fbpx
Viatges

RETIR ESPIRITUAL BALI 2021

30/08 A 09/09/21

Informació sobre Bali

Bali és una illa rica en herència espiritual. La seva filosofia Hindú Balinesa conceb l’univers, i tot a dins seu, com un equilibri entre les forces del bé i les forces del mal, això ens condueix al lloc perfecte per anclar els codis de la Unitat de consciència on tot hi està inclòs.

És una illa plena amb milers de temples i llocs sagrats que estan tots connectats i emeten una poderosa energia profundament espiritual.

Alguns d’aquests llocs sagrats son anteriors al Segle XI  tota la regió és coneguda per estar en la freqüència energètica de l’antiga civilitació de Lemuria i les seves petjades codificades.

Aquesta és la raó per la qual Bali és un lloc increïble per a una iniciació espiritual i per processos transformacionals.

El nostre viatge ens porta a alguns dels llocs sagrats més importants que estan imbuïts amb les energies Divines més potents incloent-hi la seva Muntanya Sagrada i els complexes de temples més antics.

Aquesta illa tant especial de Bali reflecteix una elevada i refinada diversitat cultural rica que reconeix la Divina Presència en cada aspecte de la seva vida i la seva comunitat.

Coneguda com ” La illa dels Déus”, aquesta destinació mística Indonèsia és l’espectacular teló de fons per el nostre viatge altament espritual.

Bali també és un centre de purificació mundial, és coneguda per les aigues sagrades que sorgeixen de la illa, així com els centres de Wellness i SPA.  Nodrirem profundament el nostre cos, la nostra ment i la nostra ànima mentres ens reconectem amb el nostre veritable ser interior, banyant-nos a les sagrades aigues de Bali  farem alguns rituals de purificació amb les aigues primoridals de la Creació.

Cultiva el teu esperit i cultiva el teu cos

Benediccions, cerimònies i rituals:

La gent de Bali es pren totes les seves activitats d’una manera molt sagrada i continuament ho celebren amb cerimònies i rituals. Nosaltres formarem part d’alguns d’aquests rituals sagrats que permetràn una amplificació del nostre treball espiritual.

Allotjaments

Ens nodrirem profundament cos, ment i esperit mentres connectem amb la nostra Presència Interior. Combinarem activacions espirituals amb wellness.

Ens allotjarem al  Bagus Jati – Health & Wellbeing Retreat

http://www.bagusjati.com/

Està situat en un turó entre jardins exuberants, prop un riu i boscos tropicals … a les muntanyes d’Ubud, la meca espiritual i cultural de Bali.

La seva arquitectura és exquisita. Tot ha estat dissenyat al voltant de la bellesa natural per ajudar el client a despertar-se sentint-se nodrit de la bellesa natural.

La seva piscina infinita té vistes a la “Vall de l’Encant” on el riu Jati i una cascada ofereixen un lloc privat per a la meditació.

Situat a 40 minuts de la ciutat d’Ubud, centre espiritual de l’illa. Es tracta d’un complex envoltat de natura, vistes increïbles i construcció d’estil balinès. Durant la nostra estada, tindrem un ús il·limitat de la piscina, jacuzzi, gimnàs, banys de vapor i diferents temples on dirigirem el nostre programa. Tindreu transport gratuït del Resort a la Ciutat d’Ubud.

El restaurant utilitza fruites i verdures ecològiques cultivades al seu establiment i ofereix una gran quantitat d’opcions veganes i sense gluten. Totes les hortalisses es cultiven de forma orgànica, respectant estrictes principis ecològics.

Els seus programes de salut i benestar estan totalment enfocats a l’hoste de forma individual. Com a part del seu programa tenim accés il.limitat als banys de vapor herbals, jacuzzi, piscina i gimnàs. També tindràs inclòs un massatge d’estil Balinès.

Podràs  personalitzar el teu propi programa a partir d’una gran oferta  de tractaments.

Hidroteràpia termal
Teràpia de massatge
Tractaments facials i altres serveis de saló
Tractament de rejoveniment i sanació
Tractaments Ayurvèdics
Classes programades i una oferta d’activitats diàries
Els nostres allotjaments són xalets amb terrassa amb vistes al bosc de bambú i al riu. Són habitacions per a 2 persones.

Contingut del retir: Restaura els còdigs de l’Amor Diví

L’amor és una de les vibracions més elevades i pures que hi ha disponibles en el nostre planeta en aquests moments. Té la capacitat de abraçar i incloure totes les vibracions més denses cap a les freqüències més elevades i retornar-les cap a la Font de la Infinita Unitat.

El propòsit d’aquest viatge és despertar i restaurar l’Amor Diví que tenim a dins que sempre ha estat disponible per nosaltres i permetre que aquesta energia d’elevada freqüència absorbeixi tota densitat i vibracions més baixes  portant tota la consciència de separació que encara ens queda a dins nostre cap a la Totalitat  que som per així finalment sentir-nos complets i ú amb la Infinita Unitat.

També estarem fent un servei planetari completant velles memòries de la consciència col.lectiva de la caiguda que ens han mantingut lligats al sofriment i a càrregues emocionals.

El passat només existeix en la memòria que en tenim d’ell.  Empendrem un  viatge per desactivar  aquestes memòries del nostre sistema que ens permetrà alinear-nos amb la consciència de la Divinitat que nosaltres sóm i fent això, afectem a la consciència col.lectiva a escala planetaria restaurant el projecte de expansió Divina Original per el planeta Terra.

Utilitzarem la xarxa cristalina que envolta la terra en el qual estem tots units per enviar els nous codis i freqüències  a la resta del col.lectiu humà.  Realitzarem una transmissió on-line perquè altres persones pugin connectar-se des de casa i beneficiar-se de forma directa d’aquesta actualització i activació.

 Aquest programa té per objectiu activar els codis originals de la Unitat de Consciència dins del nostre sistema per tal que poguem despertar del somni de la consciència de separació ( sentiment de víctima, desencadenants emocionals, culpa, ira, patrons de control,  sentiment de carència, sentir que mai és suficient, .. i molt més); desactivar tots aquests patrons  i activar l’herència Divina  interna, i expandir els nostres dons i habilitats  perquè et puguis alinear amb la teva missió de vida seguint la teva passió i alegria.

Treballarem amb els codis de la creació i amb les més altes freqüències de Llum Quàntica i d’Amor Diví per activar la Unió Divina entre la teva essència Divina i la teva essència humana de forma interna que et portarà a nous estats multidimensionals de consciència expandida més enllà dels teus límits i de les teves experiències prèvies.

Informació sobre Anna

Fundadora de I AM PRESENCE Center  i la  Comunitat  AM PRESENCE vinculada al Temple etèric d’Amor Diví, Gràcia Divina, Saviesa Divina així com  la Unió Sagrada del Masculí i Femení Diví.

Soc un canal diví transmetent còdis i freqüències d’amor, llum i energia quàntica d’elevada freqüència per una transformació global i accés a un estat multidimensional.

Subscriu-te a la newsletter per rebre una transmissió gratuïta per sanació i realineació dels chakres i tindràs accés a meditacions gratuïtes.