OBERTURA DEL COR A  LES FREQÜÈNCIES COSMIQUES D’AMOR DIVÍ

Al rebre les energies d ‘Amor Diví la teva vibració comença a elevar-se a les freqüències de la Consciència Crística d’elevada vibració com a camí de retorn a la Unitat i la Totalitat del teu Ser.

Durant aquesta formació es realitza una sanació de les relacions amb els pares i els temes no resolts dels llinatges familiars que estan codificats en el teu ADN que fa que repeteixis patrons generacionals. Al entrar en les energies de l’amor, les resistències es van diluïnt començant a fluir amb la vida, s’obre el teu cor a l’amor  i acceptació de tu mateix i de tot el que t’envolta, s’amplia la teva capacitat de rebre aconseguint que tot arribi a la teva vida de forma més fàcil. S’equilibren i uneixen les energies masculina i femenina tornant a l’equilibri la desharmonia ancestral, es comença a experimentar una felicitat que sorgeix de la sensació de plenitud interior irradiant una pau, equilibri i una bellesa interior inherent a aquest estat de felicitat.

L’amor és una energia cohesiva que uneix i accepta tot el que s’ha separat i rebutjant prèviament, que et permet fluir sense resistir-te fent el camí més fàcil i sense obstacles, et permet sentir una plentiud interior i gratitud per la vida que dóna sentit a tot el que has visut prèviament i com a resultat les relacions son més fluides i autèntiques amb millor enteniment i més comunicació, més comprensió i acceptació de les diferències.

L’amor té una capacitat magnètica d’atraure a la teva vida sense esforç les sincronicitats més adequades per tu a cada moment. L’amor és el camí de retorn a la felicitat i plenitud.


Testimonis:

Mercè:

No m’hagués pensat mai que fer aquest curs em pogués comportar tants canvis positius! M’he adonat de les coses que de veritat importen, les que alegren el cor. Ara sóc conscient de la importància de l’alegria, de l’agraïment, de com de fàcil és la vida quan tu ho esculls així, de l’harmonia i bellesa que desprèn la natura, de com te’n pots impregnar quan l’admires… De com a mesura que tu et vas obrint i transformant perceps beneficis al teu voltant… Que és qüestió d’obrir els ulls i estar molt desperta i sensible, de tenir plena confiança en la vida. A partir d’aquí, i sempre amb el cor obert, tot flueix més fàcilment.

EL PROCÉS D’ASCENSIÓ PER ENCARNAR LA TEVA DIVINA PRESÈNCIA

Es tracta d’emprendre un viatge de 9 mesos fent el procés l’ascensió per encarnar la teva Divina Presència, a través de transmissions energètiques codificades de llum i tecnologia quàntica i ensenyances per viure des d’un estat conscient de la realitat multidimensional més enllà de la realitat física, on descobreixes  el teu poder creador accedint al camp quàntic i ampliant la teva capacitat de manifestar a través del poder de la teva Divina Presència i d’acord amb el teu pla Diví.

Eleves la teva consciència per connectar amb el màxim potencial que tens a dins, els teus dons s’amplien i es desperten els que tenies en estat latent, accedeixes a noves i poderoses eines per acelerar el teu procés d’ascensió. Et permet ser conscient dels patrons limitants que hi ha hagut a la teva vida, trascendir-los i expandir-te per accedir al teu Ser Il·limitat en unió amb Tot el que Es. En aquest punt comences a redescobrir la teva missió de vida. Aquesta formació et dóna eines per co-crear amb l’energia podent ajudar als demés. Al accedir a elevats estats de  consciència, la teva capacitat de sanació i de transmutació s’incrementa exponencialment.


Testimonis:

Mer:

Si en faig una lectura de tot el procés que visc encara em sorprenc. Les teories per si soles a mi no em serveixen. Des de petita  donc més valor a l’experiència i al que sento. Encara no sé posar-li les paraules justes que li pertoquen. Cada nova sessió em descobreixo més i sempre d’una manera inesperada i sense esforç… és un espai natural on puc compartir i reconèixer aquest món interior com mai havia fet.

Vaig decidir fer el curs exclusivament per sensacions, a pesar de la meva situació econòmica.  Podriem dir que em vaig tirar a la piscina només amb un dit d’aigua…i ara sembla ser que hi puc nedar. No tenia feina i escassos recursos econòmics. Ni tant sols gosava verbalitzar-ho per por dels comentaris que podria rebre i perquè sobretot no alimetessin i es desboqués tot. He viscut moments de precipici barrejats amb una confiança desconeguda cap a la vida i alhora he plorat d’incertesa i d’agraïment també. Un batut ben curiós que m’ha ensenyat a ser més conscient i present cada dia. A sentir-me i a viure la cosa més quotidiana amb una bellesa sublim. Sento molt amor i noto que les persones se m’aproximen d’una nova manera …i moltes vegades no puc evitar un somriure, sentir-me agraïda i em cauen les llàgrimes. La vida m’ha regalat una nova feina acompanyada d’unes paraules molt boniques i que no creia que mai sentiria; com que es guiava per les meves vibracions i que jo tenia unes habilitats innates i difícils de trobar. També s’ha acabat consolidant un nou projecte de voluntariat on m’han demanat la meva presència per fer-ne publicitat perquè creuen que sóc una bona comunicadora. Jo certament estic encara aclaparada i a vegades em pregunto què és allò que veuen que jo encara no veig clarament. I a pesar de totes les pors que apareixen en aquests nous reptes…jo segueixo confiant i agraint. I mentrestant continuo meravellant-me de com s’ha ampliat la meva sensibilitat…Puc notar l’energia en uns formats, vibracions i freqüències que desconeixia…Percebo més les sincronicitats i tots els sentits s’han amplificat i n’apareixen de nous. Puc notar allò subtil, eteri i sublim. Sento la vida i ho agraeixo cada dia…hi ha quelcom que sento que em sosté i m’ensenya en cada moment que segueixi confiant.

