕︎ Desbloqueja i activa els teus centres psíquics. Comprèn i desxifra la informació que constantment reps de tot el que t’envolta.  

⚕︎ Rep activacions per a cada centre psíquic i comença a incrementar la teva capacitat de rebre les energies subtils, sent els camps d’energia. Deixa de dubtar de la teva intuïció i les teves percepcions i sents més confiança en la teva capacitat de rebre i desxifrar.  

⚕︎ Comença a discernir entre les teves emocions i el camp emocional de les altres persones que t’envolten perquè no et sentis esgotat/da o confús/a sobre el que sents al teu voltant. 

⚕︎ Augmenta la teva capacitat per crear límits. Et sents més segur a l’expressar el que vols i estàs més Present en el teu cos mentre gestiones les emocions de les persones que t’envolten sense que t’arrosseguin ni t’esgotin. 

⚕︎ Harmonitza tots els teus centres energètics per estar arrelat/da mentre t’obres a les percepcions més enllà dels sentits físics, experimentes realitats més enllà dels vels sense sentir-te aclaparat/da o estressat/da mentre et mantens en el teu poder i sobirania.  

⚕︎ Activa i integra el teu Cos de Llum i cossos energètics. Prepara el teu cos per ser compatible amb les freqüències de la Nova Terra. Rep iniciacions a tots els nivells del teu cos energètic.  

⚕︎ Expandeix la teva capacitat per sostenir més llum, vibrar en una freqüència més elevada i coherent, emanant més llum per viure amb harmonia i equilibri constant.  

⚕︎ Activa la nova plantilla de l’Humà Diví per viure a la Nova Terra o Era Daurada, reorganitzant la teva biologia, els teus bio-circuits, i la teva expressió física per poder passar de tercera dimensió a cinquena dimensió i realitats multidimensionals. 

⚕︎ Actualitza el teu cos a nivell cel.lular, el teu sistema endocrí, el teu sistema nerviós, el teu cervell, les teves glàndules per fer la transició a aquest nou model.  

⚕︎ Activar el teu Cos de Llum et permetrà fer viatges astrals de forma conscient i/o en estats de son cap a realitats multidimensionals.

⚕︎ Obre els teus canals i activa els punts receptors per poder accelerar el teu procés d’ascensió amb  harmonia i equilibri.

AIXÒ ÉS EL QUE POTS ESPERAR  

Prepara’t per accelerar la teva ascensió, transformació i expansió de llum en salts quàntics. 

Es desbloquejaran parts del teu cos que no permet fluir l’energia, que genera situacions de dolor físic. 

Experimentaràs una profunda sanació d’emocions, sentint més equilibri i una sensació d’alliberació. 

Seràs capaç de sentir més pau i harmonIa de forma més sostinguda mentre et vas elevant a estats multidimensionals del Ser.  

Prepara’t per experimentar viatges astrals. 

Connecta’t amb la saviesa de la teva Ànima i incrementa la teva capacitat de discernir i expressar l’autenticitat del teu Ser. 

Refina les teves percepcions més enllà dels sentits físics, experimenta realitats subtils. 

Aprèn a discernir entre les teves emocions i les d’altres persones per saber posar límits i que no es dreni la teva energia. Mantenir-te centrat/da des d’una postura neutral i sense aferraments.

Augmenta la teva capacitat per posar límits, per sentir-te més segur/a per expressar el que ets. Estar més Present en el teu cos mentre gestiones les emocions de les persones que t’envolten sense deixar-te arrossegar per elles. 

Comprèn i descodifica la informació que reps constantment de tot el que t’envolta. Entén perquè atraus determinades circumstàncies que et permetrà resoldre-les amb molta més rapidesa. 

Comença la teva transició cap a la plenitud. 

 

BONUS EXTRA:

Curs de 5 mesos amb:

 20 sessions en directe

 Totes les gravacions disponibles

 Activacions dels centres psíquics

 Iniciacions per l’activació del cos de llum cristal.lí 

 Activació de la nova plantilla de l’Homo Divinus

REGAL nº 1: ACTUALITZACIÓ ENERGÈTICA CADA MES

Rep una actualització energètica cada mes a través de transmissions remotes d’energia que impulsarà la teva sanació i transformació. Incrementarà els efectes de les activacions. Et recolzarà energèticament al llarg del curs. Hi haurà una actualització per tot el que estiguis disposat a rebre al seu màxim potencial. Et permetrà integrar i arrelar aquesta transformació, expandiràs els resultats i actualitzaràs la programació cel.lular al màxim nivell disponible a cada moment.  Valor: 1.999€

 

REGAL nº 2: REP COACHING DURANT LA FORMACIÓ

Rep sessions de coaching durant la formació per aprofundir i aconseguir claredat, trobar respostes, créixer en confiança, connectar amb la teva autoritat interior, accedir a elevats nivells de comprensió i consciència. Valor: 3.999€ 

REGAL nº 3: DESCOMPTE PER SER PART DE LA COMUNITAT “EL CERCLE DAURAT” 

Forma part de la Comunitat El Cercle Daurat i rep un descompte addicional de 222€

Coach, Facilitadora Holística, Sanadora Quàntica, Canal Còsmic. 

Com a coach, t’ajudo a trobar comprensió en les teves experiències i a trobar un nou enfocament i perspectiva. Com a facilitadora t’ajudo a dissoldre experiències de dolor, sofriment, traumes, condicionaments, sistemes de creences, i herències genètiques de llinatges familiars,  en totes les seves vessants. Com a canal còsmic, transmeto elevades freqüències i codis de llum per fer el procés d’ascensió, activació del cos de llum i preparació per les noves etapes d’evolució espiritual, portant la saviesa de les antigues civilitzacions il.luminades, on descobreixes tots els potencials disponibles  més enllà de l’experiència de tercera dimensió. Un nou món s’obre i una nova etapa comença. 

El meu propòsit és ajudar-te a ascendir més enllà de la cinquena dimensió cap a estats multidimensionals del SER, per encarnar la Divina Presència, on finalitza el sofriment,  experimentes estats d’amor incondicional, harmonia, equilibri, pau, abundància, felicitat i una profunda connexió amb el Tot. També recuperes les teves facultats psíquiques i actives els teus sentits extrasensorials on descobreixes una realitat més expandida més enllà del món físic. 

Aquesta transició té lloc en diverses etapes de creixement i evolució espiritual que vas recorrent al teu ritme, on reclames el teu poder interior per experimentar sobirania i autoritat interior, incrementes la teva autoestima, trobes claredat sobre qui ets, què vols, quin és el teu camí i tot comença a tenir sentit. Connectes amb la saviesa de la teva ànima, i prepares el teu cos físic per incrementar la teva vibració i freqüència i així poder encarnar més parts de la teva Divinitat.