fbpx
Programes


Converteix-te en un iman de relacions felices, trascendeix els bloquejos dels llinatges familiars, obre’t a l’Amor Diví i la Gràcia Divina

Finalitza el karma dels llinatges familiars. Obre’t a rebre i a donar. Millora la comunicació des del cor. Millora les teves relacions. Aprèn a fluir.

Descobreix com pot canviar la teva vida quan transformes els traumes del cor. Aprèn a estimar-te a tu mateix/a incondicionalment, incrementa la teva confiança, allibera’t de l’esforç i del drama a la teva vida, millora les teves relacions de parella, pares, fills, i demés persones. Deixa de lluitar i aprèn a fluir i acceptar.

Millora la comunicació amb els demés, entra en harmonia amb tu mateix/a i aprèn a expressar-te lliurement des de l’amor sense condicions i essent tu mateix/a.

Millora tots els resultats de la teva vida: a la teva feina o negoci, a les teves activitats, en les teves relacions, i sobretot, guanya confiança, equilibri i pau interior. Viu amb un sentiment de plenitud.

Et convertiràs en un iman per atraure a la teva vida sincronicitat i atrauràs abundància.

Reneix encarnant la teva Presència Divina. Descobreix la consciència de la teva Divinitat interior que et fa invencible i poderós/a estalviant-te anys de cursos, teràpies i tallers  alliberant patrons repetitius.

Ets terapeuta, coach, portes anys fent cursos, tallers i formació de creixement espiritual i vols fer un salt quàntic en el teu procés d’ascensió. Tens elevada sensibilitat, intuició, però et falten eines, confiança per començar el teu projecte personal.

Vols fer un salt quàntic en el teu creixement, en el teu següent nivell de consciència però sents que hi ha un sostre i no saps com trencar-lo, no saps com accedir al següent nivell encara que saps que està disponible per tu.

Saps que ha arribat el moment de la teva asensió però no saps com arribar-hi. Vols potenciar les teves teràpies, tenir més eines, accedir a la realitat quàntica, ampliar la teva connexió amb Éssers de llum.

Vols ampliar els teus recursos i abundància, créixer i convertir-te en un ser abundant. Vols ampliar la teva capacitat de manifestar, connectar amb el teu poder creador, crear una connexió amb la Font de Tota la Creació.

Saps que tens un paper important a desenvolupar com a Líder en consciència però et falta el pas final d’encarnar el teu Ésser de Llum.

Descobreix la teva Veritable Essència, la Veritat de qui tu ets. Reneix encarnant la teva màxima versió convertint-te en un Mestre Ascendit, un Mestre creador de la realitat que tu desitges. Connécta’t al fluxe infinit per manifestar l’abundància que desitges.


Descobreix el teu poder interior. Troba la confianza en tu, la claredat del que desitges, equilibra les teves emocions i troba la fortalesa mental per fer tot el que et proposes

Aprèn a gestionar les teves emocions i la teva ment per sortir del sofriment, la falta de claredat, i l’escassetat.

Empoderàt acabant amb el sentiment que hi ha alguna cosa malament en tu o en el que fas.

Troba la claredat en el que desitges i la fortalesa per seguir el teu destí.

Mestre manifestador: Crea abundància de diners, d’amor, de temps, de salud, d’amics, de idees sense haver de renunciar a res.

Finalitza patrons de carència. Entén el procés de manifestació.

Activa l’abundància infinita i converteix-te en un mestre manifestador de la teva realitat. Ets un Ser Creador.

Vols rebre informació de les nostres activitats?
Subscriu-te al nostre servei de newsletter i així podràs estar informat sobre les novetats.