Teràpies

[vc_row padding_top_multiplier=”4x” padding_bottom_multiplier=”4x”][vc_column][movedo_title heading_tag=”h2″ heading=”h2″ gradient_color=”yes” gradient_color_1=”primary-5″ gradient_color_2=”primary-6″ animation=”grve-fade-in-up” animation_delay=”100″]SESSIONS INDIVIDUALS DE TERÀPIA QUÀNTICA[/movedo_title][movedo_empty_space][vc_column_text]

Teràpia energètica , Registres Akàsics, Activacions d’ADN. Es tracta de transmissions d’energia de llum quàntica, de codis i freqüències d’elevada vibració que et permeten resoldre temes que estan bloquejats o estancats. 

Conecta amb el teu potencial interior, obre’t a l’amor i accedeix a elevats estats de felicitat, harmonia,  i pau interior. 

Expandeix la teva alegria, millora la teva autoestima.

Surt del sofriment, de l’esforç, dels dubtes, i de la carència que creen desharmonia i desequilibri a la teva vida, i que et donen resultats que no vols. Canviar aquests resultats és possible.

Transforma la teva vida en el somni que sempre has desitjat.

Es pot fer la teràpia presencial i online. 

[/vc_column_text][movedo_empty_space][movedo_button button_text=”Fes la teva reserva” button_size=”large” button_link=”url:https%3A%2F%2Fiampresencecenter2.simplero.com%2Fpurchase%2F118707-SESIONES-INDIVIDUALES-DE-TERAPIA|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”image” bg_image=”888″ padding_top_multiplier=”custom” padding_bottom_multiplier=”” columns_gap=”none” section_id=”viatge-terapeutic” padding_top=”400″][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top_multiplier=”4x” padding_bottom_multiplier=”4x”][vc_column][movedo_title gradient_color=”yes” gradient_color_1=”primary-5″ gradient_color_2=”primary-6″ animation_delay=”100″]TRANSMISSIONS GRUPALS D’ENERGIA DE LLUM QUÀNTICA , CODIS I FREQUÈNCIES D’ELEVADA VIBRACIÓ[/movedo_title][vc_column_text]

Els resultats d’una transmissió grupal són superiors a la suma de les parts. L’energia d’un grup s’amplifica i els resultats són expansius.

En una transmissió de grup l’energia afecta a totes les persones i cada u rep exactament el que necessita per a la seva transformació.

Es tracta de transmissions de llum quàntica, de codis i freqüències d’elevada vibració que treballen a nivell del teu  ADN.

Durant la sessió es resolt el que en aquell moment està en conflicte  a la teva vida ja sigui temes físics, temes emocionals, temes mentals o temes espirituals . També  es potencia tot el que et pugui aportar benestar .

Les transmissions d’energia es poden fer presencials o online.

[/vc_column_text][movedo_empty_space][movedo_button button_text=”Fes la teva reserva” button_size=”large” button_link=”url:https%3A%2F%2Fiampresencecenter2.simplero.com%2Fpurchase%2F118709-SESIONES-GRUPALES-DE-TRANSMISION-DE|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”image” bg_image=”911″ padding_top_multiplier=”custom” padding_bottom_multiplier=”” columns_gap=”none” section_id=”gongs” padding_top=”400″][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top_multiplier=”4x” padding_bottom_multiplier=”4x”][vc_column][movedo_title heading_tag=”h2″ heading=”h2″ gradient_color=”yes” gradient_color_1=”primary-5″ gradient_color_2=”primary-6″ animation=”grve-fade-in-up” animation_delay=”100″]TERÀPIA DE GONG AMB LLUM I OLIS ESSENCIALS[/movedo_title][movedo_empty_space][vc_column_text]

Viu una experiència única, transformadora i increïble a través de la vibració i el so.

El gong és un instrument terapèutic que mitjançant la vibració treballa a nivell cel.lular i a nivell d’ones cerebrals. Per tant, utilitzar el gong en teràpia té uns efectes molt profunds i des de la primera sessió ja es noten els resultats.

Es pot enfocar la teràpia de gong en qualsevol aspecte que necessitis alliberar i transmutar, ja sigui físic, emocional, mental o espiritual com alliberar pena o tristesa, ira, pors, traumes, malalties físiques, etc… , o bé algun aspecte que t’agradaria potenciar com l’amor, l’alegria, tenir més energia, tenir més memòria o concentració, tenir més creativitat, ..

Teràpia de llum:

Utilitzem Pandorastar, que és una teràpia de llum que treballa amb les ones cerebrals i permet tenir elevats estats de consciència . Disposa de més de 50 programes per enfocar temes com: relaxació, incrementar la memòria,  potenciar l’amor, fer viatges astrals, etc..

Olis essencials d’elevada vibració :

Treballen a nivell del sistema endocrí i per tant, afecta directament al nucli de la cèl.lula.

Opció de fer treballs en parella.

Si vols que la transformació sigui  de forma definitiva, caldrà fer diverses sessions fins que quedi completament resolt el teu objectiu, però sempre seràs tu qui decidirà quantes sessions vols fer, o fins on vols arribar.

[/vc_column_text][movedo_empty_space][movedo_button button_text=”Fes la teva reserva” button_size=”large” button_link=”url:https%3A%2F%2Fiampresencecenter2.simplero.com%2Fpurchase%2F118710-TERAPIA-DE-GONG-CON-LUZ-Y-ACEITES|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row section_type=”fullwidth” padding_top_multiplier=”” padding_bottom_multiplier=”” columns_gap=”none” equal_column_height=”equal-column” mobile_equal_column_height=”false” margin_bottom=”0px”][vc_column tablet_sm_width=”1″ heading_color=”light” css=”.vc_custom_1562837738649{background-color: #ba9b37 !important;}” font_color=”#ffffff”][vc_row_inner css=”.vc_custom_1558365807730{padding-top: 120px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][movedo_quote align=”center”]Vols rebre informació de les nostres activitats?
Subscriu-te al nostre servei de newsletter i així podràs estar informat sobre les novetats.
[/movedo_quote][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][movedo_empty_space][vc_row_inner css=”.vc_custom_1558365798290{padding-bottom: 120px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]