Presentació

ANNA BARNIOL

Fundadora de I AM PRESENCE Center i I AM PRESENCE Community.

Quantum Light Practitioner, Sacred Architecture, Alignment and Divination. Faig transmissions i activacions mitjançant  tecnologies de llum i energia quàntica multidimensional per a una tranformació a nivell global i quàntic. 

Numerologia quàntica i numerologia de les Lletres hebràiques per saber els teus dons i  el teu cami de vida.

Terapeuta de so i gongs . Mestra de Shakti Dance.

Canal de llum i de transmissió d’energies d’elevada freqüència.

Com a terapeuta de sanació energètia, la meva missió es ajudar a fer transformacions profundes a les persones que els permeti sortir de la dualitat i connectar amb la seva Presència Divina o “I AM PRESENCE”. 

Aquesta transformació permet  trascendir  la dualitat que inclou: carència i limitació, traumes, sofriment, por, preocupació, falta de propòsit, falta d’auto estima….   per connectar amb la grandesa que tu ets que no coneix límits, que és abundant, que és creadora, que és expansiva i  que s’expressa a través de l’amor en tot el que fa i tot el que crea.

Ha arribat el moment de crear una vida plena de pau, harmonia, amor, alegria, felicitat i abundància.  Tot això és possible per a tu si estàs disposat/da a fer la teva pròpia  transformació.

T’animes?

LA  MEVA HISTÒRIA

La meva vida va donar un gir quan va néixer el meu primer fill l’any 2003 , el van operar a cor obert amb només 3 mesos d’edat i aquell trauma ens va afectar a tots. Em va fer entrar en el món de les teràpies per buscar solucions.

El 2007 vaig tocar fons en totes les àrees de la meva vida: em vaig separar, vaig canviar de residència, vaig anar a viure sola amb dos fills un de 4 i una de 2, vaig tenir problemes a la feina que em van portar un canvi amb una baixada important dels ingressos, vaig estar malalta durant mig any,  la meva filla  va patir molt amb el canvi de vida. La meva vida sencera va fer un gir. Vaig tocar fons amb amor, salut, diners, soletat, esforç, feina…

Tot allò va ser el detonant per començar el cami d’auto descobriment  per trobar solucions al sofriment, al dolor i a la superació personal, trobar solucions definitives a la meva transformació. No em conformava en repetir els mateixos problemes i patrons, no em conformava en estar malament. Volia arribar a l’arrel, a la solució que canviaria la meva vida per sempre.  Durant anys vaig apendre teràpies, vaig fer cursos, tallers, activacions, meditacions, però em sentia lluny del meu objectiu.

Quan et mantens ferma amb el teu desig de forma incansable, quan el teu focus va en una única direcció, l’univers juga a favor teu i les respostes vénen a tu, les persones adequades i tots els recursos necessaris t’arriben per tal que puguis aconseguir el teu objectiu.

Això em va passar a mi. El 2017 vaig passar-me 3 setmanes a l’Amazones amb Tiara Kumara i  un valent grup de 24 persones disposats a encarar totes les seves sombres, transcendint l’auto sabotatge per fer una transformació que ens portaria a fer un salt quàntic en la nostra vida a partir d’aquell moment. Vaig veure tota la meva foscor, la vaig abraçar, vaig veure la meva llum, la meva grandesa, el meu ser infinit, veig veure el meu passat, el meu present i el meu futur.

Vaig descobrir la meva Essència Divina, i vaig entendre el meu viatge  d’aprenentatge que suposava encarnar com a ésser humà. Vaig entendre perquè havia viscut experiències de sofriment i trauma, vaig experimentar sentir-me una amb tot l’univers. Vaig experimentar estats d’amor sense precedents i el regal de la Gràcia Divina.

El següent any al Monte Shasta, vaig rebre més revelacions sobre el meu destí. Em va ser donat el nom del centre : “I AM PRESENCE Center” i les primeres idees d’un nou projecte van agafar forma, tot i que no sabia com fer-ho realitat. La por era el meu company de viatge cap a aquest nou camí desconegut.

2 mesos després, al finalitzar un curs de Gong, vaig plegar del banc on havia treballat durant 25 anys sense saber massa sobre el total del projecte. S’estava posant a prova la meva fe i apendre a  rendir-me a la voluntat Divina.

Just després Danielle Rama Hoffman, Toth i el Consell de Llum van aparèixer per fer la transformació que em faltava. Vaig renéixer amb una transformació sense precedents sense haver d’experimentar la mort. Vaig convertir-me en terapeuta de Llum Quàntica, treballant en totes les dimensions on existim. Aprenent tècniques per ajudar als altres, experimentant els efectes i la transformació accelerada com mai abans.

La culminació va ser el meu viatge a Egipte (ja m’havia estat anunciat a l’Amazones). Rebent activacions durant els 15 dies, vaig rendirme a acceptar més amor incondicional, i  finalment,  el que havia estat buscant durant tants i tants anys va arribar: La connexió amb la Font de tota Creació, la Unió Sagrada amb l’orígen d’amor infinit més enllà de tota experiència humana, la sensació de plenitud, experimentar l’Unitat amb tot el que existeix.

L’amor infinit que abraça tot sofriment i l’eleva a la vibració de la llum, que estima cada part de tu que no se sent estimada, que se sent jutjada. L’amor capaç de trascendir l’il.lusió de separació, i la il.lusió que només som éssers humans limitats.

I finalment arriba la comprensió que tot el sofriment que vas tenir en el teu passat era causat per la falta d’amor a dins teu, la falta de fe en aquesta connexió que hi ha hagut sempre amb la Font de la Creació, la falta de confiança que tot t’és donat constantment.

Perquè vam oblidar qui som, vam oblidar la nostra Divinitat i que som creadors. La creació no entén de límits, no entén de carència ni res inferior a l’amor.

La Creació s’expressa a si mateixa creant i expandint-se una i altra vegada amb un amor absolut per les seves creacions sense judici, observant com madura igual que nosaltres estimem i observem els nostres fills créixer i madurar.

Ha arribat el meu moment d’ajudar als altres, a donar-los de la mà per fer aquest camí de descoberta interior fins a trobar la pròpia llum, la pròpia Presència Divina, eliminant la dualitat, la carència, la limitació, i connectar en última instància amb la Font de la Creació o aquesta essència infinita, creadora i poderosa.

Tot el sofriment que has experimentat a la teva vida prové d’una absència d’amor.  Quan sents por, hi ha una absència d’amor, quan sents ira hi ha absència d’amor, quan estàs preocupat/da hi ha absència d’amor.

T’has sentit mai no desitjat? Has experimentat tristesa o que t’han trencar el cor? Has experimentat por? Has tingut la sensació de no encaixar en el teu entorn? Que havies de ser diferent per ser estimat/da per pertànyer en el món que t’envolta?

Si només poguéssis sentir tot l’amor que hi ha al teu voltant constantment, la teva vida canviaria per sempre. !!!

Recorda que aquest camí és possible, és el nostre destí i el nostre regal. Sents el desig de començar el cami de retorn?

Vols rebre informació de les nostres activitats?
Subscriu-te al nostre servei de newsletter i així podràs estar informat sobre les novetats.