fbpx
Activitats / Teràpies

Sessions de teràpia quàntica multidimensional

Es tracta de poderoses sessions de transmissió d’energia que treballen holísticament amb tots els teus camps energètics, en els teus registres akàsics i en el teu ADN de forma quàntica en les diferents dimensions i en les diferents vides de forma simultània de manera que el que es treballa en cada sessió, queda resolt definitivament.

Al entrar a l’espai quàntic, resols literalment diferents vides de bloquejos en una sola sessió.

Connecta amb el teu potencial interior, incrementa el teu benestar fins a assolir estats de felicitat i amor que abans no havies experimentat, millora la teva autoestima tenint més passió per fer el que t’agrada, experimentant més felicitat, més confiança, allibera’t de patrons d’esforç, de sofriment, els dubtes i  carència.

En cada sessió vas més profund cap a una espiral que et permet prosperar  de forma constant,  aconseguint com a resultat més salut, més harmonia, més pau interior, més abundància. La vida comença a ser més fàcil,  les sincronicitats arriben sense esforç, les relacions milloren dràsticament.

Comences a sentir més amor per tu, i com a resultat, experimentes més amor en el teu exterior, comences a sentir més gratitud per la vida, a admirar la bellesa de les petites coses i disfrutar de cada moment present. L’harmonia es comença a instal.lar en la teva vida de forma definitiva i comences a experimentar el teu potencial interior, la teva Divinitat  interior.

Banys de Gong

Sessions en grup.

El gong es un  instrument molt poderós que porta a la superfície els aspectes que en aquests moments t’estan bloquejant i els allibera. En la sessió de gong, pots sentir emocions que apareixen a la superfície per ser alliberats. Al finalitzar la sessió pots tenir una gran sensació de pau interior i aconseguir un profund descans reparador.

El gong té la capacitat d’harmonitzar la teva vibració amb la persona que té la consciència més elevada de la sala. Accedeix a estats meditatius elevats durant la sessió.

  • Allibera emocions, pors, estrès, aconsegueix un descans profund i reparador
  • Desbloqueja temes familiars
  • Deixar anar el control, obre’t al canvi
  • Expandiex l’alegria i l’amor
  • Obre’t a elevats estats de consciència

Amplia l’experiència amb Pandorastar:  treballa amb la llum i potencia els efectes de la sessió.

Subscriu-te a la newsletter per rebre una transmissió gratuïta per sanació i realineació dels chakres i tindràs accés a meditacions gratuïtes.