fbpx
Activitats / Teràpies

Sessions de teràpia quàntica multidimensional

Amplia el que desitges tenir a la teva vida ja sigui amor, abundància, alegria, autoestima, confiança, empoderament, neutralitat o una ment en pau. Troba estabilitat en les teves emocions. Canvia estrès per harmonia. Vés a l’arrel o la causa del perquè estàs experimentant l’absència del que desitges i allibera-te’n definitivament.

Incrementa estats de pau definitiva i harmonia definitiva.

Banys de Gong

Sessions en grup.

El gong es un  instrument molt poderós que porta a la superfície els aspectes que en aquests moments t’estan bloquejant i els allibera. En la sessió de gong, pots sentir emocions que apareixen a la superfície per ser alliberats. Al finalitzar la sessió pots tenir una gran sensació de pau interior i aconseguir un profund descans reparador.

El gong té la capacitat d’harmonitzar la teva vibració amb la persona que té la consciència més elevada de la sala. Accedeix a estats meditatius elevats durant la sessió.

  • Allibera emocions, pors, estrès, aconsegueix un descans profund i reparador
  • Desbloqueja temes familiars
  • Deixar anar el control, obre’t al canvi
  • Expandiex l’alegria i l’amor
  • Obre’t a elevats estats de consciència

Amplia l’experiència amb Pandorastar:  treballa amb la llum i potencia els efectes de la sessió.

Shakti Dance: el ioga de la dansa

Sent els efectes des de la primera classe. Allibera’t de l’estrès cotidià, les contractures del cos, relaxa’t profundament, calma les teves emocions, incrementa la teva serenor, millora la teva confiança, deixa anar el control  i flueix.

Fes estirament a través del moviment  harmònic escoltant la música  de mantes que et permeten elevar la teva vibració i calmar la ment. Expandeix la consciència per accedir al potencial de la teva ànima en la vida cotidiana.

Vols rebre informació de les nostres activitats?
Subscriu-te al nostre servei de newsletter i així podràs estar informat sobre les novetats.