EL CAMÍ DEL DESCOBRIMENT INTERIOR

Quan enforteixes la confiança en tu, estàs guanyant en seguretat interior que et permet equilibrar les teves emocions i començar  a tenir més claredat respecte les preguntes que t’has fet sobre qui ets, què vols, i cap on et dirigeixes  per descobrir el que realment desitges.  Trobes la fortalesa mental per fer tot el que et proposes i canviar el rumb de la teva vida en una direcció que tingui sentit per tu, que porta la felicitat de saber que estàs fent el que la teva ànima desitja més enllà dels condicionants externs i és llavors que comences a recuperar  els somnis que havies aparcat que seran el motor per tenir més passió per la vida.

Al millorar la teva autoestima i confiança, et valores més i això afecta  com et valoren els altres a tots els nivells millorant les teves relacions amb les persones, amb l’abundància, amb la vida, amb les teves expectatives, amb el teu benestar, amb la teva salut i més.  Comences a sentir-te més autèntic/a i sents una fortalesa interior per seguir les teves idees i projectes superant les resistències,  escoltant el teu interior amb la confiança que ho sabràs gestionar.  Descobreixes un poder interior que et permet assumir completament la responsabilitat de la teva vida i et dóna la llibertat d’escollir com la vols viure sense condicionants, això crea una fortalesa interior per ser tu mateix/a i entres en harmonia amb el teu interior.


Testimonis:

 Sílvia

“Ja portava anys navegant pel món de les teràpies, però cap d’elles em donava el que jo buscava; eren reculls de pedaços, que m’alleujaven momentàniamentperò els problemes sorgien de nou, enfortint el meu sentiment de negativitat. I això, junt amb els meus problemes de carència em van arrossegar a un espiral negatiu que m’empenyia cada cop més avall.

A finals de l’any passat, em va aparèixer el rostre de l’Anna al facebook i vaig notar una connexió instantàniaEm vaig posar en contacte amb ella i després de parlarhi i gaudir d’uns minuts de l’espai del centre em vaig sentir més lleugera i optimistaAquella mateixa setmana vaig iniciar el viatge pel curs d’Empoderament. Siho heu llegit bé: VIATGE.

El curs és un viatge interior que et remou,  et fa buscarte, t’ajuda a entendre perquè ets on ets i com canviarho.

En el moment que et responsabilitzes de la teva vida i vas deixant enrere els patronscreencesporsculpes i rencors que et limitencomences a créixer i tot el teu entorn va canviant. Des de la primera setmana ja comences a notar els canvisEm vaig adonar de que no només patia carència econòmicasinó també de relacions familiars, relacions d’amistat, relacions laborals… i un llarg etcètera.

La primera setmanaa casaon visc amb el meu marit i els meus 2 fills adolescentsles relacions ja van emprendre un gir de 360°. No em podia creure que, només canviant la meva actitudel meu entorn fes aquest canvi tan gran: ajuden en les tasques de la casales discussions van disminuint i tot flueix amb felicitat, amor i harmonia.  Setmana a setmana hi ha hagut canvis positius: amistats recuperades després de molts anys de distància; relacions  familiars que han passat de l’odi a l’amor; una nova feina que m’agrada i amb més sou que l’anterior; he retirat una denúncia que tenia al tribunal Suprem per una antiga feina responsabilitzant– me de la meva part de culpa; els problemes dels altres no m’afecten com abanssoc capaç d’ajudar i ser-hi sense implicar-me emocionalment; he tornat a escriure i llegir; torno a cantar quan potser feia uns 30 anys que no ho feia… Gràcies a deixar anar els rencors moltes parts de la meva vida han retornat a la pauHe après a ser agraïda per tot el que tinc i el que em passaI l’amor per tot creix dia a diaincloent la meva autoestima.

Encara queda viatge, però puc dir amb fe i confiança que estic en el camí correcte. Sempre visquent a l’ara i el present i amb la motxilla plena de feamor gratitudMil gràcies Anna i també a tots els amics d’aquest trajecte.  Sílvia. “

COM CREAR ABUNDÀNCIA DE FORMA CONSCIENT

Tot el que veiem manifestat a la matèria prèviament ha estat energia. El cicle de manifestació comença amb l’energia per transformar-se en matèria i tornar de nou a l’energia. Si l’energia és infinita, aleshores perquè hi ha la creença que l’abundància és limitada? El diner és una forma d’energia que passa de mà en mà constantment, flueix sense parar. Què  és el que impedeix que tu tinguis més abundància? la teva capacitat de rebre.

Tot a la vida està programat per créixer i expandir-se constantment, això ens permet entendre que pots crear abundància constamentent enlloc de limitarte a demanar el que només necessites.

Pots descobrir quines creences et mantenen  en la limitació i substituir-les per creences d’abundància creant nous hàbits que poden canviar la teva realitat per tenir una vida de prosperitat i creixement constant. Una d’aquestes creences és que no ho pots tenir tot, que has d’escollir. L’abundància és un dret de naixement i és accessible per tots. Al canviar les teves creences, entres en una espiral d’expansió més enllà del punt on estaves estancat/da.

Podràs entendre el procés de manifestació i la teva capacitat de crear la realitat que desitges. El límit el poses tu. Sempre pots superar els teus límits actuals i créixer al següent nivell d’abundància.

Subscriu-te a la newsletter per accedir a les meditacions i contingut gratuït